nu aš applausui išvaliau per keletą minučių, nieko ten baisaus. jei moki plokščiu atsuktuvu naudotis tikrai turėtum pajėgtKoksas rašė:nu reikes bandyti valyti, nors baisu ten kanors sugadinti kad dar blogiau nebutu.
Daug kam soronas barzdas meta, ne būgno čia problema.Inžinierius rašė:Klausimas Soron STX gerbejams ir turetojams. Prisivyniojau 270m pintuko i mono valo bugneli ir kartas nuo karto "kushi" ismeta. Su bugneliu pintukui tokiu dalyku nebudavo, tai cia turbut bugnelio problema?
nu man dar neivienos nenumete, o naudotas nemazai. aisku pintuko i mono valo bugna nevyniojau o ir su saibom bugnelio auksti pasireguliavau.shelwius rašė:Daug kam soronas barzdas meta, ne būgno čia problema.Inžinierius rašė:Klausimas Soron STX gerbejams ir turetojams. Prisivyniojau 270m pintuko i mono valo bugneli ir kartas nuo karto "kushi" ismeta. Su bugneliu pintukui tokiu dalyku nebudavo, tai cia turbut bugnelio problema?
Kaip taip gali buti? Mano supratimu, arba viskas gerai sureguliuota, arba blogai. Per viduriuka nebuna.Inžinierius rašė:Jei su saibom sureguliuoju, kad gautusi teisingas kugis, tuomet apacioj bugnelio nepakloja valo
Tai as ir klausiu ar gali buti bugnelio problema, nes pernai visus metus gaudziau su pinto valo bungu, saibos buvo taip pat sudetos ir viskas gerai.looking4snow rašė:Kaip taip gali buti? Mano supratimu, arba viskas gerai sureguliuota, arba blogai. Per viduriuka nebuna.Inžinierius rašė:Jei su saibom sureguliuoju, kad gautusi teisingas kugis, tuomet apacioj bugnelio nepakloja valoReguliuok toliau, kol gausi teigiama rezultata.
mano soronui, po.... jau pamirsau kiek metu prievartavimo irgi uzsilenke sis bei tas. parejo guolis po karieta stumdanciu dantraciu. teks keist... Alan Hawk apie ta guoli savo laiku rase:MINDULE rašė:Pagaliau manajam shitas tas uzhsilenke...