Pradžiai bus normaliai. Nepatiks feeder'izmas - pritaikysi kitur tą ritę pabandymui ar šiaip vaikui pažaist. Patiks - sudroši šitą, o ateity nusipirksi geresnę ir kokybiškesnę ritę.

tos "turgines" kur pardavinejo pries 10 metu buvo neuzmusamosShtulas rašė:Nu nežinau ar su visom ritėm taip ar ne, bet aš iš savo praktikos menkos galiu pasakyt tiek. Man pradėjus žvejot nusipirkau rites po 20 Lt. iš turgaus 3 vnt. (po dvacoką todėl, kad be dėžučių ir pnš.). Naudojau apie 2 metus, pagrinde ant donkės ir retkarčiais ant plūdinės. Paskui pardaviau švogeriui už alaus pora bonkų. Jis turbūt dar dabar jas naudoja, nors jos nei teptos nei dar kažkas daryta. Kai tuo tarpu Abu Garcia už 280 Lt. pirkta tik plūdinei po + - 10-šimtos rybalkos pradėjo kaprizus rodyt.
Nu va ir žinok žmogau tu biednas kas ir kaip čia yra.
blight rašė:Jo, bet kai Okumas perėmė "Salmo", tai uj kaip kaina sukilo, dabar jau taip ir ekonominės klasės nelabai gali pavadintRoBass rašė:Okuma Solirton 50-100gr. , 3.60 arba 3.90 ilgio , kainos ir kokybes santykis![]()
http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... feeder-496Laiku dar spėjau nusipirkt
renaldas rašė:vojetauas i nesneku apie kotuskes uz puse ar stuka pinigu, tiesiog mano durna galva rite nu bent 150 lituku turi kaztuot, kad ji bent kiek i rite panasi butu, suprasciau dar kad zmogus pludinei ieskotu rites, tai su tokia dar gali gaudyt, nu a fideris, pastovios apkrovos kiekvienu metimu ir ta plastmase sues migom...nu bet lai perka ja, kitais metais pirks uz stolnika, ko pasekoj ta pati islesi
Tau geriau zinotBear111 rašė:Ramekai, galima pagalvot, kad masinos varikliui neikeitus tepalo,filtru ir per dankteli dapilant kas menesi po saukstka smelio jis turi vaziuot penkis metus kaip laikrodukas, tai tik tada bus pripazintas neblogu varikliu. Vapaliones vyrai ir tiek apie tas rites cia jums gaunas.
tokio solitrono kaip 40-100 nera,yra tik 50-100,o dabar dar i lt atkeliavo tokio pat ismetimo,tik 3.6 ilgiobobis rašė:gerai kad pasakei, i niekam nereik tų po 1000 lt...
katrą ėmei iš šių modelių:
Modelis Ilgis, cm Užmetimo svoris, g Svoris Dalys
42761 360 30-70 232g 3+3
42763 360 80-130 229g 3+3
42765 390 40-100 264g 3+3
Solitronas ir ...?Skridžas rašė:................o dabar turiu tik 2, liko tik geriausi,gal tiksliau geri,.................
Aš nekalbėjau apie solitrona,aš kalbėjau net ne apie firmas,aš bendraibobis rašė:Solitronas ir ...?
žmonių svajonės dažniausiai būna gražiosAgis rašė: .......Bent jau nerašykit viešai, kad ekonominė/kininė klasė tai Jūsų svajonių išsipildymas .........