Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Masalai; gaudymo ypatumai, vietos; priedai, naudingi dalykėliai žūklėje
 #515595   Albaz
 17 Spa 2013 19:42
scorpium1 rašė:
Albaz rašė:
scorpium1 rašė:Varau 6dieni,atrasysiu kaip pasiseks.
Kur leksi i neri? ;-) As ir rytoj vaysiu pasedesiu iki 9 vakaro gal kas pasikabins ''plot
Jo,prie Neries su nociovke varau.Atrasyk,kaip pasiseke ,sekmes ir nei zvyno.... :/braj;
Oki pranesiu kaip tik Nemencines teritorijoj ir gaudysiu :/braj; tik va kas neduoda ramybes kad dbr pilnatis o is praktikos pastebejau kad per pilnati kibimo beveik ner :roll:
 #515611   mindoze
 17 Spa 2013 20:15
nu jo geras pastebejimas, as per pilnati net nesiruosiu, nebent nuo zmonos pabegti pailseti, bet geriau tada su vobla ir alaus bokalu prie teliko siltai pasedet.
 #515731   upinis
 18 Spa 2013 12:04
Kaip bebūtų, šį savaitgalį pasėdėsiu prie Neries.
Orų prognozė sako, jog iš penktadienio į šeštadienį naktį gali būti minusinė temperatūra (tai gerai) :) , bet naktis gali būti giedra (taigi pilnatis švies kaip lempa) :( .
O iš šeštadienio į sekmadienį bus kiek šilčiau, bet debesuota.
Žiūrėsim, kas iš to gausis :/braj; .
 #515745   upinis
 18 Spa 2013 13:36
Albaz rašė:as jau deduosiu smutkes ir varysiu bandyt pavegeliaut ''plot
Nei žvyno, Albaz.
Ir kitiems kolegoms, nei žvyno :/braj;
Kai grįšim, bus įdomu sužinot, kaip kam sekėsi !-kliovas-! .
 #515769   scorpium1
 18 Spa 2013 15:20
O as tai sian is ryto pries darba vazinejau per pardavyklas ir jeskojau zaliu kreveciu 6dienio nakciai,buvau ir maximoi xx ir norfoi xxl ir rimi - radau tik tigrines dideles o mazu nera,tai uzsaldytu paprastu virtu paemiau,ziuresim kaip vegelems patiks,man tai tocnai nakti prie alucio bus pats tas :-D
 #515848   scorpium1
 18 Spa 2013 19:04
Albaz rašė:kad zaliu ir as nemates visur jau virtos sueis ir virtos manau kvapeli turi savo jos :) ir prie alaus sueis gerai :D
Tikesimes kad sueis(vegeliuksciams) :-D ,o tu ka,jau is rybalkes rasai?Degink lauzeli,uzsalsi,sian minusa zado,nei zvyno... :/braj;
 #515900   Albaz
 18 Spa 2013 22:19
scorpium1 rašė:
Albaz rašė:kad zaliu ir as nemates visur jau virtos sueis ir virtos manau kvapeli turi savo jos :) ir prie alaus sueis gerai :D
Tikesimes kad sueis(vegeliuksciams) :-D ,o tu ka,jau is rybalkes rasai?Degink lauzeli,uzsalsi,sian minusa zado,nei zvyno... :/braj;
Jo rasiau pries tai is zvejybos :grin: Dbr jau namie nu ka skaitau sezona atidaryta pavyko suviliot viena vegeliuka kuris susigunde varliuku ''plot zvejojau nuo kazkur 16 val iki 20.45 :/braj;
Paveikslėlis
 #515937   new one
 19 Spa 2013 10:37
Naujienos džiuginančios :) tai ka, ejsim warliu gaudyt, tarp kitko, ju dar daug imanoma rast, wakar keliu wažiuodamas koki pusšimti mačiau, bet nesinorejo žmonos erzint, plius talpos neturejau jokios :)
Kažin kaip su minija reikalai?
 #516088   sliekas
 19 Spa 2013 20:29
mes kita savaitgali i minija bandysim. Jau panasiu laiku pires metus buvau viena gera ikabines. nors siaip kazkur girdejau (kogero sitam forume) kad Minijoi geriausia bandyt kai jau pakrantese ledukai pasale. Esu linkes sutikt su tuo, tik kad tai jau dazniausiai buna ant ju nersto, kada draudimas..
kazkaip Minijoi intensyvesnis kibimas prasideda veliau.
 #516149   Donis
 20 Spa 2013 09:08
sliekas rašė:mes kita savaitgali i minija bandysim. Jau panasiu laiku pires metus buvau viena gera ikabines. nors siaip kazkur girdejau (kogero sitam forume) kad Minijoi geriausia bandyt kai jau pakrantese ledukai pasale. Esu linkes sutikt su tuo, tik kad tai jau dazniausiai buna ant ju nersto, kada draudimas..
kazkaip Minijoi intensyvesnis kibimas prasideda veliau.

Kad intencyvaus kibimo Minjoje jau keli metai nebera,pavienes rimtesnes ir ne kiekviena zvejyba. Nerstui ju susirenka daug,bet kazkaip jos nebekimba pakeliui,taip kaip anksciau kibdavo.
 #516164   upinis
 20 Spa 2013 10:14
Vakar pasimėgavau gražiu oru iki pusės vienuoliktos.
Atsidaryti nepavyko.
Buvau netoli tikslo, bet žuvis pliaukštelėjo uodega netoli kranto ir atsikabino.
Tamsu buvo, nemačiau kas, bet manau, jog vėgėlė, nes betraukiama labai menkai priešinosi, o ir užkibo ant didelio kablio su dideliu naktiniu slieku.
Dar buvo keletas aršių patampymų, tokių chuliganiškai trumpų, jog net meškerykočio nespėdavau paimti. Visas judesys - tik ant slieko ir tik sutemus. Nors masalų siūliau didelį asortimentą.
 #516280   scorpium1
 20 Spa 2013 17:33
Vakar taip ir nepavyko vegeliu sezono atidarymas,per visa nakti an 4 donkiu a nei vieno kibimo :-ug Bandziau an krevetes,naktinio slieko ir auksles.Matyt pilnatis vis delto sugadino kliova,nes sviete,zaraza,kaip prozektorius koks :-ug Na nieko,uztat diena prigaudziau 4 kilus geru kuoju ir net ziobri uzkabinau :cig.
P.S.: Ar zyno kas,bet konkreciai,100%,ar dabar Nery yr draudimas an gyvulines kilmes masalu?Nes ne vienas rybokas jau ta sake.Tada iseina kad mes brakusos! :roll: :-D
 #516315   sliekas
 20 Spa 2013 18:22
Kad intencyvaus kibimo Minjoje jau keli metai nebera,pavienes rimtesnes ir ne kiekviena zvejyba. Nerstui ju susirenka daug,bet kazkaip jos nebekimba pakeliui,taip kaip anksciau kibdavo.[/quote]

pastebejau ta pati, bet kad iki Nemuno nuo Klaipedos toli minti, o ir del vietos ne viena km laukais dar riekia nuvaziuot lauzant masina ir kartais vien tam, kad atsistotum kur laisva ir kaip dazniausiai buna nerezultatyviai..
Doni, o is kur zinai kad nerstui ju daug susirenka? Man toks vaizdas susidare kad i Minija is mariu isvis labai mazai vegeles beina, nes kimba vien vietines-dvieju sprinziu ilgumo. tokiu tai per kiekviena zvejyba po keles pagaut eina, ir viena imama uzkimba per desimt zvejybu..
 #516973   Arturijus
 22 Spa 2013 15:57
Pora durnu klausimeliu, uzmetus dugnine vegelems paliekat laisvo valo, ar jis pas jumi itemptas... ir dar klausimas, ar dar galima prisirinkti naktiniu slieku siuo metu, ar tik parduotuviese?
 #516974   Naurius
 22 Spa 2013 16:03
Arturijus rašė:Pora durnu klausimeliu, uzmetus dugnine vegelems paliekat laisvo valo, ar jis pas jumi itemptas... ir dar klausimas, ar dar galima prisirinkti naktiniu slieku siuo metu, ar tik parduotuviese?
priklauso kokioj vietoj zvejosi, na bent nemune kai gaudau, kai kur tenka zvejoti ant sroves ir buna ytemta gana stiprokai, taciau yra tokiu vietu kur srove sukinejasi ir galima zvejoti be ytempimo, bet velgi jei nesulauki ten kibimo dazniausiai metu kazkur kitur(toliau, ar y sona) o del slieku jau gana sunkoka, lenda jie dar bet nebedaug ir atsargesni gerokai:) jei turi galimybe nugrebk lapus nukritusius kokiam plote pries vakara ir sutemus bandyk ten gaudyti :)
 #517015   sliekas
 22 Spa 2013 19:12
esu rinkes sliekus ir ziema, kada niera sniego. o jei niera didelio salcio, bet yra sniego, tj galima ju rast virs nutirpusios silumines trasos.
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 71
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė