Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #487858   Kleckas1978
 17 Bir 2013 15:17
tavo rites nelabai tinkamo Laitui.
Na mano poziuriu kokia orra sx20 butu geriau - svoris mazesnis + su pintu normaliai bendrauja.
Na jei yra 400lt tai tada ir Mitchell Mag Pro Extreme 500
http://parduotuve.spiningavimas.lt/mitc ... treme.html

arba mitchell mag pro lite 500
http://parduotuve.spiningavimas.lt/mitc ... -pro-.html

Is ryobiu nebent excia 2000 (nes su zauberiu+pintukas plonas turesi bedu) bet ir tai Laitui svoris didelis.
 #488129   JustasM
 18 Bir 2013 14:26
Kleckas1978 rašė:tavo rites nelabai tinkamo Laitui.
Na mano poziuriu kokia orra sx20 butu geriau - svoris mazesnis + su pintu normaliai bendrauja.
Na jei yra 400lt tai tada ir Mitchell Mag Pro Extreme 500
http://parduotuve.spiningavimas.lt/mitc ... treme.html

arba mitchell mag pro lite 500
http://parduotuve.spiningavimas.lt/mitc ... -pro-.html

Is ryobiu nebent excia 2000 (nes su zauberiu+pintukas plonas turesi bedu) bet ir tai Laitui svoris didelis.
Žiūrėjau, labai fainiai pinta kloja, o svoris man sueis, visgi 2.7 kotukas bus :cool:
 #490552   saivaras
 30 Bir 2013 09:45
išbandžiau giriamą Salmo Team Tioga modelis TSTI3-652MF, 1,98 m., 1-8 g. su Nanofilu 0.06 ir 1000 noname rituke. Bandžiau mikro džigą ir vobleriukus iki 7 gr. Galiu pritarti anksčiau rašiusiems: įrankis labai smagus. Metimas, jutimas, ešerį laiko super. Rankena įdomi: apatinė dalis kamštis, viršutinė dalis eva gal čia labiau prie minusiuko. kaina virš eko klasės, apie 100 EUR. pagal savo poreikius vertinčiau 4,5/5. pats įrankis primena paparacio objektyvą :) juoda- balta, juoda balta :)
 #491220   Jurginas
 02 Lie 2013 22:08
SauliusM rašė:as su nuovo finezza tubularu ir tai nelabai dzigauju sunkesniais nei 6-7gr svoriais. o cia su solidu... nu nebus komforto.
mest aisku gali ir didesnius svorius, bet mest, o ne realiai gaudyt komfortiskai.
Baik tu bajerius, 10 gr volframas puikiausiai džiginas...
 #491846   SauliusM
 05 Lie 2013 08:41
as del 10gr su fineza sakiau kaip kam jeigu ka...
o siaip UL man yra nuovo fineza tubular. jei grynai mikrodzigui imciau, o ne apskritai UL, tai gal tada i Tict ralgo ziureciau.
sorry, su papigiajskais UL nebeeksperimentuoju, nes neidomi man tema.
aisku yra ten visokiu dragon milenium ir salmo tiogu, bet tegu su jais zaidzia tie, kam fineza ar tict yra per brangu.
 #491904   SatanKlaus
 05 Lie 2013 10:22
A žiūrėkit, galvojau, galvojau ir sugalvojau kad reikia normalaus koto, ir norėtųsi pakankamai universalaus kad tiktų ir mikrodžigui taip nuo 4 iki 10 gramų ir dropshot'ui iki 12-14 gramų. Ir sugalvojau kad geriausiai tam tiktų Graphiteleader Tiro GOTS-762L. Gal kas turit? DainiauM, neturi/ėjai tokio? Tiktų tam kam noriu? :roll: Ir dar, ar labai didelis skirtumas tarp Tiro ir analogiško Tiro-ex? :roll:

Ačiū už atsakymus :gutgut
 #492015   Evaldas Z
 05 Lie 2013 13:47
na, su unitra svoriuose iki 10g gan neblogai issiverciu. nors 10g retokai kabinu, siaip 7-8g. zinoma, kiekvienam budui savi niuansiai ir tai siokios, tai tokios pacio blanko savybes pritruksta, bet tik tada, kai bandai ta kota pritemp prie idealaus, tarkim, mj koto :)kokio, ar bent jau taip tituluojamo, as dar rankose nelaikes :lol:
ir siaip, mano supratimu, tai unitra gal kiek labiau voblerinis kotas :roll: nors skambumo stuksenant dugna jam ne kiek netruksta. be to, kaip jau kazkas minejo, ranka betkokiu atveju reikes atmus prisitaikant prie vieno ar kito koto bei naudojamu masalu.
 #492042   Jurginas
 05 Lie 2013 15:47
SauliusM rašė:as del 10gr su fineza sakiau kaip kam jeigu ka...
o siaip UL man yra nuovo fineza tubular. jei grynai mikrodzigui imciau, o ne apskritai UL, tai gal tada i Tict ralgo ziureciau.
sorry, su papigiajskais UL nebeeksperimentuoju, nes neidomi man tema.
aisku yra ten visokiu dragon milenium ir salmo tiogu, bet tegu su jais zaidzia tie, kam fineza ar tict yra per brangu.
Toks ten ir UL. Jeigu pvz. pontoon chaosą, 7 cm voblerį ištvičina be jokio lago. NU BENT JAU MAN! :grin: Arba, tarkim, 10 gr volframinį galvakablį su valgoma guma kad ir 4 inchu (jeigu ne koks fatas guminukas) man su finezza iki 8 gr tubularine maloniau mėtyt nei kad su avidu iki 11 gr. Gaudant lydinėm gumom jau kitaip aišku. Bet čia gal dėl to, kad avidas šiaip šūdas yra? Su Nors aišku 00 mepsus ar 1g galvakablius irgi su ta pačia finezza mėtau, ir ką aš žinau, irgi visai patogiai ir maloniai. Su delikatnesniu kotu aišku gal būtų dar maloniau, bet kad neturiu tokio. Reikės laimėt teleloto ir extremą naują bei belezza pirkt.
 #492089   SatanKlaus
 05 Lie 2013 21:48
Evaldas Z rašė:manau, bus kaip man ir siaip tai ne retas atvejis, kai aiskinies aiskinies ir galiausiai nusiperki... ta, ka buvai isiziurejes nuo pat pradziu :) katana kokia :grin:
Nu neeeee, nuo shimano kotų mane purto :grin: , tiesiog gaudžiau su turėtu 2.1 kryžiumi bet kai truputėlį prakutau tai užsimaniau rimtesnio įrankio tam, tai vat ir ieškau daba...
 #492116   DainiusM
 06 Lie 2013 10:10
nu kaip kaip... alaus biski ir risliu minciu, taip ir suprast :)
p.s. na man mikro tai yra mikro, kai bent jau nuo 2g jauciasi ka darai, su tiro 2g nesijaucia... 5g jau komfortiskai.
 #492230   Taacis
 07 Lie 2013 17:13
gintarsen rašė:Gal yra zinanciu is PATIRTIES kaip Recoil'as su pintuku draugauja?Noreciau atsakymu is tu,kurie praktiskai,o ne teoriskai zino :cig.
Jokiu bedu nepasimate. Gal tik triukshmingiau pintukas slysta per RECus, nu bet vos vos juntamai...
 #492256   Taacis
 07 Lie 2013 21:30
gintarsen rašė:Taaci,koks spinas pas tave?
Spinas ant kurio buvo recai gl6010, dejau pats. Dabar tas kotas tapo castinginiu, tai sudeta kermika.
 #492296   SauliusM
 08 Lie 2013 08:36
Jurginas rašė:Toks ten ir UL. Jeigu pvz. pontoon chaosą, 7 cm voblerį ištvičina be jokio lago. NU BENT JAU MAN! :grin: Arba, tarkim, 10 gr volframinį galvakablį su valgoma guma kad ir 4 inchu (jeigu ne koks fatas guminukas) man su finezza iki 8 gr tubularine maloniau mėtyt nei kad su avidu iki 11 gr.
kiekvienas savaip nuo proto nulipa :-D man tavo pamineti masalai tai finezai ziauriai perziaurus.
 #492321   Mykola
 08 Lie 2013 10:09
Gal yra zinanciu is PATIRTIES kaip Recoil'as su pintuku draugauja?Noreciau atsakymu is tu,kurie praktiskai,o ne teoriskai zino
Draugauja pintukas su recoilais ir pas mane. Kad būtų didelis koks triukšmas,tai nepastebėjau, o jei dar aštuongyslį pintuką susivyniojus. Taip, kad drąsiai gali draugaut su jais ir mėgautis žvejyba :)
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė