Suprantu, teisingai darotWytux rašė:viskas OK dainiuska, tik siaip 'stumiam

Suprantu, teisingai darotWytux rašė:viskas OK dainiuska, tik siaip 'stumiam
issiriebaluoja pirstai ir slysta kamuolys, reik kad krapikas nakti nuskustu ji.pensininkas rašė:man tai idomiau, kada Kleizius prades zaist o ne sukuosena taisytis
Aš maniau / tebemanau, kad gynyba aikšte efektyvi, kai giniesi prieš gerus priekinės linijos žaidėjus, kai gynyba koncetruojama baudos aikštelėje, bet leidžiama mėtyti tritaškius (su viltim, kad nepataikys). Pvz prieš LT komandą būtų tinkama gynybos sistema, nes mes neturim metikų. Kodėl siūlai tokią gynybą prieš metikus - nesupratau ...Creativ rašė:nu aš statyčiau prieš tritaškius tik zoną 3-2 tada
Nu jei manai, kad šiai dienai mes esam lygųs su basurmaninais, tai ką aš žinau, nevieta čia mum tasykVegys rašė:Blyn, nenusiriskim tikėjime iki LV lygio. Aš EČ matau stiprias (gal net stipresnias už LT) šias komandas : Ispanija / Prancūzija / Slovėnija / Graikija / Serbija. Na, dar turkai galėtų būt stiprūs, bet jų lyderis galimas daiktas ne vien sau narkatos atsivežė.
dvigubas smugis braliukam.pensininkas rašė:blyn kazkoks latviskas penktadienis ispuoleis pradziu kasiorai aiskinsis kas sustresnis, poto futbalistai
biofizikas rašė:na zona skirta tikrai ne troicininkam stabdyt o neleist sulyst i baudos aikstele. Jei gerai kamuoli pasuks aplink tritaski o ir pakris tai gali but bedu. Manau reik imt asmesniskai ir kietai kad nei verstusi nei troicus laisvi mestu.
Nu dėl kurnikovos tai reikėjo biški rimčiau, gal pakeltu tonu jam paaiškintWytux rašė:Skambinau ... sake jokios zonos nebus, nes ten tie Briedziniai ir kiti gerai troicus sudo. Dar sakiau kad Robkes i startini neleistu, sake pagalvos ......
Nu aš suprantu, nu bet mes irgi ne kažkokie bybgaliai, kad mūsų neklausytų ir abejotų mūsų kompetencijaWytux rašė:Nu Jonas ne koks Krapikas kad pakeltu tonu aikisnt reiketu .....
Nechui cia vypenrivatsa, pasakė egzpertai, tai kai kirviuWytux rašė:Tai niekur jis nedigs- taip ir padarys kaip sakyta, tik kad gal nori tipo parodyt kad ir jis svarbus, tipo lauzosi - pagalvosiu ir visaka
Apsaugok viešpatievava rašė:ramki, klausimas ne kasio tema - ar nebus taip, kad tu pries rungtynes "apsilai" ???
Kuo tau kalnas netinka ?p.arturas rašė:Knisa balioniniai pasai, kalnas,delnas ir kleiza.
cia apie lėtus perdavimus, isvardinti zaidejai min po pora tokiu nesamoniu padare.Wytux rašė:Kuo tau kalnas netinka ?p.arturas rašė:Knisa balioniniai pasai, kalnas,delnas ir kleiza.
Jo pyderai ir manpensininkas rašė:kuksiks lopas nunese mano +11. Tankus i latvius o ne i sirija
Nu nesipusk. Latvys padpa truli ileido. O vat Kurnikovos Jonas šendien neparodė.Wytux rašė:E murziai, kaip jus ziopliai po +11 dejot jei su Jonu taremes +6 ?