tai jokiu problemu su supratimu, kad reiks anksciau ar veliau rite keisti manau cia pas nieka ir nekyla. O vat kas kiek keisti ir i ka keisti, cia jau kitas reikalas.looking4snow rašė:Nepatinka multiplikatoriai - nusiteik keisti beinercine rite kas kelis metus ir tiek. Jokiu problemu sitoje vietoje.
Sioje vietoje man geriau kas 3 sezonus nusipirkti ecusima 3000 ir drozti kiek sirdis geidzia.looking4snow rašė:Ne nu norit stebuklu su 50 g galvakabliais... Viskas paprasta - imi atitinkama multiplikatoriu ir nesuki galvos. Nepatinka multiplikatoriai - nusiteik keisti beinercine rite kas kelis metus ir tiek. Jokiu problemu sitoje vietoje.
nuspirk padoria rite, maziau vandeni gerianti vala ir kota su teisingu rites laikikliu ir issispres problema.Kleckas1978 rašė:nelimpa man slapias delnas ir nepatogus tas laikymas koto
Visas nepatogumas man ne del kokio konkretaus rites modelio, o del visos spinas-rite konstrukcijos, pavargdavo ranka nuo to per aukstai (lyginant su beinercine) isdestyto svorio centro, nepatogumo pravedimo metu darant soninius judesius su kotu (koto vertimasis rankoje). Vienintelis dalykaskas patiko, tai patogumas vertikaliai dzigaujant, kad nereikia daznai lenkinet lankelio...Menke rašė:Su multiku zvejojau Kursiu mariose su 32 gr. ir 36 galvom,tai vieninelis diskonfortas tas, kad valas truputi storesnis ant multo eina. O su geru multu toki svori meti tiek pat kaip ir su benercine, nu gal keliais metrais arciau, bet kai valti teisingai pasistatai tai ir tolimas metimas nereikalingas. Be to su multu galima vala per pirstus leisti ir taip jausti visus atsargiu prisilietimus. Man sunkiam dzigui multas pranasesnis nei benercine. Henyte koki multa naudojai, konkrecai modeli.
sena dainele ir megstamiausias zodis, kurio niekas nepavartojo isskyrus tave, bet gaunasi, kad tavo oponentas kitus gaidina...SauliusM rašė:nuspirk padoria rite, maziau vandeni gerianti vala ir kota su teisingu rites laikikliu ir issispres problema.
...kastingas gaidys...
priklauso nuo konkrecios letenos, nes turi prisiderint ji prie savo rankos, kas tau patogu.henyte rašė: Koks rites laikiklis teisingas?
na tas tai aisku, ir ant spiningu beinercinems, vienos daugiau patinka, kitos maziau, bet reikalas tame, kad su spiningu beinercinei as galiu su bet kokia rankena zvejot perdaug galvos nesukdamas, o vat skirtu multui kita daina ir nemanau, kad paemus kota su kitu laikikliu viskas kardinaliai pasikeistu ir zinoma nezadu klimpti i toki liuna, kaip, kad visu laikikliu bandymas, jei matau, kad bedos saknys visai ne tenSauliusM rašė:vieniem patogus pvz fuji ACS laikikliai, kitiem ECS (man tame tarpe), dar kitiem TCS (jei dzerkui su backos tipo multu, man irgi sitie tinka).
paprasciausiai turi atrast, kas konkreciai tinka tau asmeniskai.
Pažiūrėk jos svori, 2500 ir 3000 tos pačios ritės, ant ulo, max 220gramų turi būti, kitaip balanso nei per kur nerasi su jokiu kotu ulzvejyskavenskas rašė:na dar viena ritute nusiziurejau jis gal kazkiek sunkokas,bet keli gramai netrukdo man biomaster 2500FB ka manot apie sita?
Kiek tai tures itakos, priklauso nuo kievieno asmenishkai. Kazhkam tai nerupes visai, o kazhkam tai trugdys labai. Pats kai lyginau ant to pachio koto Shimano Stradic FI 3000F ir Shimano Stradic Ci4 3000F, tai skirtumas jauchiasi, o kai reikia atidirbti visa diena, tai tikrai pasijauchia. Aishku kol neuzhsidesi ant meshkeres, kad palyginti, tai ir nejausi to skirtumo :-)krioklis rašė: Svoris nuo Rarenium skyriasi tik 20gr ar tai itakos zvejybai?