Nesaugu krantine su tokiu keisu. Vdrug tik pyst koks valkata ir nėr čiumudano su visais gražuoliukais

NemanauVitolis rašė:Nesaugu krantine su tokiu keisu. Vdrug tik pyst koks valkata ir nėr čiumudano su visais gražuoliukais![]()
Vegy sis jozurikas yra prie "priekines linijos" pas mane. Turiu fire tiger ir auksini, tai ant tiger'io eseriu esu kelis po 0,5kg pagaves, o auksinis 10-15 stuku jau saskaitoj sciupaku turi (nuo 0,5 iki 2kg).Vegys rašė:Dešinys apatinis - jozurikas ? Turiu tokį, ale kažkaip tik 1 maža ... Tiesa, kai aš gaudau ir plūde, ir donke, ir spiningu - ne tiek daug žūklių gaunasi. Jei jozurikas - parašyk vėliau, kaip seksisYdomu.
Rapolas rašė:na šiaip tai nedeficitiniai hornet-ai ir stick-ai ,bet jei sakai, kad lydekų yra, tuomet taip, reikia po kelis į žvejybą vežiotis ;)
geri (ir nebrungūs) vobleriukai ir spalvos, ir (žiū :D)kabliukai jau rods neblogi sustatyti
tai cia ir yra is lenku. bo sakau kaune tai.. kiek kur buvau, neturim.. ne pas mus nebuna.. va pries tau ateinant paskutini paeme.. :D romadoj kaune tik dorado. kaina kanda palyginus su lenku..Rapolas rašė:"užsitavarink" Viliniuj (turi ir fabai, ir romada, ir fanatikai :D) arba siųskis iš internerinių lenkų (gal ir LT :D)parduotuvių, ir nebus deficits
Rapolas rašė:nu tai o kokia valiuta ant pakuočių? ten zlotais parašyta?