Tai kam pirma rekomenduoji sx40, o tik paskui klausi ar pas jį ne castas?minimukas rašė:manau pilna sx 40 uztektu. bent jau mano tokia nuomone.o tu castingini pirkai ar paprasta?

Jei neima žuvys- ima žvejai.
Tai kam pirma rekomenduoji sx40, o tik paskui klausi ar pas jį ne castas?minimukas rašė:manau pilna sx 40 uztektu. bent jau mano tokia nuomone.o tu castingini pirkai ar paprasta?
taip Nemunas,Kauno marios,ir siaip ezerai.edmundaxx rašė:Kur gaudysi? Jei kokiam Nemune, tai LES76MF
kadangi renkiesi starkiam ir lydekom, o ne eseriam su mikroguminukais gaudyt, tai tikrai nebutinai turetu but su iklijuota virsune. gal net isvis klausimas ar su tokia turetu but.MaxXMeridiusLT rašė:Koki rekomenduotumete spininga starkiams ir lydekoms.Renkuosi spininga issikirtinai " gumai",kaip suprantu turetu buti su klijuota virsunele.
idomus pasirinkimas. nesakau kad netinkamas, nu bet toks nestandartinis.edmundaxx rašė:Jei kokiam Nemune, tai LES76MF
Taip zvejyba 85% is valties.edmundaxx rašė:Tai jau paaiškėjo, kad gaudys Nemune , KM.. Ir faktas (kaip spėju), kad gaudys iš valties. Tad pasilieku prie savo varianto.![]()
O apie "šiaip ežerus", tai čia jau atskira tema.
tai jei koto vienadaliskumas taves negasdina transportavimo poziuriu, tai tikrai nedurna varianta tau pasiule. nors kaip is valties, tai tokio paties tik dar truumpesnio ga irgi uztektu. as su 70MF2 gaudau.MaxXMeridiusLT rašė:Taip zvejyba 85% is valties.edmundaxx rašė:Tai jau paaiškėjo, kad gaudys Nemune , KM.. Ir faktas (kaip spėju), kad gaudys iš valties. Tad pasilieku prie savo varianto.![]()
O apie "šiaip ežerus", tai čia jau atskira tema.
tai tada tas kaip mano, kur jau rasiau LES70MF2. super kotas. ir dzigui ir tvicingui jis man labai tinkamas.MaxXMeridiusLT rašė:su vienadaliu bus man nekas..... visgi reikia ziuretis dvidalio.
SauliusM rašė:tai tada tas kaip mano, kur jau rasiau LES70MF2. super kotas. ir dzigui ir tvicingui jis man labai tinkamas.MaxXMeridiusLT rašė:su vienadaliu bus man nekas..... visgi reikia ziuretis dvidalio.
negerai skaiciuoji, deklaruojama riba yra 18gr. su 21gr su tuo kotu be problemu. su 28gr irgi gaudau, bet jau siek tiek atsargiai.MaxXMeridiusLT rašė:SauliusM rašė:tai tada tas kaip mano, kur jau rasiau LES70MF2. super kotas. ir dzigui ir tvicingui jis man labai tinkamas.MaxXMeridiusLT rašė:su vienadaliu bus man nekas..... visgi reikia ziuretis dvidalio.
ar as negerai kazka skaicuoju ,ar jo uzmetimo virsutine riba 14g?
arba 3/16 - 5/8 oz.Nes marioms zmones ir 28g galvakablius "kala".
koks tavo veritas uzmetimas? Pas mane 7-28g.tai irgi kietokas toks jis, bandziau "usami" vobleriukus patampyt ~10 cm ,nu neblogai ismusineja..... , bet kadangi labai daug tvicu neuzsiimu,kaip tik va sezonui galeciau nebrangiai kamnors perleistiSportininkas rašė:kas apie verita kalbejo tai as turiu. draugauja su pintu, tiek storu tiek plonu, buvo dvejose zvejybose tad labai daug papasakot nera ka. voblerius ismusinet tai labai geras variantas, meciau ir guma tai gal biski per kietas. bet kas vobleriam is valties iesko spiningo tai veritas imkit
o man pasirode,kad tam kotui 21 gr.tai isvis nulis emociju ir tuos pacius 28 gramus meciau nei kiek nesisaugodamasMaxXMeridiusLT rašė:SauliusM rašė:tai tada tas kaip mano, kur jau rasiau LES70MF2. super kotas. ir dzigui ir tvicingui jis man labai tinkamas.MaxXMeridiusLT rašė:su vienadaliu bus man nekas..... visgi reikia ziuretis dvidalio.
ar as negerai kazka skaicuoju ,ar jo uzmetimo virsutine riba 14g?
arba 3/16 - 5/8 oz.Nes marioms zmones ir 28g galvakablius "kala".
na nezinau su ta Mikado,reiktu pasiziurinet,kazkaip lenkiska produkcija nelinkes pasitiket:(Kleckas1978 rašė:Na jei nesimeto 1000lt uz kota ir norisi pigiau tad amikado inazuma 2,4m ilgio dzigui 10-40gr galvakabliambus ne ka prasciau nei Garsioji Legenda - jautrumo poziuriu
jei is valties tai nebent 7 pedu avidas iki 3/4 (t.y. iki 21gr).MaxXMeridiusLT rašė:o jei croix avid serija,ka is ten ziuretis starkiam ir lydekom?
nu skaiciuojama labai paprastai jei uzmetimas 3/4 tai 28gr *3/4= 21grMaxXMeridiusLT rašė:o kaip skaiciuojasi tas uzmetimas oz.As skaiciuoju taip:
pvz: 3/18 tai 3/18*21.75g=~3.6g
1oz = 21.75g
Sauliau modeliuka croix imesk,jei cia tas variantas MH,nebus jis geras kuoliukas?
28 su kapeikom g, o ne 21.75MaxXMeridiusLT rašė:1oz = 21.75g
nu ten trupmenos kaip kad 3/4 ar 5/8 tai neirasysi...DainiusM rašė:patogiausiai tai sitaip: http://www.convertunits.com/from/oz/to/grams
Tai gal ner bedos 3 padalint is 4 ir irasyt kas gausis, jei jau uncijos svorio atsimint neiseina...SauliusM rašė:nu ten trupmenos kaip kad 3/4 ar 5/8 tai neirasysi...DainiusM rašė:patogiausiai tai sitaip: http://www.convertunits.com/from/oz/to/grams
tai jei jau taip ar taip kazka dalint ar daugint reikia tai ir is 28 gali pasidaugint tuo paciu. o jei kiek uncija gramu turi jei neiseina atsimint, tai arba bilobilo reik isgert, ar siaip kokios ginkmedzio lapu arbatos, arba google gali labai nesunkiai ir greit padetDainiusM rašė: Tai gal ner bedos 3 padalint is 4 ir irasyt kas gausis, jei jau uncijos svorio atsimint neiseina...
tai matai, ka nepadeda gi...MaxXMeridiusLT rašė:1oz = 21.75g
nu chebra gi "nesipi......" kazkur taip buvo istrige ,kad 21.75g,na pataiset ,kad 28g,taiu viskas dabar iki gyvenimo galo zinosiu,kad 28gDainiusM rašė:tai matai, ka nepadeda gi...MaxXMeridiusLT rašė:1oz = 21.75g