Visai smagus tas fujitsu, gal sunkokas kiek ir rankena ilgoka, bet šiaip jautrus ir žuvį neblogai laiko. Meta blizges smagiai. Bandžiau 3m iki 42g.
Neužkirtai? Nuėjo ? Kas kibo?Sportininkas rašė:koki spininga reiktu rinktis norint gaudyt neryje/nemune.. salati ar lydeka ar starki, gaudau gumom pagrinde dabar. siandien kertant spiningas luzo ties sujungimu.. norisi 2,7m 5-30g tarpe ar kazko panasaus. kaina nera labai svarbi tik aisku ne uz 1000lt
nezinau ant balto guminuko su melyna nugara eme. kliovas buvo ir kirtau. galbut kertant isspjove guminuka ir uz zacepo uzsikabino kokio ir luzo, rites bugneli prilaikiau su pirstais kad neprasisuktu kirtimo momentu. gal del to ir luzo nezinauJustasM rašė:Neužkirtai? Nuėjo ? Kas kibo?Sportininkas rašė:koki spininga reiktu rinktis norint gaudyt neryje/nemune.. salati ar lydeka ar starki, gaudau gumom pagrinde dabar. siandien kertant spiningas luzo ties sujungimu.. norisi 2,7m 5-30g tarpe ar kazko panasaus. kaina nera labai svarbi tik aisku ne uz 1000lt
Atsiprašau už buką klausimą, bet kaip tau tai pavyksta?Sportininkas rašė:rites bugneli prilaikiau su pirstais kad neprasisuktu kirtimo momentu
prie ko cia rites dydis jei yra rites stabdisedmundaxx rašė: O jei tau baisu, kad jis kažkiek prasisuka kertant, tai užsidėk didesnę ritę.
susivyniok vala kaip priklauso , pries veja lengvu masalu nemeetyk ir nebemetys kilpuSportininkas rašė:applause 3000 pas mane. prilaikau kad kertant valas neiseitu is bugnelio ir standziau pasikirstu, bent jau pas mane toks isitikinimas. ir dar kai pintu valu gaudau ir stabdis prasuka bugneli kartais valas isispaudzia y apacia ir po to kilpas meta
Tarp kitko yra racijos "Sportininkas" žodžiuose. Kadangi ypač dabar, rudenį, lydekas gaudau didelėm gumom, tai ritės stabdį prisiveržiu beveik iki galo, kad kertant neprasisuktų. Ir tik jau traukdamas lydeką atlaisvinu stabdį, jeigu, žinoma, lydeka verta to. Kad didelėj gumoj įsmeigtas ir dar lydekos dantyse suspaustas kablys pajudėtų ir įsmigtų, reikia pakankamai galingo pakirtimo. Ne kartą yra buvę, kad kertant ypač didesnę lydeką stabdis sužviegia, spiningas sulinksta ir tuo viskas baigiasi.Sportininkas rašė:applause 3000 pas mane. prilaikau kad kertant valas neiseitu is bugnelio ir standziau pasikirstu, bent jau pas mane toks isitikinimas. ir dar kai pintu valu gaudau ir stabdis prasuka bugneli kartais valas isispaudzia y apacia ir po to kilpas meta
Jei per silpna ritė, tai nei mirtinai užveržtas stabdis nepadės, jei kirtimas tikrai iš jėgos.alkanas rašė:prie ko cia rites dydis jei yra rites stabdisedmundaxx rašė: O jei tau baisu, kad jis kažkiek prasisuka kertant, tai užsidėk didesnę ritę.
Norėjau pasakyti tik tiek, kad didelė guma jau pati sveria virš 20 gr, o dar plius galvakablis. Tai tokiems masalams apie 40 gr reikia ir galingesnio spiningo ir galingesnės ritės ir galingo pakirtimo, nes ir lydekos ne pačios mažiausios. Manau viskas čia logiška, viskas į temą ir viskas paremta ilgamete patirtimi gaudant Nemuno žemupio lydekas. Taip, kad baigiam tas bergždžias diskusijas, nes jos kitiems neįdomios ir pasiliekam kiekvienas prie savo tiesų. Tu savo lydekas gaudyk su 1000, o aš savo su 3000 ritėm.Kleckas1978 rašė:kas tas "galingesnis" spiningas ir "galingesne" rite????
nori pasakyti kad neuztenka kad ir 1000 rites stabdzio priverzti, kad pakirsti lydeka![]()
man dar tokios rites nera teke ciupineti![]()
![]()
![]()
gal rites stabdzius su tepalu sutepineji ar ka????
Gal galvakablius reiktu su normaliais owner kabliais pirkti![]()
ne tu vienas su 15cm guma zvejoji ir nereikia skiesti apie kazkoki stebuklinga lydeku pakirtinejima na aisku nebent jei tu zvejoji su 15cm guma su UL kotu tada gal ir nepatemsi ir nepakirsi![]()
o siaip net ir su slanginiu kotu galima lydeka be problemu pakirsti.
Siaip kazka tu cia rasai ne i tema.