visko neissiulyk, man palik komplekta 

bobis rašė:prasideda šalnos, manau pats laikas keist padangytes į žiemines....
Kur ten dabar geriausias kokybės ir kainos santykis? gal jau kas girdėjot, o gal dar per anksti užklausiau ?
manąjai reikėtų 195/65 R 15
Išsiimti ta signalizacija , nes ji tik kaimynai erzinti . Ir nelaikyti brangių daiktų automobilyje.Wytux rašė: Ka daryt ?
o tai servisinio rezimo nera pas ja?Wytux rašė:tai signalizacija necypia istisai, nu kai duris atidarai tai pacypsi ir tiek. o kaip ja issimt? ar ymanoma kazkaip ant naujo pulto ja 'pasodint' ?
kas tai per daigtas?hipy rašė: ..servisinio rezimo ...
Tai bet pas tave signalizacija nuo rakto dabar neisijungia? Nes centrinis tai ir taip pas mane veikia nuo rakto, tik ta signalke reiktu atjunkt, nes bandziau- net uzvest neleidzia.timocha rašė:Pas mane tas pats buvo, tik pulteli nepameciau o vandenyn buvo ikrites, tai atjungiau fiske nuo signalizacijos bloko, idejau i gamyklini rakta batarke (buvo isminta nes rakindavo signalkes pultelis) ir vse dila. Dabar centrinis nuo masinos rakto veikia.
buna toks pasleptas jungtukas, kuris isjungia signa, kol tu masina kokiam servise remontuoji...Wytux rašė:kas tai per daigtas?hipy rašė: ..servisinio rezimo ...
tai cia be imobilaizeriotimocha rašė:ne, signalke veike nuo savo pultelio ir masinos užvedimo neblokuodavo (ale garsine priemone nuo vagiu), tai tiesiog ja atjungiau, ir toliau naudoju tik masinos rakta.