is ko darote pavadelius samams ir kokio iligo?kiek zinau tai is pinto valo daro,gal plieninis lydekinis pavadelis tiktu?
tai is ko tada, gal parasysi?shelwius rašė:Pintą valą šamas nutarkuoja, nebent labai jau storas bus.
Pats juos su spiningu gaudau, tai tam reikalui FC naudoju arba pintą karpinį pavadį Sufix Ballistic. Šiaip žmonės deda gan storą mono pavadį ir gaudo sauAntas rašė:
tai is ko tada, gal parasysi?
ten samu nepagaunu nei as nei pazystami. bet zinau labai gera vietike kur samuku galima pagaudyt, dideliu nepasitaike bet brolis viena turejo apie 20kg~ nuejo .. siaip pagrinde slipsiukai iki 1kg galbut. jei nori y pm parasyk gal isduosiu vieta, reiks valtieskirvis rašė:Nu šįvakar buvau nelėkęs prie Minijos Kintuose, tai nieko, per dideli žaibai privertė tept slides namoGerai tik tiek, kad šašlykus spėjau išsikept
Bus tu šamų dar manau..
realiai, tai tokiems ir UL užtenkaSportininkas rašė: .. siaip pagrinde slipsiukai iki 1kg galbut..
cia apie kita reikala kalbeta buvo.Rapolas rašė:realiai, tai tokiems ir UL užtenkaSportininkas rašė: .. siaip pagrinde slipsiukai iki 1kg galbut..
Pabandysiu trumpai aprasyt kaip reiketu pasiruost tokiai zuklei. Nes kiek skaiciau labai nenoriai kas dalinasi patirtimi.Sportininkas rašė:greitas klausimas. feederis 3.6m, 40-110gr uzmetimas, valas 0.24. 7,4kg laiko lygtais nors nesvarbu sitas dalykas, sueitu samam?
Arba karpinį. Aš turiu mack2 kotą (nepamenu dabar kiek lbs), tai tam jis visai smagiai tinka. Tik gal kiek problema transportuot, nes jis 3,60m, dviejų dalių, tai sulankstytas gaunas 1,8msamas235 rašė:asmeniskai siulyciau riktis biski brangesni~200Lt varianta, anglies pluosto jurini Pilk tipo kota 20 -30LBS, jie ganetinai lengvi, smagus, bei tikrai turi nemazai jegos kuri pravercia ne tik traukiant zuvi bet ir atmusinejant svina is akmenu.
Diena tai sutinku kad idealus, galvojau apie taisamas235 rašė:turbut idelus varinatas multikas, ypac modeliai turintis magnetinius stabdzius, valo talpina pakankamai, jegos turi daug, neluzta stabdis kaip mesmaliu ir pan..
Šiaip įdomu, kokį valą pats naudoji gaudant nuo kranto - pintą ar mono? Pas mane dabar tam paruoštos dvi karpinės ritė su pintais valais. Tik va vienai dar į kompaniją koto trūkstasamas235 rašė:Valas - ne plonesnis kaip 0,45 mono arba 0.3 pintas
Karpinis kotai irgi tinka, taciau kaip pats minejai, reikia galus pro langa iskistblight rašė:Arba karpinį. Aš turiu mack2 kotą (nepamenu dabar kiek lbs), tai tam jis visai smagiai tinka. Tik gal kiek problema transportuot, nes jis 3,60m, dviejų dalių, tai sulankstytas gaunas 1,8msamas235 rašė:asmeniskai siulyciau riktis biski brangesni~200Lt varianta, anglies pluosto jurini Pilk tipo kota 20 -30LBS, jie ganetinai lengvi, smagus, bei tikrai turi nemazai jegos kuri pravercia ne tik traukiant zuvi bet ir atmusinejant svina is akmenu.
Diena tai sutinku kad idealus, galvojau apie taisamas235 rašė:turbut idelus varinatas multikas, ypac modeliai turintis magnetinius stabdzius, valo talpina pakankamai, jegos turi daug, neluzta stabdis kaip mesmaliu ir pan..O naktį kai nieko nematai tai gali po metimo nunutaikęs momento kada užmetei ir pirštu nepristabdęs ilgokai barzdą pešiot
Šiaip įdomu, kokį valą pats naudoji gaudant nuo kranto - pintą ar mono? Pas mane dabar tam paruoštos dvi karpinės ritė su pintais valais. Tik va vienai dar į kompaniją koto trūkstasamas235 rašė:Valas - ne plonesnis kaip 0,45 mono arba 0.3 pintasReiks kažką galvot