Hipalonas nevirinamas.
Še tau boba ir Devintinėsvytiocha rašė:Hipalonas nevirinamas.

Jei, vytiocha, turi kitokios informacijos, prašau pasidalinti
Še tau boba ir Devintinėsvytiocha rašė:Hipalonas nevirinamas.
nebent naudotaValdas S rašė:Sveiki. Norėjau pasiteirauti tų kas turi patirties su valtimis. Planuoju pirkti valtį už maždaug 2000lt šiuo metų neskaitant variklio ir akumo daugiau skirt nenorėčiau. Ar galima būtų rast kokį padorų modelį su aliumoniu dugnu?
nebutinai,Rimasx rašė:nebent naudotaValdas S rašė:Sveiki. Norėjau pasiteirauti tų kas turi patirties su valtimis. Planuoju pirkti valtį už maždaug 2000lt šiuo metų neskaitant variklio ir akumo daugiau skirt nenorėčiau. Ar galima būtų rast kokį padorų modelį su aliumoniu dugnu?
Klausimas vienok keistokasl33tas rašė:Sakykit dabar, o tokias valteles kur su kietu dugnu(aliuminio, mediena) ar jos naudojamos tik kaip stacionarios, ta prasme jos yra vezamos su priekaba, ar tokia valtele galima nusivezti ir prisipusti prie ezero?
Kol susirenki, tai ir zvejot nebesinori...l33tas rašė:Na as esu mates tas papigej tikKur su pripuciamu dugnu
Tada kitas klausima, kiek apytiksliai uztrunki susirinkti tarkim iki 3m valtele?
PVC su pripučiamu dugnu kaip tik atvirkščiai. Jos žymiai brangesnėsl33tas rašė:Na as esu mates tas papigej tikKur su pripuciamu dugnu
Tada kitas klausima, kiek apytiksliai uztrunki susirinkti tarkim iki 3m valtele?
as neysivaizduoju ant kiek flegmatiksai turi rinkti valtele (cia neyzeidimas),kad gali nebenoreti plaukti po jos surinkimo ar isrinkimo... max 20 minuciu tikrai neskubant ir as jau vandeny...pradzioje kelis kartus nieko nesakau kol sau patinkancia eiles tvarka susideliosi surenkinejimui,o paskui einasi kaip per svietsa...Tukas rašė:Kol susirenki, tai ir zvejot nebesinori...l33tas rašė:Na as esu mates tas papigej tikKur su pripuciamu dugnu
na del sukisimo y maisa manau visi suvargsta,bet prasmes nematau draskyti,tampyti valti kad ykisti y maisa,susuku y desra ir rami galva...del lygaus pagrindo irgi teisybe sakai,jei nelygus pagrindas sunku soninius balkius sukisti,o ypac bent jau man istraukti is po zvejybos jei dugno lauzimas gaunasi,bet kiek bevaziuociau y nauajs vietas zvejoti +/- randi ta tolygu pagrinda ir bedu dideliu bent jau daznai nera...Tukas rašė:Nu as tai visas slapias paliku, kol surenku, pas mane 3.2m ilgio, tai vienam isvis sunku butu ir nusinest ja..
Didziausias vargas kol tuos stringerius sudedi. Pastebejimas, kad reikia labai ant ligaus pagrindo rinkti valtele.
As seip megstu, kad viskas tvarkinga butu, todel valti kisu i maisa, pries tai ISTRAUKES visa ora is jos, tai kol ja sukisi...vienam irgi praktiskai neimanoma... O pagal ideja i ta pati maisa turi dar tilpti dugnas irklai pompa ir suoliukaiNezn, gal cia tik ant mano modelio toks nevykes maisas...
as tau pritariu visu 100%.Tukas rašė:Nu as tai visas slapias paliku, kol surenku, pas mane 3.2m ilgio, tai vienam isvis sunku butu ir nusinest ja..
Didziausias vargas kol tuos stringerius sudedi. Pastebejimas, kad reikia labai ant ligaus pagrindo rinkti valtele.
As seip megstu, kad viskas tvarkinga butu, todel valti kisu i maisa, pries tai ISTRAUKES visa ora is jos, tai kol ja sukisi...vienam irgi praktiskai neimanoma... O pagal ideja i ta pati maisa turi dar tilpti dugnas irklai pompa ir suoliukaiNezn, gal cia tik ant mano modelio toks nevykes maisas...
as pastebejau,kad kleckas maximalistas,bet proto ribuose,pasako kas gerai ar blogai,bet va gal manau primirsta netycia,kad nevisi sau gali leisti visus jo patariamus malonumus ;)alkanas rašė:kleckas kaip visadblyn, tu biski nusiramink su savo priekabom ir motorais po 100 arkliu, nu nevisi mariose ir jurose zvejoja, as pvz priekabos ar dideles valties net uz dyka neimciau, ne , meluoju, uz dyka paimciau, bet parduociau net nebandes plaukt. tiesiog tokiu komplektu nevisi turi kur panaudoti.
Tukas rašė:Nu as tai visas slapias paliku, kol surenku, pas mane 3.2m ilgio, tai vienam isvis sunku butu ir nusinest ja..
opapa,nu ir sugalvok man toki cirkalaisvis rašė:Tukas rašė:Nu as tai visas slapias paliku, kol surenku, pas mane 3.2m ilgio, tai vienam isvis sunku butu ir nusinest ja..
Pries dedant stringerius padek irkla po dugnu (irklavimo mentim i valties prieki) bus daug daug paprasciau uzsauti stringeri.
nesigincysiu,nesu sveikas su nugara toli grazu,bet 30-40 kg ant peties uzsimesti (borta)per valties centra ir panesti 5 metrus manau nera sunku...jei jau taip,tada invalidumas pas zmogu turi buti(nei priekabos nepatempsi-neuzmesi ant kablio)bobis rašė:Jauns tebesi, viskas prieš akis dar