vat as labai daznai irgi taip elgiuosi...Evaldas Z rašė:Man tos kilputes kazkaip nereikalingos, iprates uz ziedo kojeles masala kabint
vat as labai daznai irgi taip elgiuosi...Evaldas Z rašė:Man tos kilputes kazkaip nereikalingos, iprates uz ziedo kojeles masala kabint
Greičiausai dėl svorio ir gal būt balanco. Nes dažniausiai kilpelių nebūna ant UL ir L klasės kotų. Bet čia tik mano prielaida. Dar galimas variantas, kad japai nededa dėl to, kad skatina pirkti tas pridedamas ir taip kelti ekonomiką, didinti apyvartas ir panašiai. Nors kas supras tuos gudrius samurajuslooking4snow rašė:Turi ir Cabelas toki pati: http://tinyurl.com/ptq2gf7 Variantu yra parsisiuntimui. Bet kodel standartiskai gamintojas nesumontuoja... Va kur keistenybe.
Menke rašė:Nu prisiminiau, turiu tris Graphiteleaderius UL, ML ir MH ir nei ant vieno nera
Pas mane ant Unitros vapse kitoje puseje kilpute negu ziedai... Jauciu girti projektavo kota.p.arturas rašė:geriau be kilputes nei su kilpute netinkamoj vietoj, ptv Tsuda kilpute is sono padare, tai tik tam, kad kliutu pastoviai.
nu pvz kad jei nera kilputes pas spininga vobleriui uzkabinti, tai didziausia nesamone. Pvz croix extreme neturi. Tai tenka uz ziedu kabinti. Nu blyn, pora litu ten ta kiplute kainuoja. Reiks paciam prisisukti.Pfk rašė:nebūkit pernelyg išpindėję. vieniems negerai kad laikiklio nėr, kitiems negerai kad laikiklys yr, tik vieta jau ne ta, tretiems užkliūva kad ne paprasta kilpute, o "texas-rigged".
ant verito kitoj pusėj ir man visai atrodo tas gerai ir patogiai. vobleris priglunda prie blanko ir nesimakaluoja judant. tik dar nesu išsiaiškinęs ar tokia artima kaimynystė sveika blankui. nors čia gal neadekvati paranoja, turint galvoj, kad kotas vos poros šimtų litų vertės.
o tu ka, dulkint ta ziedeli ruosies, kad jis tau seksovai atrodyt turi?Kleckas1978 rašė:...po sezono pirmas ziedelis nuo rankenos nebeseksovai atrodis...
buna ir pas tuos kur po 15 Lt.Kleckas1978 rašė:Nes pas normalius kotus uz 1000lt jau buna laikiklis
Nu nesakyk man ta melyna graziau atrodytuEvaldas Z rašė:ant koto uz stuka litu tik raudona izolke
labai platus diapazonas. su 3gr bus vienaip o su 15gr jau absoliuciai visiskai kitaip.pocius rašė:O kalbejau apie nuo kokiu 3 iki 15 g svorio gumas.
Riciu pardavejai tau padekos.PelkiuSenis rašė:O mane kaip tik kartais knisa, kai eini pakrante ir masalas stuksena i kota. Tai as ta proga geriau uz lankelio kabinu rites