Siules klijuoja, kad neleistu per jas vandens. Pvz., kaip tai atrodo: 

+1. Polipropilenas lenkia merino vilna savo dregmes atstumimu, su juo man daug smagiau, nei su bet kokia vilna. Polartecas ir goretexas turbut geriau uz visus analogus, bet sakyciau ne ant tiek, kiek uz juos prasoma lyginant su analogais...looking4snow rašė:Zmones sneka, kad 1 sluoksniui nieko nera geriau uz Merino. O as manau, kad uz Merino ne kiek ne prastesnis yra popilpropilenas.
Zmones sneka, kad 2 sluoksniui nieko nera geriau uz Polartec. O as manau, kad siai dienai yra ir daugiau flysu turinciu panasias savybes, kaip ir Polartec, su salyga kad renkamasi is patikimu rubu brand'u.
Zmones sneka, kad 3 sluoksniui nieko nera geriau uz Gore-Tex. O as manau, kad svarbiausia yra uztrauktukai pazastyse, kurie "atvesina" ir maziau prakaituoji ar visai neprakaituoji. O membrana, kokia ji bebutu (iskaitant Gore-Tex Pro Shell), nespes isgarinti prakaito lauk taip, kaip padaro atitraukti uztrauktukai. Beje, Gore-Tex siandien jau turi visa kruva panasaus lygio konkurentu.
Šituos užsisakiau per Ignelį. jei gausiu- pasidalinsiu potyriais.bobis rašė:
http://www.stormberg.com/no/herre/under ... html#19846
Ėch gaila, Ignelį išmetė tas tai pasakytų teisybę....
Turi? Kaip dėvisi?Nerius rašė:Siaip tie Shtombergai nuotraukuose geriau atrodo negu realiai. Manau akciju paieskojus tikrai galima ka geriau nusipirkti.
pravers zmogams turintiems labai nestandartinius gabarituslekteris rašė:..., gal kam pravers
Neturiu,nes paciupinejas ju nepirkau. Dusia teisingai sako. Turiu ju kelis flysiukus po namus trinti,tai pirkau nes labai pigus buvo,o ne del to,kad jie kazkuom geri.Sir_Limon rašė:Turi? Kaip dėvisi?Nerius rašė:Siaip tie Shtombergai nuotraukuose geriau atrodo negu realiai. Manau akciju paieskojus tikrai galima ka geriau nusipirkti.
O kur anų yr?Tironas rašė:icebreaker yra afigieni apatinukai
daba visi paklausys taves, o as sekanti karta prie ezero uztiksiu 20 pirmuju hameriu sustatytu - nesvarbu kaina svarbu daiktas gi...looking4snow rašė:...O ir siaip, reikia pirkti daikta, savybes, pojucius, o kaina turi buti N-toje vietoje.
As ne Ignelis,as visko nezinau. Turiu dar pasirodo ju kelis flysus-windstoperius tokius. Tai kaip uz savo kaina sueina jie gerai labai. Nemanau,kad cia reikia taupyti,nes perki daigta ne vienam kartui ir perki del savo pacio komforto ir veikatos siuo atveju.bobis rašė:nu bet Ignels sakė, kad tai vieni iš geriausių drenažinių...
Nu ar bent Premuse pakeltų XT foresterių...hipy rašė: daba visi paklausys taves, o as sekanti karta prie ezero uztiksiu 20 pirmuju hameriu sustatytu - nesvarbu kaina svarbu daiktas gi...
o jei esu nenormalus?, tai yra nei viena čia išvardinta savybė man netinka, ka tada imt?Tironas rašė:karoce pasakysiu as taip. Jus beveik visose temose, o ypac sioje nusigrybaujate juodai.
Pradedat svaigti apie rubus tokius kuriu reikia lipant i everesta ir pamirstate kad realiai daugumas esat storuliai, rukoriai, pijokai :D ir judejimo minimaliai. taigi imkit tiesiog ir objektyviau vertinkit reikalavimus rubams. tiesiog susideliokit is naujo viska.
svarbu skaityk kas etiketej parasytabobis rašė:
o jei esu nenormalus?, tai yra nei viena čia išvardinta savybė man netinka, ka tada imt?
Grožis man būtų paskutinėj vietoj, pirmiausiai- komfortas
hipy rašė:tai kad storuliui ekete isgrezt reikia geresniu rubo kvepavimo savybiu, nei kokiam treniruotam kaului lipant i everesta...