Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #518477   Ignelis
 27 Spa 2013 19:18
Man ir aktualu tokios būtų, bet deje nieko pan neteko pačiupinėti. Visos ale panašios į tas rapalas. Einant viskas ok, bet sėdint ant drėgnu paviršių persimerkia.
Tai tebenaudoju fjallraven. ir prisitaikau atsparumą drėgmei belekokiom salygom.
 #518555   arabas
 27 Spa 2013 22:24
Pats sau šią problemą išsprendžiau labai paprastai ir nemokamai. Paėmiau savo senas bridkelnes, kurios kelis metus rinko dulkes lentynoje, ir nukirpau neoprenines kojines. Gavau visiškai neperšlampamas ir kvėpuojančias kelnes žvejybai iš valties. Ant viršaus, jei yra reikalas, užsimetu braidymo striukę. Kelis kartus jau buvau pakliuvęs su šiais drabužiais į rimtą liūtį. Bandymai praėjo sėkmingai - likau visiškai sausas.
 #518578   Sokratas
 28 Spa 2013 05:10
geras varijantas kas turi senas. o kas neturi jų? , naujas biški gaila būtų gadint, bet aš ir jų vis dar neturiu :lol:

Buvau net užsakęs kad parvežtų, parvežė, pasimatavau, klynas bais žemai buvo, vos koją pakelt ėjo...
Pardavėjas,aišku, labai nepatenkintas liko kad nepirkau, bet ta patirtis man dabar praverčia užsakinėjant internetu. Kaip praverčia? iš vis rūbų bijau sakytis :lol:
 #518585   looking4snow
 28 Spa 2013 08:14
Ir gerai darai, nes 1 is 5 teks parduoti. :grin: Tiek, kad jeigu gera kaina nuperki, tai ir parduoti nera sunku.
 #518600   Sokratas
 28 Spa 2013 09:10
looking4snow rašė:Ir gerai darai, nes 1 is 5 teks parduoti. :grin: Tiek, kad jeigu gera kaina nuperki, tai ir parduoti nera sunku.
turbūt norėjai parašyt 4 is 5 teks parduot? :lol:
 #518765   looking4snow
 28 Spa 2013 19:09
Parasiau taip, kaip ir norejau parasyti. Darau siuntimus ne maziau 2 kartus metuose ir tik viena kita ruba tenka parduoti del durnos ju gamintoju dydziu sistemos. :grin: Nesuklysti padeda skaitymas atsiliepimu, kuriuose daznai galima rasti uzuominu ar "teisingo" dydzio ar pamazintas, ar padidintas. Ir nesu labai isrankus, kad ten centimetras sen ar ten, ar kokia raukslele ir jau tipo rubas netinka. Man tinka. Va batus tai bijau siustis, nes ten daug niuansu. Net pas to paties gamintojo skirtingus modelius skiriasi vidus...

O tau bridkelnes gal netiko, kad reikejo ne iprasto dydzio, o paaukstintu ar atvirksciai - pazemintu. Pas normalius gamintojus buna platus spektras to paties dydzio papildomu variantu. ;-)
 #518830   Sokratas
 28 Spa 2013 20:58
na taip, kai jų yra įvairaus dydžio, prisimatuoji ir nusiperki. O kai iš akies bando pataikyt parvežt, na tai ir...
 #518948   Tironas
 29 Spa 2013 09:40
na nesitam reikalui jis. cia zieminis kostiumas.
kalbant paprastai - normalus vasarinis rubas gali buti vadinamas atsparus lietui turetu buti nuo 10000mm. tai dar dar norfin Veryti sueitu, kaip zieminis/rudeninis.
 #518960   Menke
 29 Spa 2013 10:08
Tironas rašė:na nesitam reikalui jis. cia zieminis kostiumas.
kalbant paprastai - normalus vasarinis rubas gali buti vadinamas atsparus lietui turetu buti nuo 10000mm. tai dar dar norfin Veryti sueitu, kaip zieminis/rudeninis.
O tai Norfinas turi ka nors rudeniui, saltam pavasariui, su apsauga nuo stipraus lietaus ir su geru pasildinimu pvz. 150 - 200 Thinsulate?
 #518963   Tironas
 29 Spa 2013 10:14
o ko jus ta tinsuleita isiskande. tai yra elementarus 3M produktas, papts pigiausias, kodel ne Thinsulate ultra, ar dar kox?
Norfinas naudoja DUPONT pasiltinima holofil. manai jis prastesnis?
Verity yra tam sukurtas. teko savaite zvejoti salia zmogaus devincio norfin VERITY. gavo vandens kaip reikalas ir lyg ir neperslapo. yra ten 2 minusai. tai kelniu uztrauktukas vienpusis. tai yra nusimyzt norint teks nuo virsdaus segtis. ir kelniu kalaskesse pacioje nera uztrauktuko. daugiau, lyg ir nieko blogo kolkas
 #518975   Menke
 29 Spa 2013 10:36
Tironas rašė:o ko jus ta tinsuleita isiskande. tai yra elementarus 3M produktas, papts pigiausias, kodel ne Thinsulate ultra, ar dar kox?
Norfinas naudoja DUPONT pasiltinima holofil. manai jis prastesnis?
Verity yra tam sukurtas. teko savaite zvejoti salia zmogaus devincio norfin VERITY. gavo vandens kaip reikalas ir lyg ir neperslapo. yra ten 2 minusai. tai kelniu uztrauktukas vienpusis. tai yra nusimyzt norint teks nuo virsdaus segtis. ir kelniu kalaskesse pacioje nera uztrauktuko. daugiau, lyg ir nieko blogo kolkas
Bet ar siltas jis, kiek ten to DUPONTo ideta? Ir kokia orentacine kaina lietuvoje parduotuveje?
 #519002   Andrius0522
 29 Spa 2013 12:41
ka protingo is kostiumu siai dienai eina paimti apie 600 litu,paskutine zvejyba buvo tragedija del rubu gausos,nesusalau,bet nervu edimas kai reikia nusi...iir panasiai :)ir apalamai ziaurus diskomfortas,sia sekunde manau,kad pirksiu kas saus y galva uz keliu valandu nezinau :D norisi silto ir nuo lietaus,tas rapala mane velka ziauriai bet k.r.v. 800 litu :(

http://www.zvejys.lt/market/kostiumas-z ... m-xxl.html
 #519010   Menke
 29 Spa 2013 13:02
Andrius0522 rašė:ka protingo is kostiumu siai dienai eina paimti apie 600 litu,paskutine zvejyba buvo tragedija del rubu gausos,nesusalau,bet nervu edimas kai reikia nusi...iir panasiai :)ir apalamai ziaurus diskomfortas,sia sekunde manau,kad pirksiu kas saus y galva uz keliu valandu nezinau :D norisi silto ir nuo lietaus,tas rapala mane velka ziauriai bet k.r.v. 800 litu :(

http://www.zvejys.lt/market/kostiumas-z ... m-xxl.html
Tai kad jo atsparumas vandeniui mazas, bei jis man tai tos gramozdiskas. As jauciu siusiesiu is Cabelas jeigus tas norfinas pasirodys per saltas.
 #519019   hipy
 29 Spa 2013 13:15
100% atsparumas tau per mazas? :) aisku ten vejai surasyti, bet jei tau atsparumas mazas, galetum duot nuoroda koks jis is tikro...
 #519020   Kleckas1978
 29 Spa 2013 13:17
pas vasariniu rapala buvau rades 10000 raso ir kvepavimas 10000/8000, tai kai prikiso pas ziemini thinsulate tai jauciu ir besigauna 5000 kvepavimo, bet velyvam saltam rudeniui + ziemai 5000 kvepavimo pilnai pakanka
 #519028   Andrius0522
 29 Spa 2013 13:38
Nzn,jauciu ciupsiu ta rapalini,kiti kazkokie dzingi lingi man.kad griozdas p.x,bet svarbu kazka po apcia nedaug pasivilkus,nebebus 5 liemens kantu ties klubais kurios iki isprotejimo gali davesti:-)
 #519049   Andrius0522
 29 Spa 2013 15:38
ziurejau sita irgi,bet jau kaina vis didyn eina,o tas nera siuo metu labai gerai,ir siaip labiau ieskau ne zieminio,o gilaus rudenio kostiumo...ant ledo gali buti kad pasirodysiu,bet max 2-3 kartus y metus(ir tai dar klausimas didelis )o va rudenines lydeku zvejybos man labai paintensyvetu radus optimalu sprendima su kostiumu...
 #519059   Dommas
 29 Spa 2013 15:55
Andrius0522 rašė:ziurejau sita irgi,bet jau kaina vis didyn eina,o tas nera siuo metu labai gerai,ir siaip labiau ieskau ne zieminio,o gilaus rudenio kostiumo...ant ledo gali buti kad pasirodysiu,bet max 2-3 kartus y metus(ir tai dar klausimas didelis )o va rudenines lydeku zvejybos man labai paintensyvetu radus optimalu sprendima su kostiumu...
paieskojus gali rasti ir dar pigiau
http://www.pecheur.com/en/gb/buy-jacket ... 65132.html
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė