Šiap tai, saugiausiai jausčiaus jei pats turėč savo rankose, bet jeigu dar žaistų Sabas, tai be baimės jam perduočiauWytux rašė: o tai kas noretum kad tada paimtu kamuoli ?![]()

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Šiap tai, saugiausiai jausčiaus jei pats turėč savo rankose, bet jeigu dar žaistų Sabas, tai be baimės jam perduočiauWytux rašė: o tai kas noretum kad tada paimtu kamuoli ?![]()
is virsaus ar is apacios ?Rapolas rašė: jeigu dar žaistų Sabas, tai be baimės jam perduočiau
O as atvirksciai, net sasiuvini kazkoki buvau uzsivedes, kur statistika zymejausi. Savo ivertinimus dariau, ziuredavau visas rungtynes per TV. Puikiai pamenu Plunges ir Silutes komandas. Jos man patiko, pamenu net vaziavau i Siaulius ziureti rungtyniu tarp Olimpo ir Siauliu. Oi laikai buvo, ir is Plunges Petro zvengdavau, buvo baisus kovotojas ir didis girtuoklisVegys rašė:http://www.lrytas.lt/sportas/krepsinis/ ... liktas.htm - smagu pasiskaitinėtTais laikais ne tiek ir domėjausi krepšiniu kaip kad dabar, tai kai ką ir naujo sužinojau.
Būtent. Kaip antras sueis. Nereik tikėtis, kad LR sugebės įpirkt 2 gerus centrus. Džiaugčiausi, kad bent jau pagrindinį paimtų nors kiek vertą, nes paskutiniu metu neypatingai jiems sekasi.Wytux rašė:nu kaip antras centras sueis manau....
Creativ rašė: jau geriau pigus Lydeka nei uz melejona issuktom rankom javtokas,dar klausimas kuris naudingesnis
nors ne... per brangus jis zalgiriui butu.p.arturas rašė:na va ir prasidejo...http://www.lrytas.lt/sportas/krepsinis/ ... lydeka.htm
gal geriau ji zalgiriui padovanot...
siai dienai javtokas yra nulis. nekalbu apie ankstesniu metu indeli. bet dbr po tu traumu is jo nieko nebeliko. puolime visada grebliarankis buvo, bet bent jau gynyboj atstovedavo, reikia padekot uz metus ir dusia atiduota Lietuvai, tikras patriotas, bet melejona moket, nu sorry. uz tiek Rytas visa prieki susikomplektuos, todel ir kalbu kad lydeka daug geriau kainos ir kokybes santykiu.EDVD rašė:Creativ rašė: jau geriau pigus Lydeka nei uz melejona issuktom rankom javtokas,dar klausimas kuris naudingesnis
Na tu čia riebiai, o argumentai? ar čia tau taip arčiau dūšios?
Tai kad nepasakyciau kad keli paskutiniai treneriai pries ji butu labai kazka pasieke .... ......o gryztant prie vokiecio tai:Vegys rašė:.
- Dėl LR trenerio man neramu. Kaip ne kaip, lig šiol NIEKO nepasiekęs, neskaitant vokietukų rinktinę su Nowitcki (ten ir aš galėjau treniruot/pastovėt) arba laimėjimus Vokietijos lygoje (kas tolygu LT futbolo lygos laimėjimui).....
tas su grazia macijauskine trajektorijaCreativ rašė: randy culpepper vienas is kandidatu i pg.