geriausias sezono pirkinysp.arturas rašė:o ka manot del vokiecio?

p.s.: manau kažkas į ateitį šiek-tiek pažvelgė

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
geriausias sezono pirkinysp.arturas rašė:o ka manot del vokiecio?
taip, Renaldas pasirašė trim sezonam iki 2014metų http://www.basketnews.lt/news-39992-lie ... YoOJb0hP6sp.arturas rašė:isitikines del seibucio?Creativ rašė:kontraktus turi Nedovič, Seibutis, Blums, Katelynas, Redikas, Bendžius, Babrauskas, Dulkys, Dambrauskas, Šeškus
is kur info?
Nėr baisu tada.Creativ rašė:kontraktus turi Nedovič, Seibutis, Blums, Katelynas, Redikas, Bendžius, Babrauskas, Dulkys, Dambrauskas, Šeškus
jau viskas sutarta, bent tiek gerai, kad kažkurio neliks - Jomanto, Buterlevičiaus, Dylio..edmundaxx rašė:Creativ, tikiuos, kad nepasitvirtins.Baisiai noriu, kad Orelikas Kaune loštų...
Jo man ir patiko, priedo man ir Valeika toks kovingas atrodo..ramkis rašė:Stebejau vakar Orelika, paliko gera ispudi, faktiskai del jo ir ziurejau kase. Mano manymu turetu but pakviestas i 18 pretendentu. Ar jau pribrendes losti auksciausiam lygije? Nu nepabandysi nesuzinosi
Tai ir sakau, nepabandes nesuzinosiWytux rašė:Jie gerai ziurisi tame lygyje kuriam zaidzia...klausimas kaip atrodys eukstesniam ?
ko jus ta 18 isikandot. kazlauskas sake daugiau 15 nemato prasmes kviesti.ramkis rašė:Stebejau vakar Orelika, paliko gera ispudi, faktiskai del jo ir ziurejau kase. Mano manymu turetu but pakviestas i 18 pretendentu. Ar jau pribrendes losti auksciausiam lygije? Nu nepabandysi nesuzinosi
Bet pirmiausiai pasake, kad turi sarasa is 18 kandidatup.arturas rašė:ko jus ta 18 isikandot. kazlauskas sake daugiau 15 nemato prasmes kviesti.
As manau tu man nemeluoji, bet jei meluoji, tai va tau -vava rašė:rungtynes banguotos. ketvirtam sakyciau treneris padare keleta ziauriu klaidu + Navaro svarbiais momentais mete is debilisku padeciu... vat ir prasiko
SatanKlaus rašė:Šaunuoliai olympiakos kad cska ant žemelės nuleido
Žinai, kažkaip nesvarbu man ant ispanų komandų. Apskritai, Final4 ne koks gavosi, ty ne tos komandos, kurių norėčiauSatanKlaus rašė:Ir barcelonos gaila, nekenčiu realo
Edosius rašė:Tai drakonas buvo ant bangos ar Jaske?
vava rašė:drakonas ten nedalyvavo