kaip ispruseliui praplesiu, kad zmones grezia i medi, metala ir betona, aisku skyliu diametrai mazesni nei su laidiniu graztuWytux rašė:nu va tokio aprasymo man pakanka kad 100% nepirkt...Antas rašė:.... grezia i bet ka ....

kaip ispruseliui praplesiu, kad zmones grezia i medi, metala ir betona, aisku skyliu diametrai mazesni nei su laidiniu graztuWytux rašė:nu va tokio aprasymo man pakanka kad 100% nepirkt...Antas rašė:.... grezia i bet ka ....
VisualSound rašė:Kolegos, klausimas. Skirtumai tarp Shakespeare MACH2 XT 12ft Feeder bei Shakespeare Mach 2 XT 12ft Commercial Feeder Fishing Rod.
Kiek pats suprantu, tai pastarasis keliais gramais lengvesnis, susideda ne iš 3, o iš 2 dalių. Va tiek esminių skirtumų tik matau. Abu iki 90g, 3,6m, 3 viršūnėlės. Gal kas ką patart gali, nes mislijų būtent apie antrąjį. Tik pagrindinis skirtumas neramina, kad šis iš 2 dalių. Ar tiesa kad kuo daugiau dalių kotas, tuo jis patikimesnis?
nezinau kaip pintuka, bet monuske atsuk galima keliais budais:vyrgaz rašė: ...Blin kaip dabar atsukt 40 m valo..
Antai, maciau meskeriu aprasymu kad galima gaudyt bet ka - bet as tokiu meskeriu neperku ... esu ysitikines, kad net ir pas tave tokiu jau nera .. taip kad nesvaigstam apie akumuliatorini grazta uz 200 litu galinti grezti betona be vargo, nes as ir rankomis su cveku is principo galiu betona grezt ....Antas rašė: kaip ispruseliui praplesiu, kad zmones grezia i medi, metala ir betona, aisku skyliu diametrai mazesni nei su laidiniu graztu![]()
tu nepirk geriau, o naudok
As pirma varijanta irgi naudodavau, kai man vala susukdavo pries 10 metu tevuko gamybos sukriukes ir neturedavau suktuku arba jie budavo labai prastiWytux rašė:nezinau kaip pintuka, bet monuske atsuk galima keliais budais:vyrgaz rašė: ...Blin kaip dabar atsukt 40 m valo..
1. eini pievute ir isleidineji vala po biski ( rite ant koto, valas eina pro ziedelius) - tempiamas valas atsisukineja.
2. atsistoji ant lieptelio per upeli ir darai ta pati vala leisdamas pasroviui(geriau, kai upelis didesnis nei mazesnis).
tik neatleisk iskarto per daug lavo, kad nesusimestu afigienos skrutkes.
Dar karta pasikartosiu- nezinau ar tinka pintukui.
ok grezk su ranka, bet kartais perskaityk visa sakini iki galo, po to replikuok, gi aiskiai parasyta, kad buvo AKCIJINE kaina.Wytux rašė:Antai, maciau meskeriu aprasymu kad galima gaudyt bet ka - bet as tokiu meskeriu neperku ... esu ysitikines, kad net ir pas tave tokiu jau nera .. taip kad nesvaigstam apie akumuliatorini grazta uz 200 litu galinti grezti betona be vargo, nes as ir rankomis su cveku is principo galiu betona grezt ....
Nu tai kie ta neakciime? tegul ir 400,- vistiek negrez akumas betoniniu sienuAntas rašė:ok grezk su ranka, bet kartais perskaityk visa sakini iki galo, po to replikuok, gi aiskiai parasyta, kad buvo AKCIJINE kaina.Wytux rašė:Antai, maciau meskeriu aprasymu kad galima gaudyt bet ka - bet as tokiu meskeriu neperku ... esu ysitikines, kad net ir pas tave tokiu jau nera .. taip kad nesvaigstam apie akumuliatorini grazta uz 200 litu galinti grezti betona be vargo, nes as ir rankomis su cveku is principo galiu betona grezt ....
O kodėl ne? Nuėjau i kalvarijų turgų, nupirkau bosh profesional už 400Lt ušviui dovanų ir grežia be priekaištų viską. Jis kaip darbščių rankų, nesėdi konors nedarydamas tai tas suktuvas jau treti ar ketvirti metai dirba intensyviai be jokių problemų. Aišku nereikia idėti jam kitaisko gražto storo ir varyti aukštos markės gelžbetonio. Bet grežia viska puikiai.Wytux rašė:
Nu tai kie ta neakciime? tegul ir 400,- vistiek negrez akumas betoniniu sienu
Wytux visi skaityti mokaWytux rašė:nu nezinau nezinau .. kadangi su baldais keliolika metu tai visokiom virtuvem spinteles pakabint jau geriau bet koks elektrinis smuginis kad ir uz 100,- litu nei akumas uz 2000,- kaip kad yra.
kaip ir rase - SALMO, ROMADA EBAY ir t.t.ksarinis rašė:Sveiki, gal pasakysite kur galima isigyti tuos specialius antgalius pasarui maisyti, kur uzsideda ant akumuliatoriniu suktuvu?
nu tik be pavyd0 scenu Antai -darbe net trys tokie - kasdiena ciupinejuAntas rašė:Wytux rašė: Wytux visi skaityti mokaAr turejes akumini uz 2000 lt
:D
nu tik nereikiapasaku, gres ir dar labai gerai ir tas pats skilas gres pradziojWytux rašė:Nu tai kie ta neakciime? tegul ir 400,- vistiek negrez akumas betoniniu sienuAntas rašė:ok grezk su ranka, bet kartais perskaityk visa sakini iki galo, po to replikuok, gi aiskiai parasyta, kad buvo AKCIJINE kaina.Wytux rašė:Antai, maciau meskeriu aprasymu kad galima gaudyt bet ka - bet as tokiu meskeriu neperku ... esu ysitikines, kad net ir pas tave tokiu jau nera .. taip kad nesvaigstam apie akumuliatorini grazta uz 200 litu galinti grezti betona be vargo, nes as ir rankomis su cveku is principo galiu betona grezt ....
Tokia uzinu jau 3 metus, kol kas viskas ok, tik man nelabai patinka dviguba rankenele.VisualSound rašė:sugalvojau kad naujiems feederiams reikia naujų ričių... Ką manot apie Shakespeare Mach 1 XT Forward Drag 035?
> 4+1 Ball Bearing
> Line Capacity - 300m/4lb
> Graphite
> Weight - 312g
> Large Diameter Titanium Ball Bearing Line Roller
> Double Handle
Statybinių medžiagų parduotuvės, tik kartais reikia patobulintiksarinis rašė:Sveiki, gal pasakysite kur galima isigyti tuos specialius antgalius pasarui maisyti, kur uzsideda ant akumuliatoriniu suktuvu?
Sita ritele per maza feederiui. Imciau ne mazesne nei 4000 pagal shimano klasifikacija.VisualSound rašė:dar: http://www.zvejys.lt/market/rite-runos- ... uoliu.html
Praeitą savaitę švogeris prašė jam rast plūdinei iki 60lt ritukę, tai apžiūrėjau galybę, bet ta Tica Cambria labiausiai patiko, surinkta gan tvarkingai, klibesių perdaug nėra, pagrindinėse vietose visur guoliai, iš munusiukų - rankenėlė tokia papigiaiska, lankelio fiksavimas tik vienoje rotoriaus pusėje. Bet kaip bebūtų nieko net panašaus už tokią sumą neradauVisualSound rašė:kadangi žiūriuosi kažką iš biudžetinių variantų, dar į šį modelį dėmesį atkreipiau..
http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... ly-fd-1122
gal kas naudojot ar naudojat?
Buvau kažkur anksčiau rašęs, man va toks labai patinka http://www.b-a.lt/p55139/Mikseris-dazams-80-mm-06738- ... Perdirbinėt nieko nereikia, nebent kotą patrumpint, jei ilgesnis nepatinka. Ne tik pašarus, bet ir kibirą tinko, špakliaus ar kokio statybinio skiedinio esant reikalui nesunkiai užmaišyt galima...ksarinis rašė:Sveiki, gal pasakysite kur galima isigyti tuos specialius antgalius pasarui maisyti, kur uzsideda ant akumuliatoriniu suktuvu?