Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Krepšinis, futbolas, kt. sporto šakos
 #486600   Vegys
 12 Bir 2013 11:43
na, Hami, sutinku, dėl aukso perlenkta lazda. Guoga yr Guoga :) Pokeristui į kraują įaugę pablefuot biškį :)
 #486602   hamis
 12 Bir 2013 11:45
Vytenisnl rašė:
hamis rašė:Prie ko čia nurašymas? Nereikia kabintis medalių anksčiau laiko. Jau keletą kartų buvo taip darę. Reikia realiai pažiūrėti į situaciją. Šiais metais stipriausias žaidėjas yra treneris, o visų kitų situacija daug maž neaiški. Arba nežaidė, arba iš po traumų. Tai apie ką kalbame?
Kaip taisyklė dažniausiai tokie "realistai" (nepriimk perdaug asmeniškai) į varžybas ir nekeliauja. Atitinkamai, jei tave palaiko tik kai tu laimi, pačiam perdaug noro stengtis ir nėra. O kai yra palaikymas iš žmonių, tau kabinančių auksą, nors kovoji dėl 5-7 vietos, tada ir pasistengi perlipti save. Reikia tikėtis geriausio, užsiprogramuoti tam, o atitinkamai ir nebūsi paskutinis. O jei būsi - bent žinosi, kad viską dėl to padarei. Ar kaip sirgalius ar kaip žaidėjas. ;uolrait
Manau, kad parašei visišką nesąmonę ( nieko asmeniško). Tad manau nelabai ir verta kalbėti koks aš sirgalius jei manęs nežinai asmeniškai. Aplamai labai daug daro psichologija, o tai žaidėjams tvarko atitinkami asmenys ir priemonės.
Geriausio mes visad tikimės, dar yra ir sėkmės tikimybė.
Man malonu žiūrėti rinktinės varžybas, bet prieš prasidedant čempionatui aš nereikalauju ( jei taip galima išsireikšti) iš jų aukso ir tik aukso. Atsargiai galvoju, kad galime kautis dėl medalių, stebiu pasiruošimo ciklą ir dėlioju savo mintis. Aišku visada kamputyje tikiuosi, kad mums nusišypsos ir laimė, nes kolkas neturim tokios dominuojančios rinktinės, kad taip drąsiai reikšti mintis apie auksą.
 #486604   hamis
 12 Bir 2013 11:48
p.arturas rašė:irzlus tu hami kazkoks
raminanciu kokiu parukyk
:)
kad tinkamai analizuot, kol kas per daug nezinomuju
Ačiū už pasiūlymą, bet jaučiuosi puikiai.
Kas draudžia dabar analizuoti? Auksą kabinti jau galima, o analizuoti pradėti dar ne? :[anuol Juk rinktinė planus pradeda dar neprasidėjus čempionatui. Patys matome kaip kokie žaidėjai atrodė sezono metu, kurie buvo traumuoti ir t.t. Manai negalima svarstyti kas ir kaip? Bet medalius jau kabinti galima :[anuol Juk visa tai gali pakeisti ir draugiškos varžybos ir pirmi mačai, tuom ir įdomiau.
 #486607   Vytenisnl
 12 Bir 2013 11:54
Persiprašau, bet kur vadinau tave snargliumi? Gerbėjas nuo fano skiriasi. Guoga šiuo atveju kalbėjo labiau kaip fanas. Ir tai nieko blogo, nes vien turėjimas kažkokio statuso (pvz. rėmėjo) neatima teisės į asmeninę nuomonę. Ir iš patirties - jei tikslas bus realistiškas - dažniausiai jis bus ir pasiektas, BET nebus įdėta tų papildomų pastangų jį perspjauti dvigubai.

Beje, apie "nesąmonę" - pats žodis iš savęs reiškia "mano sąmonė nesuvokia tavo minčių". Tai ir pakomentuot negali, nes "nesąmonė". Bet tai nereiškia, kad mano mintyse nėra logikos; )
 #486612   hamis
 12 Bir 2013 12:01
Apie kokį snarglį čia kalbama? Ar aš kur rašiau apie tai? Nesąmonė reiškia, kad visiškai nesutinku su Tamstos nuomonę, bet tai nereiškia, kad ji bloga, ar kažkokia klaidinanti. Juk aš Tau nebandau primesti savosios ir sakyti, kad va taip kaip aš sakau yra gryna tiesa, o Tavoji ne :-D
Kad tikslą perspjauti reikia labai daug trenerio pastangų ir nemanau, kad keliant nerealius tikslus padedama su spaudimu ir morale. Treneris turi užkurt tą ugnį, o žaidėjai turi būti alkani. Joks rėmėjas, ar kitas veikėjas tokiomis kalbomis to nepadarys ir mano nuomonė tai tik bereikalingos šnekos norint atkreipti į save dėmesį.
 #486620   Vytenisnl
 12 Bir 2013 12:09
Damn it, tikrai rašei "Sirgalius", o ne "Snarglius" :))) O aš kelis kart skaičiau, kad tave snarglium išvadinau ir galvojau prie ko čia..:)) Visgi apie auksą - realiau palaikymo sulaukti iš inertiškų "gerbėjų", kai yra kova (žadama ar tikra - kitas klausimas) dėl aukščiausių vietų. Glorry hunter`ių visada atsiranda, o salėje jie vistiek serga už reikiamą komandą, o ne priešininkus.
 #486624   hamis
 12 Bir 2013 12:15
Aš paprasčiau žiūriu į tai. Arba sergi už Lt rinktinę, nesvarbu kas, arba ne. Tie glory hunter'iai kaip išsireiškei tai daugiau mergaitės ir berniukai pašaukti mados klyksmo. Aš jų net nelaikau sirgaliais, jau nekalbu, kad net nežino kas toj rinktinėj žaidžia ( na aišku Jasaitį, Kalnietį ir Klaizą tubūt visi žino) :-D
 #486649   p.arturas
 12 Bir 2013 13:17
keistai kazkaip, tie kas salej serga tai ne sirgaliai.
 #486651   hamis
 12 Bir 2013 13:19
Ar prie žodžio prisikabinti nori, ar tiesiog esmės nesupratai?
 #486659   Vegys
 12 Bir 2013 13:47
pokštininkas tu Ramki :)
Bet šiaip žiūrėk, malačius jis. Stengiasi, dalyvauja. Visiems aišku, kad jis niekad į NBA nepaklius, bet kainą savo pasikels ko gero.
 #486662   hamis
 12 Bir 2013 13:54
Kodėl aišku, kad nepaklius? Juk turim amžinai perspektyvių, šitas gal šiek tiek pavėlavo su rezultatų demonstravimu, bet dirba ir stengiasi. Sasyskiukas irgi buvo į NBA prasimušęs, na, o kaip viskas baigės puikiai žinom :-D
 #486668   Vegys
 12 Bir 2013 14:03
sasyskiukas buvo savo U-XX rinktinėse žvaigždė. Taškus rinko, kamuolius atkovojo.
O Kupšas kas ? LKL vidutiniokų/autsaiderių komandoje - tik vidutiniokas. U-20 žaist vos gaudavo. Klausimas ar jis Prienų lygį atitinka. Ką jau kalbėt apie Ž/LR ... Iki NBA jam kaip iki mėnulio. O juk ne pacanas jau ... Su tokiu ūgiu turėtų būt žvėris LKL'e, bet ...
 #486672   hamis
 12 Bir 2013 14:15
Na skautai kažką įžvelgia jei susidomėjimas išaugo. Neužtenka vien tik sudalyvauti stovykloje, kad apie tave kalbėtu. Kaip bus pamatysim, gal pasirašys su NBA klubu ir bus perleistas kokiam europos klubui. Juk ne kartą taip buvo.
 #486683   ramkis
 12 Bir 2013 14:31
Vegys rašė:sasyskiukas buvo savo U-XX rinktinėse žvaigždė. Taškus rinko, kamuolius atkovojo.
O Kupšas kas ? LKL vidutiniokų/autsaiderių komandoje - tik vidutiniokas. U-20 žaist vos gaudavo. Klausimas ar jis Prienų lygį atitinka. Ką jau kalbėt apie Ž/LR ... Iki NBA jam kaip iki mėnulio. O juk ne pacanas jau ... Su tokiu ūgiu turėtų būt žvėris LKL'e, bet ...
Nu zodziu. Brazdauskis, likeris ir Vyrgis vienam asmeny :-D :-D :-D
 #486686   Vegys
 12 Bir 2013 14:39
"likeris ir Vyrgis" - va čia ir papuoliau - nežinau apie ką kalbi ...
 #486690   hipy
 12 Bir 2013 15:01
lekerauskas, praskevicius?...
 #486701   ramkis
 12 Bir 2013 15:22
hipy rašė:lekerauskas, praskevicius?...
Ne. Lekerauskis ir Jankauskis :-D
 #486891   Arnuxazz
 13 Bir 2013 09:11
graikai vėl pasiautė :lol: jau ten kas per debilai, va tokių sirgaliais jau nepavadinsi, gal dar OLY būtų ištempę, kaip ten bebūtų vasara prasidėjo Mačiuliui, kuriam reikia poilsio, ir Gecui, kuriam reikia naujo klubo ir sužibėti rinktinėj.
 #488430   biofizikas
 19 Bir 2013 10:11
spursai patys prafiso, grazus tas troicas likus 5 sekundem :) nors as uz spursus bet senukai nebetempia ypac ginobili truksta ir parkerio taiklumas suslubaves :(
 #488678   Vegys
 20 Bir 2013 11:38
p.arturai,
džiaugiesi Šaro žaidimu, Real pergale, lūžusiu šonkauliu ar nepadoriu gestu ? :) (čia juokais jei ką)
Aš kažkaip norėjau, kad Barsa laimėtų ... Nors nusistatymo prieš Real irgi nėra. Čia ne koks nors CSKA.
 #488868   Rapolas
 21 Bir 2013 07:09
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kr ... -23-346948
pensininkas rašė:atsizvelgiant i tai, kad NBA - marketingine lyga, tai ziedus turetu jamti heat po 4-3 kovos. nes kazi, ar seneliu namai tiek nusipirks duncan parker ar ginobilio maikuciu, kiek paaugliai james ar wade maikuciu :-D
Rapolas rašė:Pensininke :-D
Jei taip bus, tai Tavo postas taps "hitu" paaugliams :-D
p.s.: nu man tik ta viena vieta geriau skambėtų, jei būtų- "seniukų.. kelnaičių", o toliau- gerai :-D
Nu ir kas dbr kurs muziką naujajam „Pensininko“ Hit-ui ,ar turim mes čia Tribūnoj kompozitorų :-D
 #488894   pensininkas
 21 Bir 2013 09:35
principe, jau esu eGZpertas :ruko
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 357
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis