Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #480700   arabas
 24 Geg 2013 12:59
Rapolas rašė:Ne tiek ant paviršinių masalų, kiek ant jų pravedimo būdo :-D
Nieko nesupratau... :shock:
 #480704   Rapalas
 24 Geg 2013 13:09
Jis norėjo pasakyti kad twičingu, walk the dog ar poperinimu lydekos dažnai nepataiko :) Nors walk the dog ir poperiui pritariu, bet twičingui ne, juo pataiko beveik visada.
 #480705   Rapolas
 24 Geg 2013 13:09
arabas rašė:
Nieko nesupratau... :shock:
O tai ką čia suprast, jei masalą prieš pat nosį patrauki (kol lydeka nusitaiko, kol pakyla, o Tu (nu arba aš, jei twičinčiau:D) tympt.. ir "promachas". Ir aplamai, aktyviai "tvičinant" ,ir nebūtinai su paviršiniais masalais, žymiai daugiau tuščių kibimų :-D
 #480716   Evaldas Z
 24 Geg 2013 13:36
ne karta skaidriam vandenyj matytas vaizdelis, kai po pauzes (trumpos), timptelejus vobleri, buvusioj jo vietoj prisokus lydeka tik tusciai klapteli dantim :)
 #480896   Pfk
 25 Geg 2013 10:13
Aš turėjau omeny paprasta pravedimą, pvz. gaudant su nulinuku yo zuri hardcore. jokių mandrybių ten - trauki greičiau, trauki lėčiau, darai pauzę. ir vistiek kartais net ne greitai traukiant plėšrūnės "pramazina". stukteli snukiu arba net neprisiliečia. nežinau kaip vertinti tokį jų elgesį. matyt taip daro ne iš bado.
 #480947   Abras
 25 Geg 2013 15:23
Paveikslėlis

Naujas pirkinys kurio kaina 6 lietuviski, labai idomu kokia turetu buti ju savikaina, kad vertetu importuoti i lietuva ir pardavineti po 6LT :roll:
 #480964   looking4snow
 25 Geg 2013 16:55
Masto ekonomija. Gamintojas "no name", reiskia uz branda ne cento neuzmesta, o jeigu prigamina tukstanciais, tai ir kaina gaunasi atitinkama.
 #481296   SauliusM
 26 Geg 2013 22:29
looking4snow rašė:Masto ekonomija. Gamintojas "no name", reiskia uz branda ne cento neuzmesta, o jeigu prigamina tukstanciais, tai ir kaina gaunasi atitinkama.
plius matyt ir kokybe kinietiskas "gaidys"...
 #481304   Andrius0522
 26 Geg 2013 22:42
Sauliau kelis turiu kinus,nu dirba,ir jau kelias lydekas paemiau ;) ne visi kinai gaidziai :)
 #481305   SauliusM
 26 Geg 2013 22:43
Andrius0522 rašė: ne visi kinai gaidziai :)
jo, yra ir kitokiu naminiu pauksciu... dar drakonu buna...

o del pagavimo, tai internetinis folklioras sako, kad imanoma zuvi ir ant morkos ar net fotoaparato pagaut, tai keista butu, jei ant voblerio jos pagaut butu neimanoma.
 #481306   Andrius0522
 26 Geg 2013 22:48
vel tu savo drakonais ir pan,nu jei zuvis kimba,tai man kad b.b.z ko kimba...pagal tave pirkti reikia vardiniu,moketi hu.i paimios kokias babkes,ir su ne maza dali ju neapzuvinti?????pradejau pirkti vardinius,tai kolkas dar negaliu pasakyti nieko gero apie juos,kalba eina apie LC 100SP,JAU NEMAZA SPALVU GAMA TURIU,BET STEBUKLU JIE MAN NERODO.,o su guma uz 2 litus imu lydekas tolka pesne!!!!!!!!!!!!!!
 #481318   SauliusM
 26 Geg 2013 23:06
Andrius0522 rašė:vel tu savo drakonais ir pan,nu jei zuvis kimba,tai man kad b.b.z ko kimba...pagal tave pirkti reikia vardiniu,moketi hu.i paimios kokias babkes,ir su ne maza dali ju neapzuvinti?????pradejau pirkti vardinius,tai kolkas dar negaliu pasakyti nieko gero apie juos,kalba eina apie LC 100SP,JAU NEMAZA SPALVU GAMA TURIU,BET STEBUKLU JIE MAN NERODO.,o su guma uz 2 litus imu lydekas tolka pesne!!!!!!!!!!!!!!
uspakoisa gal :lol: ir gaudyk su guma. :-D
 #481319   Andrius0522
 26 Geg 2013 23:20
SauliusM rašė:
Andrius0522 rašė:vel tu savo drakonais ir pan,nu jei zuvis kimba,tai man kad b.b.z ko kimba...pagal tave pirkti reikia vardiniu,moketi hu.i paimios kokias babkes,ir su ne maza dali ju neapzuvinti?????pradejau pirkti vardinius,tai kolkas dar negaliu pasakyti nieko gero apie juos,kalba eina apie LC 100SP,JAU NEMAZA SPALVU GAMA TURIU,BET STEBUKLU JIE MAN NERODO.,o su guma uz 2 litus imu lydekas tolka pesne!!!!!!!!!!!!!!
as spakoinas...bet kalbi nesamones siuo atveju...Pvz Donasss kokiu yra paemes ant gumos,tai dar daug kam dirbti ir dirbti su tais vardiniais po 70-80 litu voblais...as ir pats pradedu ysitikinti,kad ne vobluose esme,o tame ar palei snukuti pamesi ar ne...nieko nesakau vibracija savo daro,bet vibruoja beveik viskas...o spalvos irgi pradeda abejones kelti(bet tik pradeda),o apie kvapus kai pradeda kalbeti starkiu masaluose vapsie durnyzmas :)

kiek vobleriu dauziau,dar nei vieno negaliu pavadinti favoritu...nebent raudongalvi kazkuri is rapaliuku...
 #481320   romas100
 26 Geg 2013 23:37
Andrius0522 rašė:
SauliusM rašė:
as spakoinas...bet kalbi nesamones siuo atveju...Pvz Donasss kokiu yra paemes ant gumos,tai dar daug kam dirbti ir dirbti su tais vardiniais po 70-80 litu voblais...as ir pats pradedu ysitikinti,kad ne vobluose esme,o tame ar palei snukuti pamesi ar ne...nieko nesakau vibracija savo daro,bet vibruoja beveik viskas...o spalvos irgi pradeda abejones kelti(bet tik pradeda),o apie kvapus kai pradeda kalbeti starkiu masaluose vapsie durnyzmas :)

kiek vobleriu dauziau,dar nei vieno negaliu pavadinti favoritu...nebent raudongalvi kazkuri is rapaliuku...
Nu vadinas tuoj ir pati zukle praras esme :ruko
 #481322   SauliusM
 26 Geg 2013 23:38
cia sita tema apie voblerius ar apie gumas? :roll: gaudyk su guma, daugiau pagausi, kame bedos?
 #481325   Andrius0522
 27 Geg 2013 00:13
SauliusM rašė:cia sita tema apie voblerius ar apie gumas? :roll: gaudyk su guma, daugiau pagausi, kame bedos?
cia sitoje vobleriu temoje kalbu apie voblerius,kurie nelabai bent jau kolkas man ir aplinkiniams stebuklu nedaro...o kad visi kinai yra sudas tai dar kartau sakau neyrodysi man Niekada...
 #481331   SauliusM
 27 Geg 2013 03:37
Andrius0522 rašė: kad visi kinai yra sudas tai dar kartau sakau neyrodysi man Niekada...
as net tikslo tokio neturiu tau kazka irodyt :lol:
 #481332   edmundaxx
 27 Geg 2013 04:01
Gaudyt skrituliais, apgaudysi visus. :gutgut Gi tiek prikaupęs turi, o parduot nesiseka (nevispročių neatsiranda, kas nupirktų)...
 #481352   Andrius0522
 27 Geg 2013 07:53
edmundaxx rašė:Gaudyt skrituliais, apgaudysi visus. :gutgut Gi tiek prikaupęs turi, o parduot nesiseka (nevispročių neatsiranda, kas nupirktų)...
nei tu zinai ar kas perka,nei tu snekek vejus '''bum
 #481358   Rapolas
 27 Geg 2013 08:32
Andrius0522 rašė: ...Pvz Donasss kokiu yra paemes ant gumos,tai dar daug kam dirbti ir dirbti su tais vardiniais po 70-80 litu voblais...as ir pats pradedu ysitikinti,kad ne vobluose esme,o tame ar palei snukuti pamesi ar ne...
O tai kas neleidžia "pamesti voblerio palei snukutį"... :-D
Voblerių temoj girti gumas nepatariu ,nes lygiai taip pat gumų temoj sėkmingai galiu pagirti voblerius, nes žinau gerai ir vienus, ir kitus masalus;) Be to, voblerių temoj nedominuoja lydekos (kaip žuvys), o kalbama ir apie šapalinius, ir apie upėtakinius ir kitokius voblerius.
Teisingai, SauliusM paminėjo, kad lydeka galima pagauti ir ant "morkos", lygiai taip pat- kaip ir šapalą ar upėtakį ant gumos, bet tam yra kur kas geresnių voblerių ir juos pravesti atitinkamam gylyje ir teisingai gali ne kiekvienas, gaudantis su gumom (ypač srovėje).
Taip kad, gumų tema čia "išsemta" :-D
 #481393   Abras
 27 Geg 2013 09:46
SauliusM rašė:
looking4snow rašė:Masto ekonomija. Gamintojas "no name", reiskia uz branda ne cento neuzmesta, o jeigu prigamina tukstanciais, tai ir kaina gaunasi atitinkama.
plius matyt ir kokybe kinietiskas "gaidys"...

Nepastebejau pakolkas jokiu kokybes neatitikimu, aisku negaliu garantuoti del trisakiu ar laikytu jie gera zuvi, bet ta prasme, kad jis plaukia ir graziai vartosi i sonus tai tikrai garantuoju, o pirktas jis is maximos ir parasyta buvo, kad pagamintas olandijoje, aisku labai abejoju tuo :grin:
 #481399   Rapolas
 27 Geg 2013 09:53
Abras rašė: Nepastebejau pakolkas jokiu kokybes neatitikimu, aisku negaliu garantuoti del trisakiu ar laikytu jie gera zuvi, bet ta prasme, kad jis plaukia ir graziai vartosi i sonus tai tikrai garantuoju, o pirktas jis is maximos ir parasyta buvo, kad pagamintas olandijoje, aisku labai abejoju tuo :grin:
Tarp nemažai SPRO voblerių yra tikrai vertų dėmesio. Plius kaina- tai čia smūgis žemiau juostos įvairiems brendams :-D
O Maximkoj akcijos -40proc. nuolaidos, tai tikrai "muša per smegenis". Tiesa, tarp pigienų nėra užmetimo sistemų, todėl upėje sunkiau su jais, o vat ežeruose pilnai galima gaudyti (ir pagaut :D) ;-)
 #481413   Abras
 27 Geg 2013 10:11
Rapolas rašė:
Abras rašė: Nepastebejau pakolkas jokiu kokybes neatitikimu, aisku negaliu garantuoti del trisakiu ar laikytu jie gera zuvi, bet ta prasme, kad jis plaukia ir graziai vartosi i sonus tai tikrai garantuoju, o pirktas jis is maximos ir parasyta buvo, kad pagamintas olandijoje, aisku labai abejoju tuo :grin:
Tarp nemažai SPRO voblerių yra tikrai vertų dėmesio. Plius kaina- tai čia smūgis žemiau juostos įvairiems brendams :-D
O Maximkoj akcijos -40proc. nuolaidos, tai tikrai "muša per smegenis". Tiesa, tarp pigienų nėra užmetimo sistemų, todėl upėje sunkiau su jais, o vat ežeruose pilnai galima gaudyti (ir pagaut :D) ;-)
Uzmetimo sistema skaitai ta kur sratas viduj yra? tai jis yra tik neaisku kaip darbuojasi jis ten, bet seip metasi neblogai, bet ir svoris jo nemazas 10 gramu :) o del to, kad pagaut ar nepagaut, tai buvo toks atvejis vietiniam karjere su draugu spinigavome ir jis uzsidejes buvo spro vobleriuka netoki kaip sitas mazesni ir jam kabinejosi eseriai o as kiek bandziau deti savo vobleriukus ar guminukus ar sukriukes tai nei kibimo nesulaukiau, gal paprasciausias atsitiktinumas, bet vistiek jau kazka pasako :grin:
 #481421   Rapolas
 27 Geg 2013 10:17
Abras rašė: Uzmetimo sistema skaitai ta kur sratas viduj yra?
Šratas viduj- tai dar nėra užmetimo sistema. Jeigu jis juda "kanale" ir metimo metu nuslenka į užpakalį, o voblerio pravedimo metu grįžta į jam numatytą padėtį (pvz. papilvę), tai jau užmetimo sistema :-D Kitu gi atveju- tai stacionarus voblerio balansavimo taškas.
Tarp SPRO voblerių yra ir su užmetimo sistemom (brangesni modeliai) ir be jų (pigesni) ;-)
 #481453   Abras
 27 Geg 2013 11:13
Rapolas rašė:
Abras rašė: Uzmetimo sistema skaitai ta kur sratas viduj yra?
Šratas viduj- tai dar nėra užmetimo sistema. Jeigu jis juda "kanale" ir metimo metu nuslenka į užpakalį, o voblerio pravedimo metu grįžta į jam numatytą padėtį (pvz. papilvę), tai jau užmetimo sistema :-D Kitu gi atveju- tai stacionarus voblerio balansavimo taškas.
Tarp SPRO voblerių yra ir su užmetimo sistemom (brangesni modeliai) ir be jų (pigesni) ;-)
Na tai pas mano ta vobleri yra ta sistema, nes juda jis ir imerkus i vandeni matosi, kada tas sratas priekyje kada gale :)
 #481477   Rapolas
 27 Geg 2013 12:04
Abras rašė:... Na tai pas mano ta vobleri yra ta sistema, nes juda jis ir imerkus i vandeni matosi, kada tas sratas priekyje kada gale :)
Žinau aš tą voblerį, geras ;) Lb panašų pirkau pernai (ir didesnį, ir mažesnį) Norfoj ,tai skrenda- "papa ne gariuj" :gutgut ir darbas jo gražus. Gaudo ir upėj, ir ežere lydekas :-D
 #481627   Vijūnas
 27 Geg 2013 19:22
Savaitgalį gavau dovanų :v-ar
Gal vyresnių ir nenustebins, bet aš tokį pirmą kart gyvenime pamačiau. Ant liežuvėlio parašyta: AQUA USSR :!:

Paveikslėlis

Paveikslėlis
 #481720   iusegun
 27 Geg 2013 22:07
Vijūnas rašė:,,,
gerai dirba?
 #481726   Sdom
 27 Geg 2013 22:20
Sveiki gal pasakytumete kur galima rasti Aises produkcijos internete apziureti, ar parduotuves kurios turi dideli asortimenta ?
  • 1
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė