[quote="DainiusM
1. ka galvoju ta ciausku, ten kur nerek giliai brist man gido kelnes dhj smagiau uz ilgas. Bet TU tokiu neturi, tai gal ir nelabai diskutuot gali tuo klausimu, nes pasvarstymai tamstos grynai teoriniai. O kalconus as turejau- pats dabar juos nesioji, berods.
2. pats anksciau raitodavau ir gerai pamenu kaip prakaituoja ir slampa ta vieta po "raitalais"...
3. goreteksines kelnes ir goreteksinius kalnabacius as pats nesioju ten kur nereikia bristi- beabejo daug patogiau nei visokios bridkelnes, bet mautis ant ju kalconu dar... nu nenoriu, man tai nepatinka ir nepriimtina. Todel ciausku "nesamones". Isgrausk, tsakant.

Ai da buk sveiks...

[/quote]
Klausyk aborigenas, kaip,arbas rase,gal zinai kas pas mane spintoje kabo ir kokie rubai ir apatiniai sulankstyti guli.Zvejojau as su tom tavo kelnem iki juosmens vienoje kelioneje 4 dienas is eiles,scierra firmos buvo,nu ir sakau,kad neikam nereikalingas dalykas,susdu sudas,atsilenki brydkelnias iki juosmens ir turi ta pati reikala,kada reikiaperbristi giliau pasikeli, nesiulik kazkam isgrauzt,nes kita syk ir i zubelius gali gaut.