Imi bridkelnes, pinta vala plona, pasiimi blizgiu 24-30g meskerikotis rekomenduojamas 3m+ rite irgi butu geriau tvirtesne ir fsio brendi, stengiesi uzbristi ant antro sekliaus ir jei pavyko iki ten nusigauti metai kuo toliau

Nes be bridkelniu ilgai neishstovesi vandenyje, vistiek jis pasidaro saltas

o pintas valas todel kad betkokiu metu gali uzgaudyti kaska o ir kliuviniu buna tai maziau blizgiu pamesi, pvz as buvau ikirtes ant dugno gulinti otuka tai vos ejo patraukti, su vejazuvem nzn kaip reikalai manau jos taip ir nedaejo normaliai iki musu krantu :/ siais metais tik pradejau propaguoti ju zvejyba bet gan atkaklus buvau kiek darbas leido tai tik viena vejazuve ikirtau irgi gan tolokai paemiau ja tai buvo reikalu ir su ja kol partraukiau. vala naudojau 0.12 - 15kg laiko tai ir geriau metasi ir kliuviniu ne taip bijau. Blizges irgi geriau pailgos nes biski toliau jos skrenda, pvz meciau netgi maza pilkeri kai buvo vejukas tai ant jo ir pagavau vejazuve. Kota naudoju 3.3m ~15-30g uzmetimo gan lengva shimano, nesiskundziu. rite seniau naudojau salmo multiplikatoriu, bet pakeiciau db i iscentrine shimano, nes stipriai mosaguojant per zvejyba viena karta vistiek uzpindavau multiplikatoriu, tai pagailo pinto valo. Nu ir fsio palei mane.
P.S. cia surasiau ka ishstudijavau per si pavasari ir kokia patirti sukaupiau, nesu as sitoi srity pazenges, tik pradedantis spiningautojas, tai manau gal sulauksi ir geresnes info.
P.S.S Sventojoi t.y butingei ir uzkabinau otuka keliaujant i siauria uz uostelio jau link medinio lieptelio i jura.