O su benzinu nesi bandęs pavarinėt?
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
nebent ramiu vandeniu be soninio vejo. nes vien posuki darant, be kylio labiau aplink save sukasi kaip bliudas nes posuki daro.Andrius0522 rašė:nesu pajutes zinok su el varikliuku,pamirses prisipusti kyli...
jei neplanuoji kabint benzo tai transas tik lisni kokie 7kgbobis rašė:ginčykitės ginčykitės, vyrai, labai įdomųs tie ginčiai, nes kyla minčių ir man savo Nyroką iškeist į kokį Promarin, Storm, Orion, Kolibri, ar dar kokį kitą, kuris plaukti moka...
Labai įdomu susipažinti su argumentais, reikalingas tas kylis, nereikalingas, transas būtinas, ar nelabai, ir t.t ir pn...
Kaip suprasti stacionarus??? Kiek dabar domiuosi, visur tas airdeck'as yra kaip atskiras pripuciamas daiktas, niekaip nesuristas su valtimi.mode85d rašė:Turiu IF330 airdekiniu dugnu. Kiek teko matyti buna dvieju rusiu jiem stacionarus arba paklojami, maniskis antras variantas.
tai kad 20 lt dameti ir pasikeitibobis rašė:na, manau, irklus pasiilgint- problemų nėr niekam, tarkim, kokius vėliavų kotus nusipirkus, jei pats nenori obliuot daug...
Nėra didelės bėdos išimamą airdec"ą padaryti stacionariu. Tvirtinimas trijuose taškuose priklijuojant PVC juosteles prie dviejų dugnų. Paprastalooking4snow rašė:Kaip suprasti stacionarus??? Kiek dabar domiuosi, visur tas airdeck'as yra kaip atskiras pripuciamas daiktas, niekaip nesuristas su valtimi.mode85d rašė:Turiu IF330 airdekiniu dugnu. Kiek teko matyti buna dvieju rusiu jiem stacionarus arba paklojami, maniskis antras variantas.
Kaip ir +/- apsisprendziau imti Promarine IBA300. Pilka (jeigu yra sansu gauti). Jeigu kas turit, ka nors blogo apie sita varianta pasakyti, tarkit zodi, kol dar "nenuspaudziau gaiduko".
savas rašė:Nedideliai valciai tinka "akcijiniai" maksiminiai - pasiciupau pora skirtu kajakams (per viduri sujungiami uzspaudejais) - gavosi dvi mentys ir dvieju su kapeikom ilgio aliminio kotas uz 12,5 lito. Siaip likau nesuprates, bo senukuose tas pats kainuoja 79,99 lito.
Nyrokui buvau pasidaręs iš rusiško baidarinio sudedamo irklo, berods- nuo TAIMEN baidarės.FBE rašė:...tų irklų sienelės labai jau plonos...
Turėjau ir aš tokius irklus. Super AlMg lydinys. Tik mentes šiek tiek pasiaurinauXrapas rašė:Nyrokui buvau pasidaręs iš rusiško baidarinio sudedamo irklo, berods- nuo TAIMEN baidarės.FBE rašė:...tų irklų sienelės labai jau plonos...
Sienelės storos, o mentės...skraidžiau kaip raketa
Juk niekas netrukdo tokius prisiklijuotiramkis rašė:OOO, čia pas tavi buva labai rets "Nyrok" nes su tokiais isklų laikikliais retai pamatysi
netoli stoties,prie iki parduotuvesHIPIS rašė:As esu mokejes 145lt.. bet verta..
A kur Gargzduos..viena pard. zinau prie stoties, berods..gal ten..
HIPIS rašė:Ieskau va tokio daikto..
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... Prkn3i3CBw
Gal kas is Siauliskiu, Klaipediskiu..kurtai uzmate esat..
Beje laaabai patogus daiktelis i valti.. :Yess:
Pagamintas is PVC. su atitinkamu valtiniu ventilium...nugaros dziaugsmas, gali tiesiog miegot..