Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Guminės, PVC, plastikinės, medinės valtys; varikliai, naudingi priedai; echolotai, GPS
 #473066   savas
 30 Bal 2013 21:45
Vitolis rašė: čia pats rozas :gutgut
Tu geriau paporink kaip tau su tuo transu gavosi? Ar dar vis rankos nedaeina iki to :)
Del rozo: Ana reik isardyt ir pratekint-praslifuot pries naudojant, bo atlietas nelabai kokybiskai.
:-D Blyn tokio kiekio visokiu darbu dar nepamenu - ir piniga uzdirbt, ir valti tvarkyt, ir lydoku sezono pradzia, ir namie vartai isvirto, reik virint vos ne per nauja, ir soda apziuret, nupurkst, ir malkom pasirupint, ir mociutes kapa plytom ir skaldele apklot. nu ir dar visokio bieso... :shock:Apsiziurejau, kad ir voblu kibiuju ne kazkas like - isdalinau negailedamas... Jauciu, ryt bus viskas iki lemputes - sezonas prasideda: imsiu mazaja pusle ir pluduriuosiu, pluduriuosiu, pluduriuosiu, pludur... Jo, uzsisvajojau... Siaip tai tik dabar atsilaisvino patalpos normaliam darbui (zmona geliu daigus augina ir deka velyvo pavasario tik dabar issikrauste i siltnami), bet manau netruksiu ilgai su darbais, bo starkiai jau ne uz kalnu ir noris iki to laiko ne tik pabaigt viska, bet ir patikrint kaip gausis.
 #473830   Vitolis
 02 Geg 2013 18:42
Va vaikinas (Tribūnietis Camel) pasigamino tokį paprastą ir labai reikalingą pribambasą AirDecui pripūst naudojant automobilinį kompresoriuką

Autoriaus aprašymas ir nuotrauka:
Na va, sugalvojau tokį mehanizmą, kad nepirkt pompos. :) Kadangi pompai BRAVO BST 12 kainuojančiai 500Lt neužtenka galios jegu nori pripūst (damušt) :-D AirDecinį dugną. Su mano sugalvotu prietaisiuku pvz. degalinėje pripūsi be jokių problemų. Arba su auto kompresoriuku. Paprastas nipelis nuo dviracio kameros ir pora slangeliu ir du plastiko antgaliai - perėjmai. Pirktas tik vienas antgalis už 5 lt. Visa kita turejau. Paprasta kaip 2x2, bet veiksminga ;-var-var. manau kam nors pravers :)
Prikabinti failai
Фото0178.jpg
 #474081   Natter
 03 Geg 2013 12:07
Sveiki, kolegos iškilo man dilema - reikalinga PVC valtis su kuria plaukiosiu tik aš vienas tai ilgis iki 3m, dugnas būtinai turi būti kietas (aliuminis ar faniera, bet ne lentelės), svoris ir dydis minimalūs, kad tilptų suvyniota vidutinio dydžio sedano bagažinėn. Turi būti tranšas ir kilis, kaina iki 2000lt arba truputuką virš, viskas ką radau tai - http://parduotuve.spiningavimas.lt/quic ... dugnu.html , bet kaina kokiais 500lt per didelė, gal kas užmatė pardavime kažką panašaus būčiau labai dėkingas jei mesteltumėte nuorodą, ačiū.
 #474116   ramkis
 03 Geg 2013 13:49
Natter rašė:Sveiki, kolegos iškilo man dilema - reikalinga PVC valtis su kuria plaukiosiu tik aš vienas tai ilgis iki 3m, dugnas būtinai turi būti kietas (aliuminis ar faniera, bet ne lentelės), svoris ir dydis minimalūs, kad tilptų suvyniota vidutinio dydžio sedano bagažinėn. Turi būti tranšas ir kilis, kaina iki 2000lt arba truputuką virš, viskas ką radau tai - http://parduotuve.spiningavimas.lt/quic ... dugnu.html , bet kaina kokiais 500lt per didelė, gal kas užmatė pardavime kažką panašaus būčiau labai dėkingas jei mesteltumėte nuorodą, ačiū.
Tai, kad tavo nurodyta sliubke, neatitinka anei vieno kriterijaus :-D
 #474122   Andrius0522
 03 Geg 2013 14:00
ilgis iki 3 metru,kietas dugnas!!k.r.v. velniai nebeeskit nervu dundukai!!!!!!!!!!!!!!!,transas,kylis ,nu krc tu ziauriausias is visu besmegeniu kiek esu cia sutikes :)atsiprasau iskart,bet moderai manau supranta mane,nes jau tikrai nebelaiko nervai kai va tokie visokie bando protingais primesti,keik skelbimuose kiek temuose...
Paskutinį kartą redagavo 1 Andrius0522. Iš viso redaguota 3 kartus.
 #474127   ramkis
 03 Geg 2013 14:05
Andrius0522 rašė:ilgis iki 3 metru,kietas dugnas!!k.r.v. velniai nebeeskit nervu dundukai!!!!!!!!!!!!!!!,transas,kylis ,nu krc tu ziauriausias is visu besmegeniu kiek esu cia sutikes :)atsiprasau iskart,bet moderai manau supranta mane,nes jau tikrai nebelaiko nervai kai va tokie visokie bando protingais primesti,keik skelbimuose kiek temuose...
Tu cia kam taikai? Kiba man? :shock: As juk tavo atzvilgiu berods nieko nerasiau? Ar tikrai gerai jautiesi? Ar vel nedapistitas koks uzpuole? Ar skaityt moki? :shock:
 #474128   Natter
 03 Geg 2013 14:15
Soriukas, nepamačiau, kad mano nuorodoj valtikė su pripučiamu dugnu, tiesiog čia kaip pavyzdys dydžio ir svorio, turėjau Runos 3 m. su fanieriniu dugnu ir kyliu ir viskas su ja buvo gerai, tiesiog ji supakuota per didelė ir kokiais 15kg per sunki, nes ji svėrė su viskuo ~55kg. Manau tikrai yra kažko panašaus dydžio ar mažesnių, nes kaip ir minėjau meškerioju visą laiką vienas, todėl nematau tikslo pirkt monstro, vien dėl to, kad sunku vienam pasiruošti prie ežero ir paskui atgal automobilin pakrauti. O kilis su tranšu reikalingi, nes vis tiek kažkada vėliau sugalvosiu užsidėti kokį el. ar vidaus degimo motorėlį. Jei kažką žeidžia mano tema prašom ignoruoti, jei žeidžia visus galiu ištrinti visas žinutes šia tema, amen, peace ;-).
 #474141   ramkis
 03 Geg 2013 14:42
Natter rašė:Soriukas, nepamačiau, kad mano nuorodoj valtikė su pripučiamu dugnu, tiesiog čia kaip pavyzdys dydžio ir svorio, turėjau Runos 3 m. su fanieriniu dugnu ir kyliu ir viskas su ja buvo gerai, tiesiog ji supakuota per didelė ir kokiais 15kg per sunki, nes ji svėrė su viskuo ~55kg. Manau tikrai yra kažko panašaus dydžio ar mažesnių, nes kaip ir minėjau meškerioju visą laiką vienas, todėl nematau tikslo pirkt monstro, vien dėl to, kad sunku vienam pasiruošti prie ežero ir paskui atgal automobilin pakrauti. O kilis su tranšu reikalingi, nes vis tiek kažkada vėliau sugalvosiu užsidėti kokį el. ar vidaus degimo motorėlį. Jei kažką žeidžia mano tema prašom ignoruoti, jei žeidžia visus galiu ištrinti visas žinutes šia tema, amen, peace ;-).
Viskas gerai, tiesiog ten ideta valtis yra su aerdeckiniu dugnu, ir labai trumpa:
Aukščiausios kokybės PVC valtys QUICKSILVER.
Prekės kodas UltraLight220
Gamintojas Quicksilver
Serjija ir modelis Quicksilver Ultra Light 220
Bendras Ilgis 220 cm
Bendras plotis 152 cm
Baliono skersmuo 40 cm
Maksimalus variklio svoris 30 kg
Keliamoji galia 430 kg
Transo aukštis S (38 cm)
Maksimali variklio galia 4 AG (2.94 kw)
Minimalu variklio galia 2.5 AG (1.84 kw)
Pripučiamų sekcijų kiekis 3
Supakuotos valties svoris 31 kg
Keleivių skaičius 3 žmonės
CE kategorija D
Pripučiamas kylis Taip
Dugno tipas Minkštas dugnas
nemanau, kad konfortiska bus zuvauti 220cm ilgio valtyje, kad ir vienam. Ziurek su tokiu dugnu bet siek tiek ilgesne, bet aisku ir kaina bus didesne. O su sudedamais dugnais, tai lengvos nebus.
 #474196   Andrius0522
 03 Geg 2013 18:09
gal pas kazka metosi lycnas suzuki 2.5 stop raktas?4akcio? man rodos skirtumo neturetu buti raktuose,bet pagal kazkuria internetine parduotuve tai rase tam ir tam varikouui,ir ktas atseit kitoks tam ir anam...
 #474292   ramkis
 04 Geg 2013 06:35
Andrius0522 rašė:gal pas kazka metosi lycnas suzuki 2.5 stop raktas?4akcio? man rodos skirtumo neturetu buti raktuose,bet pagal kazkuria internetine parduotuve tai rase tam ir tam varikouui,ir ktas atseit kitoks tam ir anam...
pasidaryk,ten nera nieko sudetingo.
 #474299   Andrius0522
 04 Geg 2013 07:41
ramkis rašė:
Andrius0522 rašė:gal pas kazka metosi lycnas suzuki 2.5 stop raktas?4akcio? man rodos skirtumo neturetu buti raktuose,bet pagal kazkuria internetine parduotuve tai rase tam ir tam varikouui,ir ktas atseit kitoks tam ir anam...
pasidaryk,ten nera nieko sudetingo.
jo zinau,tik vakar visa garaza pravertus radau is ko daryti,visos medziagos buo per blonos arba trapios :)
 #474588   Vitolis
 06 Geg 2013 08:11
'viarkt Laidams tvirtinti plastikiniai dirželiai. Ištrauki tą "stop" bibuką, uždedi dirželį po juo ir užtrauki. :) Tik pasirink tinkamo pločio, kad uždėjus, kontaktus sujungtų. :gutgut
Čia vaistas nuo žioplumo, kai kartais raktelį namie palieki :grin:
 #474641   Andrius0522
 06 Geg 2013 10:07
Vitolis rašė:'viarkt Laidams tvirtinti plastikiniai dirželiai. Ištrauki tą "stop" bibuką, uždedi dirželį po juo ir užtrauki. :) Tik pasirink tinkamo pločio, kad uždėjus, kontaktus sujungtų. :gutgut
Čia vaistas nuo žioplumo, kai kartais raktelį namie palieki :grin:
pasidariau jau is pakabos plastmasines :) ir pririsau prie variklio :)
 #474683   Rapalas
 06 Geg 2013 12:24
Sveiki, reikia rekomendacijų gerai plastikinei valčiai. Reikia normalaus dyžio nesivartančios, stabilios valties. Naudojimas bus ežere, žvejyba 2-3 asmenims. Labai lauksiu visų komentarų. Ačiū
 #477143   edmundaxx
 13 Geg 2013 14:19
Kurioj pusėj reikia šešiakantį varžtą išsukt norint išleist tepalus? Variklį tarkim matom iš sraigto pusės. Abejose pusėse vienodi varžtai.
 #477168   Vitolis
 13 Geg 2013 15:49
Jonvabalis rašė:Ieškausi lengvesnės, kompaktiškos valtelės, kad galėčiau susitvarkyti vienas:
PVC valtis Quicksilver Ultra Light 250 pripučiamu dugnu
http://parduotuve.spiningavimas.lt/quic ... dugnu.html

Ar čia skaitosi - Air deckinis dugnas, gal kas panašią ekploatuoja ir gali pakomentuoti kaip tas dugnas, ar jis išardomas, ar eina atsistoti?
Taip. Tai AirDec dugnas. Išimamas. Gali naudot kad ir palapinej kaip čiužinį :gutgut Tik tada pūst stipriai nereikėtų, nes gulėsi kai ant asfalto :grin: Atsistosi ir vaikščiosi laisvai. Tik kai kilis pilnai prisipučia, dugnas truputį išsigaubia į valties vidų. Nežymiai, (ir tai tik priekinėje valties dalyje, kur labiau išreikštas kilis) jei dugną pripūsi iki reikiamo slėgio. Valtis su AirDecu ir kiliu man yra ;-var-var. Tokia lengva valtikė + kokių 2,5 ar 3 Aj varikliukas, tai idealus egoisto komplektas :gutgut
 #477169   Vitolis
 13 Geg 2013 15:52
edmundaxx rašė:Kurioj pusėj reikia šešiakantį varžtą išsukt norint išleist tepalus? Variklį tarkim matom iš sraigto pusės. Abejose pusėse vienodi varžtai.
Nerašai, kas per variklis. O šiaip, tai toje pačioje pusėje, kur yra ir tepalo pripilimui.
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 248
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė