pagrįsk kodėl.pensininkas rašė:fyderis ir 2 kabliai - jau nesuderinama.
pagrįsk kodėl.pensininkas rašė:fyderis ir 2 kabliai - jau nesuderinama.
jeigu irodysi kad rasiau apie plauka kazka tai tuomet uzsikabink medalipensininkas rašė:fyderis ir 2 kabliai - jau nesuderinama. Ant plauko slieka kabini? Nu sparcmenas duodi vaizdu. Noreciau paziuret i toki tavo plauka
todėl, kad ištraukus žuvį (80 proc atveju ant apatinio kabliuko), jį iškabinėjant tas antras kabliukas duria į delną..o ta jau ne komfortas..o fideris, kaip žinia yra komfortiška žūklė..Vegys rašė:pagrįsk kodėl.pensininkas rašė:fyderis ir 2 kabliai - jau nesuderinama.
kodel gi ne. galima ir meslinuku pluosteli ir musiu lervu uzkabinti ant plauko. tik toki dalyka reikia tureti.pensininkas rašė:fyderis ir 2 kabliai - jau nesuderinama. Ant plauko slieka kabini? Nu sparcmenas duodi vaizdu. Noreciau paziuret i toki tavo plauka
ne pavyduolis o norėčiau kad pasidalintu info su bičiuliurenaldas rašė:Pavydolis
5k tai cia man mailius, einu ANT didesniu biski. O ka skridzai?Skridžas rašė:rAMEKAI TU TURBUT EINI AANT DIDELIU LĖŠČIU NUO 5 KG
Nemune 0.25mm. O jei tau keista del ko dedu 0.2-0.22mm pavadelius, tai dedu del to, kad zvejoju 70-80g karmuskem, nes nemunas pas mus dar neblogai pakiles ir lengvesniu seryklu seriamoje vietoje nelaiko, antras, turbut rimtesnis dalykas, del ko nededu plonu pavadeliu, nes buna taip, kad ateina blyno paragauti ir padoresnis karpis ar grazus karsis, del to nemune ir nezaidziu su pavadeliu storiais sioje zvejyboje. Su susara sportuot nemegstu, nebent tai butu pavasaris, kada po ziemos pasiilges buni atviro vandens sezono. Gaudant pavasari ar rudeni kuojas dedu 0.10-0.12mm, priklausomai nuo zuvies aktyvumo. Na o ezeruose kitas reikalas, kiti feederiai, kiti valai.vyrgaz rašė:Ramekai, jei pas tave pavadėliai 0,2-0,22, tai koks pagrindinis valas? pas man ant vienos ritės pagrindinis 0,20 suvyniotas..
taigi, patislinu klausimą, gal kas naudojat fideriui Nanofil pavadėlius Berkley firmos, ir kokius dedat jei gaudot karšius, 0,5-2 kg svorio, ar lynus po 1-ą kg...bobis rašė:gal ne taip parašiau, kažkokius parduotuvėj siųlė nano...
Nesu su siuo valu susidures, bet girdejau nemazai, kad jis linkes pasizeisti nuo akmenu, dreisenu, netgi nuo kranto zoliu. Tad jeigu cia tiesa, manau feederiu zvejojant kaip pagrindinis valas butu nieko vertas, na o pavadeliams, kur nera akmenu ar kriaukliu gal ir nieko. Nenaudojau as jo ir niekada nebenaudosiu. Cia tik mano tokia nuomone, kaip istikro yra gal atsiras zmoniu kurie yra isbande ir parasys atsiliepimus.bobis rašė:taigi, patislinu klausimą, gal kas naudojat fideriui Nanofil pavadėlius Berkley firmos, ir kokius dedat jei gaudot karšius, 0,5-2 kg svorio, ar lynus po 1-ą kg...bobis rašė:gal ne taip parašiau, kažkokius parduotuvėj siųlė nano...
Nes, kaip sakiau, siųlė, bet teturėjo tik 0,02,- 0,08 mm diametro... Mol, stiprųs ir bus geri, o man pasirodė labai jau įtartinas tas diametras...