na mes apie batus tu apie ratus,-NEPIKTUOJU CIA

kalba ejo kad zmogus netures valties dokumentu,ir ka tokiu atveju tu jiems pasakysi?,o del issipisinejimu tai man kokius 2 metus ant sienos posto kai gryzdavau y lietuva su atsviestu draudimu,nes nuvaziaves ten nezinodavau su kokia masina grysiu,O JUK PAKANKA DRAUDIMO POLISO NUMERIO ant lapo su automobilio kebulo numeriu.kelis kartus daviau po 20 litu kad praleistu Musu broliai Lietuviai,nes pavarges budavau po keliones ir tik apie namus galvodavau,o viena karta lenkijos vidury nusnudau ir atlekiau blaivia galva ant sienos(tas pats vel)atidave popierius ir sako pasuk y sona ir gauk originalu draudima,pastovejau 1 min ir *PYP* sakau nori vaziuok paskui mane ir kveisk mentus paziuresim kas teisus,nulnko bemegeniams ausys tai ir liko sedeti.cia ne y tema aisku bat va kai zinau kad esu teisus niekas manes nesustabdys

o DB Y TEMA
Donassss neduos meluoti,nulekiam y uzkarda sako tau neduosiu leidimo arba valandai kokiai(trumpai ir aiskiai pasakiau-sesk y dzipa ir vaziuok su papke paskui ten ir ten zvejosiu, galesi rasyti poema)nuvarom y ta vieta stovi dzipas bet jau nuo seniau matyt pagal dienos plana jis ten stovejo,net neiskiso nosies tvariai...apie ka kalbu? kad va yra kai jie issipisineja konkreciai ir kai jie yra teisus ir tu tikrai baltas zmogus nepapusi...
zmogaus atveju,bet kuris miestas sakys eik susitvarkyk popierius,kad kazka atsinestum ir turetum man parodyti,ir tu tik tai tegalesi padaryti,nebet 100 kisenen VAISTAI NUO VISU LIGU