gal kas yra laikes saujoj g.loomis 1082 imx.
kokie ispudziai i pm
kokie ispudziai i pm
Neuzmusamas kotas.Didziausi du minusai:ne vietoj rites priverziklis ir ...galiniai ziedeliai ant kuriu amzinai apsivinioja pintukasAiris rašė:gal kas yra laikes saujoj g.loomis 1082 imx.
kokie ispudziai i pm
tas priklausys labai nuo salygu kada metysi (pries veja, pavejui, nera vejo, vejas postipris...) ir nuo to kokio charakterio zmogus kokiu metodu mes. ir vienareiksmisko atsakymo cia but negali.RastaMan rašė:Sveiki, turiu klausimėlį,
kokia koto akcija geriau tolimiem metimam maždaug 5 - 10 g. masalam??
Thnx už atsakymą
jei tu nori naudos, tai geriau is vis zvejot nevaziuok, nes megejiska zukle kaip uzsiemimas is principo nelabai gali duot naudos.navodruck rašė:bet ar yra nauda?
kas tas yra "extra klase" ?gintarsen rašė: Domina extra klases spiningai.
turiu omeny, ar dvigubai brangesnis kotas nei calzante ex, duoda dvigubai malonumo?jautrumo?SauliusM rašė:jei tu nori naudos, tai geriau is vis zvejot nevaziuok, nes megejiska zukle kaip uzsiemimas is principo nelabai gali duot naudos.navodruck rašė:bet ar yra nauda?
nors db tik paziurejau,ir trecias variantas 2.70 turi normalu uzmetima,...Andrius0522 rašė:manau ziurekis pirmaji,del uzmetimo,nemune labai jau daznai su kelmais susiduri,tai liaunas nelabai mano nuomone,ir masalai nemune daznai buna gerokai sunkesni nei senvages ar siaip upese mazesnese,bent jau 18 gramu uzmetimo tikrai neziureciau,like du realiausiai...
paziurek ka rasiau pries tai...SKYLINE rašė:Tai kad ir vidurinis variantas 2.70 su 8-35 uzmetimu
...Les,Glx ir t.t.SauliusM rašė:kas tas yra "extra klase" ?gintarsen rašė: Domina extra klases spiningai.
Pagal mane, kuo kaina labiau auga, tuo maziau skirtumo tarp kotu. Ta prasme, yra milziniskas skirtumas tarp koto uz 50 Lt ir uz 500, bet tas skirtumas jau gerokai mazesnis tarp koto uz 500 ir 1000 Lt.navodruck rašė:turiu omeny, ar dvigubai brangesnis kotas nei calzante ex, duoda dvigubai malonumo?jautrumo?
toki, tik trimetrini iki 40gr naudoju Nemune dzigaut ar kur reikia kokia pusantros uncijos girlianda eseriui uzpirdolint. Kaip tokiam ilgiui kotukas tikrai greitas, jautrumas vidutinis, jei metyt koki kastmasteri, sauna toli, ziedai dideli (bent jau manajam modeli), rankena ilga. Man ta rankena, nesaudanciam i salacius, per ilga, turejau truputi praoperuoti, ir maniskis is 3m beliko 2.9... Mano iki 40gr, komfortiskai dzigaut iseitu iki 30gr, auksciau perkrautas pravedimas. Ismetimas iki 8-30gr, man rodos per slabnai, nors nemunas nemunui nelygus, mano nemunas prasideda ir baigiasi zemupio uzdambiuose...judesys rašė:http://gelezinislydys.lt/home/650-spini ... rspin.html#
ilgis 2.70, gaudoma guma,vobleriais,blizgem
O kaip susitrumpinai rankena? As noreciau savo Abu Vendetta patrumpintihenyte rašė:toki, tik trimetrini iki 40gr naudoju Nemune dzigaut ar kur reikia kokia pusantros uncijos girlianda eseriui uzpirdolint. Kaip tokiam ilgiui kotukas tikrai greitas, jautrumas vidutinis, jei metyt koki kastmasteri, sauna toli, ziedai dideli (bent jau manajam modeli), rankena ilga. Man ta rankena, nesaudanciam i salacius, per ilga, turejau truputi praoperuoti, ir maniskis is 3m beliko 2.9... Mano iki 40gr, komfortiskai dzigaut iseitu iki 30gr, auksciau perkrautas pravedimas. Ismetimas iki 8-30gr, man rodos per slabnai, nors nemunas nemunui nelygus, mano nemunas prasideda ir baigiasi zemupio uzdambiuose...judesys rašė:http://gelezinislydys.lt/home/650-spini ... rspin.html#
ilgis 2.70, gaudoma guma,vobleriais,blizgem
patvirtinu. ir uzsifi.sau jau kompa valyt as nuo ju.gytis rašė:Demesio! Is saito ciakimba.lt atakuoja trojanai!
pajamiau pjukla metalui ir nupjoviau *PYP*...Gruz1s rašė:O kaip susitrumpinai rankena? As noreciau savo Abu Vendetta patrumpinti
cia kuom pasireiskia? Kodel man nieko valyt nereikia?SauliusM rašė:patvirtinu. ir uzsifi.sau jau kompa valyt as nuo ju.gytis rašė:Demesio! Is saito ciakimba.lt atakuoja trojanai!
Veritas nebandęs, o gancho turiu, manau tavo masalams pats tasArtūras- rašė:reikia koto tvicingui vobleriams iki 11cm ir dzigui.
renkuosi tarp gad gancho GAN702MF ir abu garcia veritas 7FT M SPIN 11
kuris labiau tiems reikalams tiktu ?
Arnas502 rašė:Veritas nebandęs, o gancho turiu, manau tavo masalams pats tasArtūras- rašė:reikia koto tvicingui vobleriams iki 11cm ir dzigui.
renkuosi tarp gad gancho GAN702MF ir abu garcia veritas 7FT M SPIN 11
kuris labiau tiems reikalams tiktu ?