Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #489048   ramkis
 21 Bir 2013 15:07
Antistatic rašė:niekaip nesuprantu kam zmogui 2 identiski kotai?? Kazkaip beskaitant skystimu pakvipo visas sis reikalas su tuo "Ice Cube"... :superšokas
A koks tau skirtumas kam man jie du? Kad ir trys. Aš dar ir be savęs namie turiu keletą asmenų kurie aktyviai žuvauna, tai ką? Uždraust jiem tai daryt? Ar kokį kitą sprendimą priimti tuo klausimu? Šimtai žmonių pasaulyje, gal net ir tūkstančiai, turi po keletą identiškų daigtų. Tai visi anopt tavęs jie kvepia skystimu? Turiu 2 identiškas baidares, tai gal man vieną jų tau padovanoti. O lėkščių ir puodų tai namie yra ne po vieną vienodą. Tai, anot tavęs, viskas kvepia skystimėliu? O jei nereikalingą daigtą pasakyčiau, kad atiduodu veltui? Kuom tada kvepėtų? Nesupranti, kam man jie du? Ir VALIO. Gal tu mano gyvenimo būdo vadybininkas būsi ir nurodinėsi kiek ir kokių daiktų man turėti ir kaip su anais elgtis? Tai bėda, žmogus turi du vienodus pagalius. Na, kad gyvenimo būdo vadybininkui būtų ramiau, ir jam skystimu nekvepėtu, vieną padovanosiu :tia-tau O kam, dar nesugalvojau.
 #489051   Ovkas
 21 Bir 2013 15:18
Vyručiai pagalvokit iš kur pas tokį "vyra" 2 kotai.
Pas jį vienas ir tas max 3 cm ilgio :-D :lol:

p.s. dabar gali vėl bėgti skųstis ;;yel :/braj;

p.s.s. Grįžtam prie temos, per daug jau čia nugrybavom :stop-;
 #489057   Antistatic
 21 Bir 2013 15:36
Ziauru....... paklausi zmogaus klausimo o gaunasi atsisaudymas...Tu geriau pasakyk kam tu man taip vaizdziai isdestei viska.Gal geriau tokias ataskaitas zmonai ar mamai duok.
 #489070   ramkis
 21 Bir 2013 16:57
Ovkas rašė:Vyručiai pagalvokit iš kur pas tokį "vyra" 2 kotai.
Pas jį vienas ir tas max 3 cm ilgio :-D :lol:

p.s. dabar gali vėl bėgti skųstis ;;yel :/braj;

p.s.s. Grįžtam prie temos, per daug jau čia nugrybavom :stop-;
O nuskriaustasis išlindo :shock: Kas tau į skylutę įdūrė? Jauti nepatogumą ar šiaip iš malonumo inkšti? :-D
 #489072   Tadunce
 21 Bir 2013 17:03
Suteikit galimybę ilgojo savaitgalio proga išrašyt atostogų.

NEBLEVYZGOJAM, o asmeniškus santykius tvarkomės privačiomis žinutėmis
 #493245   Vaidis
 11 Lie 2013 23:47
Aha, su lempute ant galvos visi ešeriai tavo :je-heh
 #493303   Airis
 12 Lie 2013 10:32
vakar pasiemiau pontoon21 gad iki 8g,tai tikrai tiktu tokiem budam, gal mikrojigui nelabai.kaina truputi didesne
 #493317   Xrapas
 12 Lie 2013 12:11
Antistatic rašė:..."Varivas" (made in Japan) spinigu atsiveze...
Ar rankose laikyt jau teko? :roll:
 #493326   Evaldas Z
 12 Lie 2013 13:34
ULspiningo forume berods buvo atsiliepimu is bandziusiu, tik va paskaityt ner kaip dabar.
 #493328   Rapalas
 12 Lie 2013 13:45
Antistatic rašė:Labai fainu "Varivas" (made in Japan) spinigu atsiveze http://www.galvakablis.lt/ Kainos prieinamos visiems mirtingiesiems.
Nu ka žinau, aš mirtingasis bet man 535 už kotuką yra dauk, ir nesakyčiau kad tai prieinamas daigtas šiuo metu. Ir čia pigiausias variantas.
 #493346   Antistatic
 12 Lie 2013 15:24
Taip teko jau ir ne tik ciupinet bet ir isigyt ,mano keli pazystami jau kotelius pasieme,o 500 lt nemanau kad yra daug uz kokybiska daikta , galima aisku pirkinet visokias nesamones uz 100lt,o paskui stumdyt forumuose pusvelciui..
 #493347   JustasM
 12 Lie 2013 15:26
Rapalas rašė:
Antistatic rašė:Labai fainu "Varivas" (made in Japan) spinigu atsiveze http://www.galvakablis.lt/ Kainos prieinamos visiems mirtingiesiems.
Nu ka žinau, aš mirtingasis bet man 535 už kotuką yra dauk, ir nesakyčiau kad tai prieinamas daigtas šiuo metu. Ir čia pigiausias variantas.
Na aš ir taip maniau, kol ne paemiau į rankas stcroix'a ar poonton, galvojau kam mokėti už spiningą tokius litus , gi yra ekonominės klasės daug ul spiningų.. bet va su laiku tobulėji, ir pažvejojus kelias žūkles su subalansuotais įrankiais į tuos visus ~200lt kainuojančius spiningėlius nesinori net pažiūrėti, vien paėmus į rankas jauti kad š.
 #493418   Pelekas
 12 Lie 2013 22:04
Turiu ir brangiu kotu ir pigiu kotu, visi jie man patinka, tikrai yra firmu kur sugeba pagaminti puiku iranki uz zema kaina kaip pvz Larus, Balzer, Dragon, Sakura ir daugelis kitu. Priimu ir tai, kad garsi firma puse kainos uzsideda vien uz savo varda, kaip pvz Daiwa, Shimano, GLoomis, Lamiglas...
Jei zvejui tinka ir patinka, ir jis su tuo irankiu puikiai gaudo zuvi tai tada viskas ;uolrait Ne kaina juk zuvi gaudo...
 #493459   kursis
 13 Lie 2013 09:10
Peleko komentaras - :gutgut
 #493485   Lamiglas
 13 Lie 2013 14:30
tikrai taip , ir as is rovanos pries menesiuka pasiemiau dragon koteli vadinasi dragon moderate 221 ilgio nuo 3iki 12g ir nors raso ul bet tai tikrai ne ul matosi vien is gramaturos ir pazvejojus su spiningu ivairiais masalais , bet as patenkintas nes spinigo pavyzdziui nuo 1-6g gramu as nenorejau , dairiausi i truputi galingesni , fuji K alconait ziedeliai , eva rankena ( buvo toks pat su kamsciu bet kamstis pabodo) ant blanko toray made in japan , nu ka as zinau kiek to japan bet pakolkas viskas patinka , nu ir kaina gera kainavo 567lt palaukiau keleta dienu kol bus didesnes nuolaidos pasiemiau uz 453lt tai tiek ...
 #493490   henyte
 13 Lie 2013 15:14
Pelekas rašė:Turiu ir brangiu kotu ir pigiu kotu, visi jie man patinka, tikrai yra firmu kur sugeba pagaminti puiku iranki uz zema kaina kaip pvz Larus, Balzer, Dragon, Sakura ir daugelis kitu. Priimu ir tai, kad garsi firma puse kainos uzsideda vien uz savo varda, kaip pvz Daiwa, Shimano, GLoomis, Lamiglas...
Jei zvejui tinka ir patinka, ir jis su tuo irankiu puikiai gaudo zuvi tai tada viskas ;uolrait Ne kaina juk zuvi gaudo...
:gutgut +1 ir neuzmirsti, kad mes taip pat renkames kam ir kiek moketi uz meskeres padaryma (darba), ar kinieciui, ar japonui su amerikieciu...
 #493566   Maukis
 14 Lie 2013 13:46
henyte rašė:
Pelekas rašė:Turiu ir brangiu kotu ir pigiu kotu, visi jie man patinka, tikrai yra firmu kur sugeba pagaminti puiku iranki uz zema kaina kaip pvz Larus, Balzer, Dragon, Sakura ir daugelis kitu. Priimu ir tai, kad garsi firma puse kainos uzsideda vien uz savo varda, kaip pvz Daiwa, Shimano, GLoomis, Lamiglas...
:gutgut +1 ir neuzmirsti, kad mes taip pat renkames kam ir kiek moketi uz meskeres padaryma (darba), ar kinieciui, ar japonui su amerikieciu...
Ne tik mes, bet ir ,tarkim, japoniškų kotų gamintojai paskutiniu metu labai renkasi, kas jiems surinks tuos kotelius. Jeigu prieš penkis metus Tokio žūklės parduotuvėse spiningėlio be 20'000 jenų nebūtum įpirkęs, tai pernai toje pat parduotuvėje pigesnių kotelių su užrašais "made in china" jau buvo prikrauta pilnai. Japono nenustebinsi užrašu "made in japan" (skirtingai negu daugumos rytų europiečių žvejų). Ten irgi renkamasi pagal kainos ir kokybės santykį. Ir jeigu tą patį spiningėlį galima pagaminti pigiau, tai taip ir daroma. Matyt ne be reikalo, pvz. Major Craft prieš kelis metus atidarė gamyklą Kinijoje, pernai Vietname. Aš ir pats parsivežiau Major Craft kotelį rinktą pas kitaicus ir jau prie ko, prie ko, bet prie surinkimo kokybės tikrai neprisikabinsi.
 #493575   henyte
 14 Lie 2013 15:51
jei japonas savo apmokyta ir apmoketa kokybes kontrolieriu pas kinieti nusiuntes, tai net neisivaizduoju kodel surinkimo kokybe bloga turetu but. Pas kiniecius net medziagos is kuriu gaminama, imho, manau kad jau nebeatsilieka ir sneku ne tik apie "major craft" ir panasius, bet ir apie maziau garsias firmas ir gamykleles.
 #493587   Antistatic
 14 Lie 2013 17:54
Pritariu....viskas dabar gaminama kinijoj ar kitoj panasioj azijos salyje.Tarkime jei 51% prekes kainos sudaro Japonu o kita dalis kinijai gamybai tai drasiai yra rasoma kad tas ar kitas gaminys gaminamas Japonijoj, kaip pavizdys: tarkime Japonui duodama kieno tai uzsakymas pagaminti kazkoki tai vobleri,kam jam gaminti pas save kai Japonijoj viskas brangu ir yra aukstas pragyvenimo lygis,tai jis duoda uzsakyma ta vobleri plastmasini pagaminti kitai azijos saliai,pasilikdama tik furnitura (kabliukai,ziedeliai) tarkime voblerio plastmasini kuneli kinija kainuoja iskepti 2litai o Ownerio trisakiai su ziedukias kainuoja 2.50litus,tokiu budu jau rasoma kad gaminys made in Japan..Taip pat ir su spiningais..
 #493664   SauliusM
 15 Lie 2013 07:46
Antistatic rašė:...tarkime voblerio plastmasini kuneli kinija kainuoja iskepti 2litai o Ownerio trisakiai su ziedukias kainuoja 2.50litus,tokiu budu jau rasoma kad gaminys made in Japan....
zinai konkreciu faktu ar tik siaip fantazuoji?
 #493666   Antistatic
 15 Lie 2013 07:49
Zinau konkretu fakta,is tu zmoniu kurie susidure su tuo faktas 100% tiesybes.
 #493668   SauliusM
 15 Lie 2013 07:52
Antistatic rašė:Zinau konkretu fakta,is tu zmoniu kurie susidure su tuo faktas 100% tiesybes.
a nu... agentura VBS pranesa. cia visada 100% patikimos zinios.
 #493672   Antistatic
 15 Lie 2013 07:58
Tai ka tu nori savo teisybe man ipirst? pabandyk. Jei nesigilinai tai gal nemaisyk savo interesu su mano,jokia cia ne bobutes pasaka,zmones pabuvoje JP akivaizdziai pasakojo kokia situacija kartais buna.yra JP rinka ir yra EU rinka.. viskas identiska skiriasi ipakavimas ,ir be abejo kaina. Cia lygiai tas pats kaip ir su Poonton21 gaminiais kurie Rusijos verslininku isreklamuoti kaip Jp gaminiai tai toli grazu ne visai tiesa.
 #493683   SauliusM
 15 Lie 2013 08:18
esu pats toj Japonijoj buves ir niekaip nesuvokiu, kaip ten pabuvus, staiga galejo suzinot kazkokios imones vidinius gamybos niuansus. nu nesirisa visa tai i kruva niekaip. o del pontoon21 tai kazkaip neuzkliuvo man ju reklama, kad butu rasoma, jog tai japoniski gaminiai. va tik uzrasas ant vobleriu "owner hooks made in Japan" uzkliuvo. bet tuom pilnai galiu patiket, kad kabliukai pagaminti tenais.
 #493691   Antistatic
 15 Lie 2013 08:26
Taigi taigi butent tas ir yra kad zmogus ir buvo susidures su vidiniu gaminimu ir atskleide kai kokius niuansus, nemanau kad tas zmogus melagis,vien paskelbus jo pavarde nekiltu abejoniu..bet lai lieka viskas prie saves kaip cakant.
 #493692   SauliusM
 15 Lie 2013 08:28
Antistatic rašė:...vien paskelbus jo pavarde nekiltu abejoniu..
uzmusantis argumentas :-D
Antistatic rašė:...bet lai lieka viskas prie saves kaip cakant.
jo, kaip buvo VBS gandu lygyje, taip ir lieka.
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė