Skridzai ant LT ju yra pirkti?
As ne apie situos kalbejau.Skridžas rašė:Labai patogus tokie,ilgai šviečia,nesipainioja valas..Gal šiek tiek brangoki kelioms žvejyboms bet jeigu planuoji dažnai nakti meškerioti gal ir apsimoka,aš visada turiu tad jeigu noras būna naktį pameškerioti neriekia rūpintis kad artėja vakaras o nėra šviesuliu naudoju jau 3 metus,tiesa šviečia ne taip ryškiai kaip standartinai bet matosi gerai
Gerai paieskojus,gal butu galima ir pigiau nupirkti,bet nezenkliai.Skridžas rašė:Ten kainos nesumaišytos?
http://www.delkim.co.uk/index.phpSkridžas rašė:Ka reiškia apsauga nuo vagystės?ir kodėl ju tokia didelė kaina ka jie dar daro?
Kol dar nepatapai 100%tiniu feederastu tai gali pameginti toki signalizatoriu nakciai (stovintis vanduo):bobis rašė:dėkui už patarimus, bet vėlgi, reik apšvietimo aparatus susipirkt tokiam reikalui, su degtuku ar žiebtuvėliu nelabai išsiversi
As irgi taip darau visada karsiu laukdamas nakty, nes naktimis tik juos ir tezvejoju, plius dar prie sios bezdziones dedu ir signalizatoriu ir feederiams sudedu kieciausias virsunes. Na o dienos metu i virsuneles smagiau ziureti tikraiWytux rašė:Kol dar nepatapai 100%tiniu feederastu tai gali pameginti toki signalizatoriu nakciai (stovintis vanduo):bobis rašė:dėkui už patarimus, bet vėlgi, reik apšvietimo aparatus susipirkt tokiam reikalui, su degtuku ar žiebtuvėliu nelabai išsiversi
http://zvejui.lt/signalizatoriai?product_id=543
I ji galima ideti sviesele nakti. As tik taip ir gaudau tamsiu paros metu- man taip teikia daugiausiai malonumo. privalumai pries svieseles ant koto galo:
1. netrukdo uzmesti
2. sviesele 2-3 kartus arciau - neavargta akys taip + sviesele kiek blankesne bet didesne.
3. Sviesele arciau zemes- patogesnis/naturalenis ziurejimo kampas, + galima papaildomai pasistaty zvakute/tablete ir nereik proziko ant galvos.
4. didesne 'eiga' kibimo momentu- tiek zuviai atleidinejant vala, tiek traukiant. + vienodesnis pasipriesinimas nei lenkiat virsunele.(as jau pagal kibima matau, kur kimba kuoja, o kur karsis)
Minusai:
1. Kaikas sako, kad ne toks jautrus signalizatorius, bet man jautrumo pakanka- nakti zuvis drasesne- penkiacenciai plakiai ir tie tampo bezdzionele
2. po uzmetimo reikia uzdeti siganlizatoriu- jei praktikuoji permetinet kas 5 min tai tada didelis minusas. Arba kai tik uzmetus kimba 'mielocius'- bet tada as einu meigot
3. visiskai nesiderina su siuolaikines dugnines filosofija - gali koks labiau pazenges murzius isjuokti uz tai
tai kur 2litai o kur 500lt, kam ir uzklius toks signalizatorius ir Kamstis yra NE Wytux ar Ramekas Kamstis ir afrikoj Kamstis, o Wytux su Rameku tik DruskininkuoseWytux rašė:Klause zmogus apie signalizatorius nakciai tai parasiau- man tinka ir patinka-gal ir jam tik- tipo blogas pamokymas ? .. kam tas skandalas- donkes ne donkes ... kamscio donkinis signalizatorius neuzkliuvo, o va bedzionele tai jau tragedija......
NesusireiksminkitRamekas rašė:tai kur 2litai o kur 500lt, kam ir uzklius toks signalizatorius ir Kamstis yra NE Wytux ar Ramekas Kamstis ir afrikoj Kamstis, o Wytux su Rameku tik DruskininkuoseWytux rašė:Klause zmogus apie signalizatorius nakciai tai parasiau- man tinka ir patinka-gal ir jam tik- tipo blogas pamokymas ? .. kam tas skandalas- donkes ne donkes ... kamscio donkinis signalizatorius neuzkliuvo, o va bedzionele tai jau tragedija......
Yrakamstis rašė: Negi nera kitu uzsiemimu,kai sutemsta