Sapalui imk Palms Pinwheela geriau ;)shelwius rašė:Gal galit pasidalint įspūdžiais apie GAD Chaser kotą ? Fotoreportažuose užmatau, kad naudoja kai kasImsiu manau iki 14g, bus šapalui.
Sapalui imk Palms Pinwheela geriau ;)shelwius rašė:Gal galit pasidalint įspūdžiais apie GAD Chaser kotą ? Fotoreportažuose užmatau, kad naudoja kai kasImsiu manau iki 14g, bus šapalui.
tai starkinis visgi ar tvičinginis? nes kiek suprantu gaudant starkį dirbama su gumomis pagrinde, kurioms reikia jautraus ir skambaus įrankio. na o vykdant tvičingą ir taip aišku kuo dirbama. pasimečiauAiris rašė:ir slakiukas 3,5kg isveletas su pinvylu
tas gadas man labiau starkinis,tvicinginis nei sapalinis
Pasiemiau Banax Mega MS90MHF2 tikrai smagus kotelis, shimano is principo nenorejau, nepatinka man tos katanos nors tu kahenyte rašė:pasiziurek is "banax mega" ka nors, siais metais su puikia nuolaida paleisti buvo. Butum Klp patarciau kur rast galima, jusu krastuose nezinau...gintars rašė:Sveiki. Reikia spiningo daugiau is ekonomines klases, kainos ribos ik 200, jei kaskas geresnio maks 300 litu, naudojamas bus upej, masalai pagrinde blizges iki 30g, ilgis geriausia butu 3 m nors i gera varianta nespjauciau ir 2,7m, maniski siandien sulauze, o pakaitinio tokio galingumo nieko neturiu, tad reikia skubiai susirinkti informacija ir ryt zingsniuot i parduotuve. O gal is forumieciu kasnors turit kanors panasaus parduot laukiu pm.
Nebus atsiliepimų?Mickus rašė:Gal kas yra turejes BERKLEY SKELETOR PRO ? Kokie atsiliepimai?
Domina 802 4/24 SPIN arba 902 7/28 SPIN
Is sios apzvalgos lyg ir universalesnis spiningas, kurio as butent ir ieskau:
http://www.rybalka.com/tackle/удилища/b ... tor/part3/
O "mūšį" tai čia kaip,špaguotis jais,ar kam nors per kuprą vanoti ir žiūrėti katras ilgiau atlaikys. Ar mėtyt kaip ietis ir iš to spręsti katras drūtesnis?ViTaL rašė:Sio metu spiningu gamybos lyderiai tai japonai ir amerikieciai. Butu labai idomu isgirsti zmoniu nuomones kas visgi lyderis. Gal kas nors turejo proga pazvejuot su amerikietiskais ir su japoniskais spiningais ir sudaryt savo nuomone apie siu saliu produkcija. Kiek teko skaityti rusijos forumus, pasakojama, kad amerikietiski spiningai patikimesni, tvirtesni, ne taip bijo perkrovu tiek traukiant zuvi, tiek uzmetant masala. Japoniski spiningai pasizymi nepriekaistinga ispildymo kokybe, subtilumu (blankai plonesni, lengvesni), dizainu. Cia ka pavyko rast rusijos forumuose. Kiek cia yra tiesos nezinau. Bet kazkodel nepaisant to, kad amerikietiski meskerikociai tokie galyngi ir neuzmusami ta pati rusijos spiningavimo rinktine per pasaulio cempionata gauge japoniskais spiningais. Idomu butu surengti savotiska musi. Kieno meskeres visgi drutesnesTuo labiau panasiu temu internete man nepavyko sutikt.
ramkis rašė:O "mūšį" tai čia kaip,špaguotis jais,ar kam nors per kuprą vanoti ir žiūrėti katras ilgiau atlaikys. Ar mėtyt kaip ietis ir iš to spręsti katras drūtesnis?ViTaL rašė:Sio metu spiningu gamybos lyderiai tai japonai ir amerikieciai. Butu labai idomu isgirsti zmoniu nuomones kas visgi lyderis. Gal kas nors turejo proga pazvejuot su amerikietiskais ir su japoniskais spiningais ir sudaryt savo nuomone apie siu saliu produkcija. Kiek teko skaityti rusijos forumus, pasakojama, kad amerikietiski spiningai patikimesni, tvirtesni, ne taip bijo perkrovu tiek traukiant zuvi, tiek uzmetant masala. Japoniski spiningai pasizymi nepriekaistinga ispildymo kokybe, subtilumu (blankai plonesni, lengvesni), dizainu. Cia ka pavyko rast rusijos forumuose. Kiek cia yra tiesos nezinau. Bet kazkodel nepaisant to, kad amerikietiski meskerikociai tokie galyngi ir neuzmusami ta pati rusijos spiningavimo rinktine per pasaulio cempionata gauge japoniskais spiningais. Idomu butu surengti savotiska musi. Kieno meskeres visgi drutesnesTuo labiau panasiu temu internete man nepavyko sutikt.
Tu apie sita? http://www.stcroixrods.com/product/legendxtreme-inshoreSauliusM rašė:St.Croix i savo puslapi jau pradejo det 2014 metu naujienas... oj jauciu verks pinigine...
ir apie ta, ir apie sita:Menke rašė:Tu apie sita? http://www.stcroixrods.com/product/legendxtreme-inshoreSauliusM rašė:St.Croix i savo puslapi jau pradejo det 2014 metu naujienas... oj jauciu verks pinigine...
SauliusM rašė: ir apie ta, ir apie sita:
http://www.stcroixrods.com/product/trout-series
ir dar visokiu kitokiu modeliu senose serijose atsirado.
man asmeniskai tai TSS56ULF2 idomesnis maziem grioveliam metro plocio.Evaldas Z rašė:vat ta upetakini extrafast'a (TSS70LXF2) as irgi mielai paciupineciau vien is smalsumo
jo, dabar tam reikalui turiu balzeri kazkokitais 1,5m iki 12gr, tai noretus kazko biskiuka laibesnio visokiem salmo tiniukam ir rigge 35F metyt. za odno ir stintom nuo ledo gaudyt butu panaudojamas daiktasEvaldas Z rašė:pirma mintis kaip tik ir buvo apie tave griovyj, kai tuos spinus pamaciau atsidares puslapi
atrodo tai lygiai taip pat kai panfish serijos kotai, kuriu buvo pilna galimybiu paciupinet gyvai. aisku naujas kroikso dizainas, tai taipsakant, bet man asmeniskai tai dizainas yra antraeilis dalykas.Airis rašė:kaip klizma atrodo
+1, tie balti isvis pipiec, tas pats jei pistoleta ar peili baltai nudazytum, o spinas man kaip ir ginklasAiris rašė:kaip klizma atrodo