Supratau. Dėkui.
Nematuok upės gylio abiem kojomis (W.Buffet)
nepavadino. paprasciausiai tikrino megeju zvejybos irankiu pardavimo vietas ieskodami tinklu.tukasG rašė:Tik nesupratau, kodėl žurnalistai tinklus mėgėjų žvejybos įrankiais pavadino...
Šis klausimas ir man ne kart iškilo galvojeMike rašė:Tik va man klausimas kyla, kodėl paviešinami tik Utenos regiono ir Klaipėdos regiono gamtosaugos darbai. Ar kiti regionai taip intensyviai nedirba, ar tiesiog viešieji ryšai šlubuoja?
jei jau man taip nutiktu, tai tikrai kiaules snuki pastatyciau ir sakyciau.....edmundaxx rašė:Tai tave sustabdė: tu su meškerėm, masalais ir krepšy nelegalas starkiukas. Ir ką, tu sakysi, kad jis ne tavo, o radai krepšy kažkieno paliktą, ir pasijėmei?
Tai tesis iki tol ,kol kasnors skels jiems juridini nokauta.sonca rašė:Tik vat klausimas kaip ilgais tęsis šita iniciatyva.
+1dusys rašė:Tai tesis iki tol ,kol kasnors skels jiems juridini nokauta.sonca rašė:Tik vat klausimas kaip ilgais tęsis šita iniciatyva.
Nueis i parduotuve, nusipirks sprindiniu starkiuku ir pasiims ceki.
Nusines juos i zvejyba ir pasipainios po kojom kokiam pareigunui.
Sis savo ruoztu , tars kompetetinga zodi ir surasys tikslia bauda uz nelegalia zuvi.
Kai bauda jau bus surasyta ir pasirasyta, kadangi zuvis yra tikrai nelegali, nes tai nustate aukstus mokslus baiges ,kompetetingas pareigunas, tada istrauktas cekis , kaip stebuklu feja is nelegalios zuvies padaro legalia.
Taip taip, ivyktu tikras stebuklas starkiukai taptu legalus o didziule zala padaryta gamtai, isgaruotu kaip dumas ir gamta tapacia akimirka atsigautu. Zinoma tai tik grazioji istorijos puse. Blogoji istorijos puse yra ta, kad bauda jau nustatyta ir pasirasyta. Tai yra dokumentas kuri anuliouti gali tik teismas, zinoma tai padaryti nelengva, bet baltas mazytis cekis ivario sia situacija i toki kampa kurio eigos as jau nesiryztu komentuoti
Tai man niekas netrugdo filmuoti perkant zuvisonca rašė:Dusy tavo logikoje yra kritinė klaida kuri priverstų susimokėti baudą. Jei protokolas pasirašytas vadinasi prasižengėlis sutinka su nuobauda ir tas čekis tampa bevertis, jei protokolo nepasirašo (nesutinka su nuobauda) tada čekis tampa įrodymas, bet jį turi iškarto pareigūnui parodyti, kitu atveju gali būti traktuojama, kad tą čekį vėliau iš kur nors iškapstė, kad išvengti nuobaudos skyrimo.