Ta daina man irgi laabai patiko. Ypac ta vieta: "butumet jus mate kaip atrode mus Kriste..."senelis rašė:Galit juoktis,vadint mane senu,sentimentaliu pirdziumi,bet ka tik per radija isgirdau M.Mikutaviciaus nauja daina (kazkas apie mokyklos prisiminimus) ir man sudreko akys....Tegul ji kai kas vadina bebalsiu,bet man tai geriau be balso,bet ne "baltos kelnaites,trumpi sijonukai"...
Bliamba rimtai nereali daina, jau turiu kompe ir klausau istisai, zodziai geriFiskius rašė:Ta daina man irgi laabai patiko. Ypac ta vieta: "butumet jus mate kaip atrode mus Kriste..."senelis rašė:Galit juoktis,vadint mane senu,sentimentaliu pirdziumi,bet ka tik per radija isgirdau M.Mikutaviciaus nauja daina (kazkas apie mokyklos prisiminimus) ir man sudreko akys....Tegul ji kai kas vadina bebalsiu,bet man tai geriau be balso,bet ne "baltos kelnaites,trumpi sijonukai"...
![]()
Siaip man Mikutavicius nuo pat to laiko kai pradejo vesti tango per LNK, buvo neralus bichas. Ir kai radijocentre su ezopu vakare laidas kasdien vesdavo, budavo suuper. Pamokas nezinau kaip paruosdavau
Nu cia su elektronines muzikos gimimu, tai vyruciai stipriai perlenket, oi perlenket.Kai 77- intais svaigau nuo sios grupes, apie Depesus dar nebuvo girdetiFiskius rašė:Teisybe kalbi, audrutiaudrutis rašė:Ne tik Mamontovui dare itaka. Jie dare itaka visam pasauliui, nes su jais gime elektronine muzika.![]()
Nemegstu ju muzikos, bet gerbiu uz tai, kad pradejo visa ta elektronine muzika. Nebutu buve ju, nebutu dabar Tiesto
Britai apskritai labai keisti zmobes. Gyvena saloj atsiskyre nuo viso pasaulio ir geria arbata su pienuaudrutis rašė:Tiesa, vienas paradoksas. DM yra anglu grupe, taciau jie niekad neuzkope i UK topo pirma vieta (berods 2 kartus buvo antroje), tai tuo tarpu tokia niekinga grupe kaip Spyce girls virsuneje buvo n kartu. Taigi britai, priesingai nei visas likes pasaulis, neivertino depesu.