abachi 13,5-13,2cm 18-20g

trololo rašė:Kažin vietoj epo klijų impregnavimui ar netiktų poliesterinė derva http://www.e-senukai.lt//polisterine-derva-1kg_2.html žinau kad ji labiau detalėms su stiklo pluoštu klijuoti geriau,bet impregnavimui gal ir nieko?Tik spalva kiek pamenu "tepalinė" šios dervos.
...kaip seniai seniai tai buvo ....prieš kokią 15 metų ... pas Pašką Kelmėje prie kažkokios užtvankėlės , tada aš juos tik pradėjau mėgint daryt ... o negaudo tik tas vobleris kuris guli dėžutėje .bobis rašė:aš, seniai žiūriu į tavo niko fokę skersom, Zilva, nes su vobla, kur dovanojai man prieš kiek ten metų, dar nieko doresnio kaip ir nepagavau...![]()
Nesupyk tik, juokauju aš čia, juodas jumoras toks mano , ko gero net nebeturiu aš jo, to voblerio jau seniausiai , nukando kas nors gal, nepamenu jau![]()
Maladėc tu meistras. ...
Nuėjau pažiūrėti iš kokio pakelio imti, jo tie patys. Gerai, kad ant kelių tesu uždėjas, einu nurankioti.ZILVA von jurasemia rašė: ... buvau pirkęs iš Aisės sandėlių , gavau visus juos nurankioti ir keisti kitais .
Reik pasiulyt kokiem neapsisprendusiems paaugliams vietoj pirsingo i nosi. As irgi kokius 8-10 pakeliu, na gal siek tiek praimtu, padovanociau.PRobe rašė: Gal kam reikiayra trys pakeliai.
Aaa, matai kaip , norvegai salotines papilves irgi mėgstaS.A.G rašė: Rapolas
Sveiki kolega!
Na ne visai taip,cia poru iš Norvegijos užsakymo ...
Rapolas rašė:Aaa, matai kaip , norvegai salotines papilves irgi mėgstaS.A.G rašė: Rapolas
Sveiki kolega!
Na ne visai taip,cia poru iš Norvegijos užsakymo ...
Musiau kolega, olandai tai labjau oranžines užsakinėj?
Jo, dirba gražiaiRolas rašė:Nu kažkaip jam su dažymu sunkiau. Mūsų auksarankių vobleriai gražiau nudažyti. O darbas tai liuks.
Aaa, pas Tave jau "gimdymas" prasidėjęs, pas many dar tik "nešiojimo" stadijoj ,bet jau su užmetimo sistema bus busS.A.G rašė:![]()
Ąžuolas,drebulė 18.5 ; 17.5 ; 16.5 ; 16
Gedcka V rašė:Iš kur pas jus tiek energijos išdrožt tiek daug, o tuo labiau vienodų
isdrozt... a nematai kad viskas ant elektriniu siaurapjukliniu staklyciu sukrauta. pas stakles zinok kantrybes drozt uztenkaGedcka V rašė:Iš kur pas jus tiek energijos išdrožt tiek daug, o tuo labiau vienodų