Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #519135   chrysler
 29 Spa 2013 18:59
Sita naudojau antra sezona. Puikus daiktas vasarai, pavasariui ir rudeniui. Prie plius penkiu laipsniu rudeni po apacia reikia apsivilkti kazka silciau. Gerai apsaugo nuo vejo ir lietaus, greit dziuna, visada jautiesi komfortiskai. Taip pat ir ant paskutinio ledo kada jau atsile irgi patogiau negu su zieminiu. /www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... rotect-674 ?
 #519162   Tironas
 29 Spa 2013 19:46
kiek zinau apie Rapalos kostiuma, tai ziemai jis puikiai tinka jeigu:
1-turite geru rubu po apacia pasirengti. tikrai geru
2-jei negaudysit stintu per nakt ir zvejosit gana aktyviai.

beje kalbant apie ziema, Norfin Verity sitie punktai irgi galioja, nors jis kazkiek siltesnis uz Rapala. bet nepasakyciau kad zymiai.

bet kalbant apie rudeni ar seip salta bet lietinga sezona, tai apie Rapala esu girdejes gana prastu atsiliepimu. nors raso 100proc waterproof, bet ten nebus daugiau 5000mm. plius yra blogu patirciu. tuo tarpu norfin Verity yra 10000, tai yra sukursta butent tam sezonui. beje isbanytas jau kazkiek. kaina deja, 1200. bet galima deretis
 #519167   Andrius0522
 29 Spa 2013 19:54
dekui uz info Tironai,snd judu su telefonu ziauriai,skambinu visiems kas turi toki ar anoki kombinezona,ir prienu po biskiuka liepto gala ties http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... ssflow-159 ,nei vieno blogo zodzio dar negirdejau,kaip apie rapala tu kelintas zmogus prakalbi :)
1000 nemokesiu siuo metu ir daugiau uz joki ruba,geriau pavasariui reikes bridkelnes padoresnes ziuretis,kiek to rudens ir pavasario tera zvejybomis paskaiciavus-max 30-35,o per skvalus niekas nevaziuoja niekur :) ir cia jau mano tempais nesveikais.zvejyba mano valtyje 99%,taip kad kazka po uzpakaliu minkstesnio dar ant suolo ir ramus kaip belgas :)

uz 600 kazkas jauciu iseis gauti sy kostiuma...manau reali kaina?
 #519183   Tironas
 29 Spa 2013 20:21
as visai tikeciau tokiu " apklausu" rezultatais, jei ne vienas bet. paskaicius forumus vos ne 99 proc zmoniu teigiamai atsiliepia apie plastmasinius batus ziemai, nors tai net batais nepavadinsi
 #519184   Andrius0522
 29 Spa 2013 20:23
:shock: bet as tikiu koki 10ies zmoniu turincius tos kostiumus nuomone nors uzmusk mane,ir jie ne prekybinkkai,o naudotojai ;uolrait
Tironas rašė:as visai tikeciau tokiu " apklausu" rezultatais, jei ne vienas bet. paskaicius forumus vos ne 99 proc zmoniu teigiamai atsiliepia apie plastmasinius batus ziemai, nors tai net batais nepavadinsi
 #519192   Kleckas1978
 29 Spa 2013 20:36
Andriau turiu as 3 kombinzonus
1. Rapala tas plonas be jokio pasiltinimo oram kaip dabar - kaip pagrinde spiningauju.
2. kazkoks ten seafox alaska - senai jau isigytas - nesioju ji kai oras apie 0 ir zvejoju kokias stintas ar kazka panasaus nuo kranto ir jis 3-4 valandas lietaus jis atlaiko kiek pamenu kazkada buvo pirmas mano kostiumas uz 350lt :cool:
3. Is cabelaso storas zieminis kombinzonas su kuriu ir prie -25 jauties kaip namie :gutgut

Siaip tas plonas rapala labai patogus - nezinau kiek jis ten laikys - neperlijau kolkas.
kai ryte 0 o diena +10 pats gazas jisai.
Pasimauni plonus drenazinius + nestorus (vidutinio storio) flisinius ir spiningauji :gutgut
Tas pasimovimas po apacia flisiniu yra kurkas patogiau nei ziemini ar pusiau ziemini komplekta nesioti spiningaujant, nes tas zieminiu kombinzonu - pasiltinimas ir tas pasiuvimas ju vistiek palieka link pusiau maiso, o tai patogumo nedadeda.

man tai spiningavimui labiausiai patinka tas tavo imestas rapala su pasiltinimu - daug kiseniu ir striuke trumpa - nemaisys valtyje lankstytis.
seafox tai tokie maisai pasiuti is tvirtos medziagos ir labiau sakyciau skirti konkreciai tokiom darbinem - l.sunkiom salygom, o ne zmogaus patogumui, nes 100% varzys judesius spiningaujant ir medziagos siurkscios grubios nemalonios ir t.t.

siaiptai tau deveti ir tau spresti, bet bentjau as kol nebus mazesnes nei 0 temperaturos is plonojo rapalos kostiumo tikrai nelipsiu :-D
 #519193   Andrius0522
 29 Spa 2013 20:44
supratau,as sakau nerandu optimalaus varianto :(neneoriu nusipirkti ir y tribuna mesti 100 litu pigiau nei pirkau,man jis irgi labiau ant ledo tas kostiumas sedeti,o tas rapala bent jau is isvaizdos atrodo per siltas,bet vel Tironas sako kad s... jis yra,
nors persiplesk :) db nevaziuoju zvejoti nes aprangos tinkamos neturiu:( na jei ras mano ismiera ryt zmogus ciupsiu ta geltona,nes jau sutarta,jei neras gal tada kasnors kokioj nors klp zinot parduotuve platesniu pasirinkimu? bent jau klp man arciausiai is didesniu miestu...kaip diena taip pramargalinta zvejyba dabar :)
man kosmosines silumos nereikia,zvejosiu iki max -5 laipsniu,o va lietus man jau aktualu,netgi labai.o jei istruksiu ant ledo turiu apatiniu neblogu polartec kelniu,o virsu nusipirksiu koki po apacia jei jau prireiks...
 #519197   Kleckas1978
 29 Spa 2013 21:00
Tai nori kad butu patogus ir nevarzytu spiningaujant - tada su zieminiais nekas mano nuomone.

As sakyciau geriau jau tada imti pavasarini rudenini be pasiltinimo + pasimauni flisa po apacia ir pirmyn, nes man tie zieminiai vistiek visi daugiau maziau i maisus uznesa ir varzo judesius.

O siaip pasivazinek pasimatuok ir pats nuspresi ko tau reikia :idea:
Nes internetu drabuzi pasiulyti tai zinai - kiekvieno skonis gi vis kitoks ;-)

Beje pagrindine siluma gaunasi kai kostiumo vejas neperpucia ir dregme sulaiko - tada reikia po apacia 2x maziau rengtis :idea:
 #519198   Andrius0522
 29 Spa 2013 21:02
ok dekui uz info,ryt kazka ciupsiu,p.x ziemini ar rudenini bet ciupsiu,didesnio diskomforto nebus kaip,kad su 5 kelnem 4 megstiniais ir striuke :),beje kleckai ymesk kaip pavyzdi kazka ka dabar minejai...dekui,kad zinociau ka per duomenis ziurinetis
 #519208   Ignelis
 29 Spa 2013 21:43
as gal pirma investuot pradeciau nuo geru drenaziniu, ir polartec du sluoksnius. tuos rubelius galesi nesiot visus metus. Ir ant virsaus ju, belekoki kombinezona neleidzianti vejo uzsidejes nesusalsi. nes sausu oru kai nevejuota prie -10/-15 kepuriuka ir pirstines uzsidejes. su savo komplektuku bimbineju po lauka komfortiskiau, negu su belekokiom striukem. ir i kombinezona ilipu tik pries pat zukle.
Bet jei reikia visko greit ir ribotu biudzetu, tai gal geriau per sekancia vasara paeiliui viska isigyt :)
Paskutinį kartą redagavo 2 Ignelis. Iš viso redaguota 29 kartus.
 #519210   Andrius0522
 29 Spa 2013 21:48
viskas butu ok,bet kas liecia medziagas,ju sudetis nevelku vapsie,todel cia man tokia situacija sunki yra...zinau tik orui vandeniui skirtus skaicius,o pacios medziagos kurios geros kurios blogs isvis '''bum
 #519232   Menke
 29 Spa 2013 23:00
Tironas rašė:. kaina deja, 1200. bet galima deretis
Kiek kiek, ar tau rožė galvoje :superšokas tai gi uz tiek su goretex+thinsulate ultra kostiumas iseina. Ne nu nesuprantu as jau nieko kainodaroje '''bum

Estu salmo po 200 euru pardavineja http://www.salmo.ee/ru/product/norfin-verity-m-must, o lietuviu Tironas po 1200lt

Ne nu galva issitrinti cia butina.
 #519236   Kleckas1978
 29 Spa 2013 23:24
http://salmo.ee/ru/transport
+ pristatimas 12.60 euro iki namu :-D :-D :-D
220.20 + 12.60 = 232.8 euro :-D :-D :-D
padauginam i litus ir gaunas 810lt :-D :-D :-D
o TIRONAS NET NERAUDONUODAMAS PO 1200LT STUMDO :lol: :lol:

Geradejas dar raso galima deretis o kai ateini parduotuvej pasako nu kokiu 50lt nuleisim :-D :-D :-D
 #519239   Andrius0522
 29 Spa 2013 23:31
Tironas pradeda man kvepeti baisiu spikuliu,nieko nesakiau,bet kaip suprantu nuo rapalos kostiumo nieko nelieka todel peikia jy :D ir siulo brangius daiktus :D
 #519241   Daugirdas
 29 Spa 2013 23:36
Sunkūs laikai bruoli :lol: jo... '''bum 1200 pinigų...
Beje, gal kas gali parekomenduoti išbandytus, patikimus, šiltus termo apatinius rūbus?
 #519245   krioklis
 30 Spa 2013 00:26
Tironas tikras lietuvis!
 #519247   MINDULE
 30 Spa 2013 01:24
Daugirdas rašė:Beje, gal kas gali parekomenduoti išbandytus, patikimus, šiltus termo apatinius rūbus?
Siulychiau ka nors ish Under Armour pasizhiureti, chia kaip greitas pavyzdys:
http://www.underarmour.com/shop/us/en/m ... 232665-001
http://www.underarmour.com/shop/us/en/m ... 210355-001
 #519284   looking4snow
 30 Spa 2013 08:21
Brubeck Thermo Body Guard drenazinius jau ketvirta sezona nesudroziu ir net nepanasu, kad artimaiusiu metu sudrosiu. Beje, ten ne poliesteris pagrinde, o polipropilenas - pati geriausia is drenaziniams skirtu medziagu (daugiausia pernesa dregmes maziausiai igerdama jos pati). Pernai pirkau antra komplekta - Devold Multisport Light is merino vilnos. Jeigu Brubeck yra kaip ant manes pasiutas, tai tas Devold turi truputi per trumpas rankoves... Ne tragiskai, bet vat uzkliuna toks minuselis. Ant kuno tiek pirmas, tiek antras vienodai jauciasi. Visokie ThermoWave manes nezavi, nes jau paciupinejus matosi, kad nekaip pasiuti ir medziagos lievos. Jeigu dabar pirkciau dar viena komplekta, tai butu arba tas pats Brubeck, arba eksperimento tikslais koki Helly Hansen ar siusciausi ka nors is USA (Under Armour ir pan.).
 #519297   gdeivis
 30 Spa 2013 09:11
Andrius0522 rašė:jau parasiau laiska y salmo,kiek laiko eitu is ten paklausiau :)
tik tavo vietoje as butinai ta Norfin pasimatiuociau kurioje nors Salmo parduotuveje pries perkant. Ten pas juos su dydziais yra niuansu. Nezinau kaip su zieminiais kostiumais - man ju nereikejo, bet tie lengvi visi tai M dydis yra kaip S.
 #519300   Andrius0522
 30 Spa 2013 09:15
va apie ka as ir kalbejau cia kazkada,o ypac USA zymejimas baisus buna...kazko netraso jie,o ir prekintis bandziau,kazkaip nesigavo man,praso korteles nr-suvedu,bet kokia kortele nera tokios uzklausos darant pati uzsakyma jau,ir vnz nepriima korteles nr...
 #519304   Tironas
 30 Spa 2013 09:25
sar jus durni ar apsimetat. na daro estas ispardavima, nes neva tai rudens sezono kostiumas. dar pasitixlinkit ar sitoi sumoi pvm prislaiciuotas.

beto estas visiskai nemoka prekiauti brangiaisi daikais ir kogero uz pilna kaina nieko nepardave todel ir bando dastumt uz biliakiek. as manau kad sitas kostiumas yra vienas geriausiu ka norfin turi. todel nematau reikalo isparduoti uz kapeikas, o kitiem metam uzsipirkti ju vel bet jau uz didesne savikaina. tuoj padarysim viena dalyka ir bus vienas is variantu
a-estas nutrauks ispardavima
b-salmo lietuvoje padarys ispardavima
:)
 #519305   Andrius0522
 30 Spa 2013 09:31
o tu Lietuvis moki pardavineti-matosi :)nors man dzin,nezadu moketi virs 1000 uz kostiuma,db esu paisruoses uz ta sumoketi 800 su kapeikom,bet nesigauna nusipirkti kolkas is estu...
 #519307   Menke
 30 Spa 2013 09:37
Tironas rašė:sar jus durni ar apsimetat. na daro estas ispardavima, nes neva tai rudens sezono kostiumas. dar pasitixlinkit ar sitoi sumoi pvm prislaiciuotas.

beto estas visiskai nemoka prekiauti brangiaisi daikais ir kogero uz pilna kaina nieko nepardave todel ir bando dastumt uz biliakiek. as manau kad sitas kostiumas yra vienas geriausiu ka norfin turi. todel nematau reikalo isparduoti uz kapeikas, o kitiem metam uzsipirkti ju vel bet jau uz didesne savikaina. tuoj padarysim viena dalyka ir bus vienas is variantu
Tai kad pas ukrainiecius normali jo kaina 2500 grivinu. tai iseina apie 750 lt, tai gal ir Ukraina uzbanink, cirkininkas.....

prasau BANINK :DDDD http://primefish.ua/products/kostyum-vs ... erity.html
Nu be to pas estus ir taip jis 290euro = 1000 lt
Paskutinį kartą redagavo 1 Menke. Iš viso redaguota 30 kartus.
 #519308   Kleckas1978
 30 Spa 2013 09:40
Tironas rašė:sar jus durni ar apsimetat. na daro estas ispardavima, nes neva tai rudens sezono kostiumas. dar pasitixlinkit ar sitoi sumoi pvm prislaiciuotas.

pas esta kad ir pilna kaina pirktum vistiek tik 1000lt gaunasi :-D :-D :-D
o ne 1200 :idea:
LT salmo parduotuvese turbut nuolaida butu kokie 10% jei dar teiktusi tam kostiumui tokia didele padaryti.
o tai gaunasi 1080lt - kaip bebutu is esto vistiek pigiau gaunasi :-D :-D :-D
aisku tironas dabar nubrauks 1200lt uzrasa parduotuvese ir uzdes 999LT ir Korsako pagalba pareklamins "AKCIJA" ir visi lietuviai kaip pablude ant akciju - suleks ir ispirks kostiumus :-D :-D :-D
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė