Tinka, bet karpiams ir pinta gali naudot, vien del to, kad nenupjautu su peleku besivartydamas
vyrgaz rašė:Eini į belekokią žūklės prekių parduotuvę ir renkiesi..fiderį nuo 50 lt..
Už stolnika perka o išrankusSportininkas rašė:bet cia plasmasinis turbut?
nuo 50 litu nera jokios meskeres.yra plastmases gabalas su ziedeliais panasus y meskerykoti.na bet kad zvejoti su juo negalima niekas to nepasakys...yra kelios zmoniu klases jeigu taip galima issireiksti,tai pagal zmogaus klase ir meskerykotis ir visa kita gyvenime...cia neyzeidimas ar kazkas pan,tiesiog suprantama,kad neturint lesu pries veja nepapusi...bet zmones teisingai kalba,pakentek savaite,ar menesi,pasitaupyk ir turesi jau normalu kota uz koki 200 lituku...vyrgaz rašė:Eini į belekokią žūklės prekių parduotuvę ir renkiesi..fiderį nuo 50 lt..
dar pries kokius 7-10 metu jo pilna tokiu buvo,bet db manau mazeja,nes kas turi koki pazystama stabiliau stovinti su finansais ar drauga ir yra teke palaikyti normalius kotus,rires rankose tai jis tikrai pataupys menesi ar du,kad turetu daikta smagu,ir ilgiau laikanti nei botegelis eilinis ,,,,bet va ,kad tie pinigai nekrenta siais laikais is dangausRamekas rašė:Ne tai, kad neturi lesu, o tas lesas skiria kazkam kitam turbut. Nes pasitaiko ir tokiu zveju - "kiek mokejai?" "tu gal durnas tiek net mokejai, as buciau nusipirkes 2 pigesnius kotus su ritem ir dar butu like litu bla bla bla".
Sportininkas rašė:algu tai nemoka..
uzbaigimas sakinio: ir poto parduosi ji uz 50 lt. tokiam kaip pats...renaldas rašė: po kurio laiko ta suprasi ir vistiek imsi kita kota
150 gr. uzmetimas, ar tau reikia tokio, kur zadi zvejoti?Sportininkas rašė:ka apie toki pasakytumet? http://zuklys.lt/index.php?page=catalog&category=2986
Dar klausimas ar pirks kas tokiRoBass rašė:uzbaigimas sakinio: ir poto parduosi ji uz 50 lt. tokiam kaip pats...renaldas rašė: po kurio laiko ta suprasi ir vistiek imsi kita kota
30-150. kariere, upeje, tvenkinuke.RoBass rašė:150 gr. uzmetimas, ar tau reikia tokio, kur zadi zvejoti?Sportininkas rašė:ka apie toki pasakytumet? http://zuklys.lt/index.php?page=catalog&category=2986
jei aš taip parašyčiau, ragas man.vyrgaz rašė:Aišku,gali taupyt metus du,arba lošti teleloto,tikintis aukso kibirą nuimt ir jam iškart garbolino preston ar tai drenan...
vienas jau yra. seniau buvo jaunas, turbut vis uzkliudavo kokiem nors marozam tai gaidindavo ji.. dabar senelis tai stumia ant jaunimo. pensija vardubobis rašė:jei aš taip parašyčiau, ragas man.vyrgaz rašė:Aišku,gali taupyt metus du,arba lošti teleloto,tikintis aukso kibirą nuimt ir jam iškart garbolino preston ar tai drenan...
Pripažintų jaunimo moralės gadintoju
mono irgi ne visi vienodi. Gerai jums didesniuose miestuose, o pas mus pasirinkt mažai yra iš ko.Aika rašė:Teisingai padarei, nereikia is naujo isradineti dviracio. Imi mono ir nesuki galvos, ne karpius gi gaudysi
su skaitmeniniu neprasideciau: operacine sako luzineja daznai, o Nemune ir ram'o gali truktSportininkas rašė:Gavau pasiulyma Jaxon Digital Feeder 3.6m uz 130LT berods. ar kasnors turit/turejot? kokie atsiliepimai?