Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Apie viska... ir rimtai, ir nerimtai
 #520261   Slovak
 01 Lap 2013 22:40
Ignelis rašė:turiu drauga, brazilijoj ziemom gyvenanti, tai ispradziu sunku suprast budavo jo istorijas, kaip tokie cirkai gatvese vyksta kasdien :roll: kam jam visi nepersaunami/tamsinti stiklai ir padangos reikalingos :roll: http://www.youtube.com/watch?v=dJcd-bBG2AY
taigi Brazilija pirmauja pagal broniruotu auto gamyba. Jie perdarineja nuo fiato uno iki bently.
ne siaip sau atsirado tokia nisa
 #520389   alkanas
 02 Lap 2013 13:45
susitinka petras ir saulius psichoneurologiniam:
- kas tau ?
- aj, esu labai protingas, viska zinantis, labai reiksmingas
- tai ko gydais ?
- kad kiti debilu laiko
- na ar padeda?
- taip, dabar jau tuo dar ir didziuotis pradejau
 #520394   Sokratas
 02 Lap 2013 14:00
jei specialiai pritaikei anekdotą mūsų Sauliui, tai negražu, Tada man norėtųsi vietoj ,,Saulius" įrašyti ,Alkanas"
jei padarei ,,copy"- ,,paste", neturėdamas tikslo nieko įžeist, nu tai ką padarysi... Bet aš tavo vietoj, būčiau tą varda pakeitęs į kitą, pvz koks ,,Jonas",
 #520426   SauliusM
 02 Lap 2013 16:04
bobis rašė:jei specialiai pritaikei anekdotą mūsų Sauliui, tai negražu, Tada man norėtųsi vietoj ,,Saulius" įrašyti ,Alkanas"
jei padarei ,,copy"- ,,paste", neturėdamas tikslo nieko įžeist, nu tai ką padarysi... Bet aš tavo vietoj, būčiau tą varda pakeitęs į kitą, pvz koks ,,Jonas",
nekreipk tu i ta durneli demesio, jis kartu su tuo, kur cia pries kelias dienas amzina bana gavo, jau ne pirma karta taip "smaikstauja".
nu jauciasi zmogus nuskriaustas ar siaip gal jam sikna skauda, tai va bando sitaip vaikiskai ikast.
tik realiai pats is saves durniu padaro. nes ka jis gali ikast, dantu neturedamas. tik ciulpt... uz tai ir alkanas pastoviai...
 #520427   Sokratas
 02 Lap 2013 16:17
na va matom, vienas pasišaipė, kitas atsakė dar griežčiau, pirmasis vėl atgal su dar didene jėga ir ,,pašlo- pajėxalo"....
Taip ir prasideda karai tarp žmonių. Tarp valstybių irgi panašiai...
O taikdarys gauna nuo abiejų pusių per sprandą... :lol:
 #520437   alkanas
 02 Lap 2013 16:38
bobis rašė:tai kad čia Jono nėra nei vieno

http://www.zvejotribuna.net/forumas/sea ... %C5%A1koti

Mano vardas Bobis, bet ne bobikas , ar dar koks nors kitoks :lol:
is kur istraukei kad nera ne vieno jono ar petro. gal as jonas o gal petras, ne saulius tai tikrai.
na kita kart irasysiu tave, tik galvoju vietoj kurio rasyt, klausiancio, ar atsakancio, ar leist paciam pasirinkt :-D
 #520439   Sokratas
 02 Lap 2013 16:48
taip, Pasaulyje yra nemažai, ir jonų, ir petrų ir dar visokiausių. Bet čia mes dalyvio Jono niku nežinom...

Tavo teisė ką įrašyti , gali mane, jei ką blogo tau padariau. Bet aš tokio dalyko nepamenu. O ir moderatoriai kažin kaip pažiūrėtų į tą reikalą, nes tai jau būtų įžedimas, o forumo taisyklės to netoleruoja
  • 1
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 144
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė