Gerai, kad turi.Gedcka V rašė:Šiuo metu turiu Pontoon'o eighteria 0.165mm.
Geras ir nebrangus valas.

Gerai, kad turi.Gedcka V rašė:Šiuo metu turiu Pontoon'o eighteria 0.165mm.
storesnis, nei deklaruojama. slysta,kaip monoedmundaxx rašė:Tik kad tas PP Slick'as storas kaip skalbinių virvė.
O aš išbandžiau YGK P.E Line Real Sports G-Soul SS Hybrid Sinking Line ir paliko laabai gerą įspūdį.
Slidus, apvalus, nesišiaušia, o didžiausias pliusas, kad su juo tikrai vobleriai eina giliau.
Beje, castingui aš jį ėmiau.
Rishu tiesiai prie pintuko, mazgu. Tik ULui tai kazhkaip plonesny rishu, nu gal 0,23...Sportininkas rašė:ar is 0.32mm FC valo darot kasnors pavadelius gaudant su UL ar siaip kurnors naudojat? galvoju rist prie suktuko koki 0.5-1m FC ir det segtuka . ar kitaip darot?
Kur pirkt gavai sio valo?edmundaxx rašė:Tik kad tas PP Slick'as storas kaip skalbinių virvė.
O aš išbandžiau YGK P.E Line Real Sports G-Soul SS Hybrid Sinking Line ir paliko laabai gerą įspūdį.
Slidus, apvalus, nesišiaušia, o didžiausias pliusas, kad su juo tikrai vobleriai eina giliau.
Beje, castingui aš jį ėmiau.
Anksčiau UL naudodavau florkarboninį pavadėlį 0,17 Yuzuriko , bet gan dažnai peiliukai nukąsdavo ir per mazgą silpnai laikydavo. Dabar nesiparinu-darau iš mono 0,2 ir viskas. Čia tik sutapimas , bet ir lydekiukai pradėjo tik lupikėm imt , dažnai ištraukiuSportininkas rašė:ar is 0.32mm FC valo darot kasnors pavadelius gaudant su UL ar siaip kurnors naudojat? galvoju rist prie suktuko koki 0.5-1m FC ir det segtuka . ar kitaip darot?
Tai kad dažnai lydekos kala minėtą žuvį gaudant. Nekalbu apie abejas marias aišku, ežeruose ar paprastesniuose tvenkiniuose per didelė prabanga tik FC. Aišku jeigu lydžiai pofig, tada kitaipTironas rašė:eswerius ir starkius gaudant tik FC. ir beje, yra seip FC ir yra geras FC, nepamirskit
kareiveris rašė:Sveiki ar esat kas nors naudoja toky vala ir kokios nuomones apie ji ? http://parduotuve.spiningavimas.lt/nano ... lear-.html
sako, kad gaidys.kareiveris rašė:Sveiki ar esat kas nors naudoja toky vala ir kokios nuomones apie ji ? http://parduotuve.spiningavimas.lt/nano ... lear-.html