Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, svareliai, šėryklėlės, signalizatoriai, naudingi priedai
 #501391   Ovkas
 20 Rgp 2013 12:25
etapais. ieškau geriausio :oops:
90 proc. gaudau 2 kotais. Man efektyviausia, maloniausia, geriausia žvejyba 2 kotais.

Skridžas rašė:Ovka matčiau daug fideriu naudojai o klausimas toks tu juos turėjai kaškokais etapais ar visus vienu kartu ir naudodavai kaip donkes nu tipo žvejojiai su 2-3 kotais?
 #501393   vava
 20 Rgp 2013 12:26
Bratka rašė:mach3-iu jau is kokio ketvirto nusipirkusio girdziu,kad virsuniu keramika patrupa...o seip tikrai labai smagus kotai :gutgut
gal per didelius svorius meto?? :roll:
 #501396   vyrgaz
 20 Rgp 2013 12:33
Kada planuojat daryt mach3 zakazą?Jei žiemos laike,tai ir aš gal pasirašyčiau..

O dėl viršūnių keramikos trupėjimo,tai pas man mach2 irgi viena viršūnėlė dėkliuke pabiro..
 #501403   Taddas
 20 Rgp 2013 13:12
Skridžas rašė:
bobis rašė:reikia geresnio, reikia, bet va koks tas geresnis bus, tai ...?????
Taigi bobi kas man gerai nebutinai tau bus gerai ir atvirkščiai..tiktais "metodam tikanja" nustatysi koks kotas tau tinkamas :grin: Aš tik taip ir renkuosi dabar kuriuos turiu fiderius nei vieno nečiupinėjau visus pirkau užssimerkes,paskaičiau kad atsiliepimai geri ir pats pabandžiau isitkinti :grin: Bet šia tėma skaitant kažin ar išsirinksi nes matai kad visiems geriausi solitronai daugiu kito niekas nečiupinėjo ir nenori..Gal pirk kaip visi drenana,visiem gerai kodėl tau turi butu blogai..turbūt 70% Lietuvos sportininku dabar su drenanais gaudo.. :roll:
skridzai,nu tu ir uzlenkei su tais 70%
Pats nezinai tai is lempos matyt ir parasai,kad kokia tik 30% jais gaudo,tai sutikciau
 #501406   hipy
 20 Rgp 2013 13:16
Taddas rašė:skridzai,nu tu ir uzlenkei su tais 70%
Pats nezinai tai is lempos matyt ir parasai,kad kokia tik 30% jais gaudo,tai sutikciau
nieka tu tadai nesupranti... jei gaudai ne su drenan, tai arba tu tarp 30% sportininku arba isvis ne sportininkas... :-D
 #501416   Bratka
 20 Rgp 2013 13:48
Tadas gaudo su solitronu ir labai ji giria,nes prie geresniu kotu jam nieks net prieit neleidzia :twisted:
Kas liecia drennanu tai Tadas teisus,transportavimo ilgis uzknisa...ziedeliai galetu but kiek didesni,nors man ju dydis netrukdo,sokas 0,27mm(didesnio diametro neesu rises) pas mene per juos praeina be jokiu bajeriu
 #501419   Taddas
 20 Rgp 2013 13:56
Taip gaudau siuo metu solitronais,3turiu,ruosiuosi isigyt ketvirta,patiko tas,kad kai kuriu virsuneles tinka biena kitam
aga bratka,saugok savo drenanus,nes kaip ateisiu,pats supranti,kas bus
fel drenano,dabar ciupinejau ta naujesni,tai kis maziau slangavotesnis,va tas man patiko,del savo akcijos,bet ir vel tie ziedeliai,ziedeliai
Esme ju ne mazume,del soko,bet as kaip daznai gaudau upese,tai kose pilna siuksliu,kartais buna,o va cia mazi ziedai minusas,pvz as zvejojau solittinu,kai tuo metu goliega drenanu,nese siuksles,tai va pas ji problemu buvo ir nemazai
 #501420   renaldas
 20 Rgp 2013 13:57
Man tas ilgis ne kiek nemaiso, aisku i bagazine neikisi, bet salone jie lengvai telpa, dvidalis visad bus jautresnis, nei tridalis, plius kas patinka pas drinanus, ka jie turi atskirus deklus vienam kotui, vaziuojant i eiline zvejyba, kai nereik keliu kotu, isimeti viena kota su deklu ir ramu, nereik tampytis tos "gitaros". Dar pliusas galunes, visos tinka viesiems drenanu kotams ir kas svarbiausiau ju yra pas mus pirkti, ko nepasakysi apie kitus kotus. Kas del ziedu pritariu mantezui. Aisku kai stipriai nesa zoles, jos susirenka prie to shoko mazgo ir stringa, bet cia pas visus fiderius ta pati beda, nesenku apie kokius super havy kuolus su surfinio dydio ziedais ant galuniu.
  • 1
  • 205
  • 206
  • 207
  • 208
  • 209
  • 332
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė