pask365 rašė:Opa nesitikėjau, kad tiek nba mėgėjų turime.
Yra tų gerbėjų, bet kad stebimų varžybų skaičius labai mažas, daug ką sprendžiam pagal statistiką. Pernai nemažai žiūrėjau Raptors / Rockets varžybų, ale kitų komandų tikrai nežiūrėjau. Vis tik pradžia varžybų dažniausiai 1 ar 2 val. nakties. Šiemet Rockets'ų nežiūrėjau nė vienų, Toronto - kelių varžybų atkarpas (po 1-2-3 kėlinius)
Pavaidinsiu žinovą (joke, patys suprantat)

ir papasakosiu :
Ko mano manymu Toronte trūksta arba ko per daug :
- nesu tikras dėl trenerio. Norėtųsi griežtesnio, kuris su linijuote per nagus kapotų už individualų žaidimą (Gay ir DeRozan), kuris vertintų komandinį žaidimą. Iš kitos pusės - ar kitas treneris tikrai leis žaist Jonui tiek kiek Casey leidžia ? Realiai, aš sergu už LT žaidėjus, ne už NBA komandas. Jonas manau neblogas 1x1 (nba taisyklėmis - ant pražangos ribos), bet va prieš kitus įkertančius į baudos aikštelę jis dažnai vėluoja / prasižengia. Bet mano manymu, Jonas puolime gali daugiau (su normaliais komandos draugais, kurie siektų pergalės, o ne statistikos)
- įžaidėjas Raptors'uose silpnas. Pasiūlymas : nėra pasiūlymo

Įžaidėjai vertinami, nebent žr. kitą punktą
- Gay ir DeRozan - manau nereik dviejų savanaudžių vienoje komandoje. Bet abu taškų darymo mašinos (jei nežiūrėsim į taiklumą). Gana vieno. Gay geriau, bet DeRozan pigiau + jaunesnis. Gal galima būtų vieną iš jų iškeist į gerą įžaidėją ?
- Galima nors keletą vidutinių pakaitinių pasiimt ? Dabar matau normalų pakaitinį tik vieną - Hansbrough. Beje, iš startinio Johnson tikėjausi šiemet daugiau. Gal čia dėl dėl tų 2 savanaudžių ?
Rockets : treneris jau pernai rodė tai, kad startinis penketas žaidžia po 35 min, kiti "nešioja rankšluosčius". Remiasi ~8 žaidėjais. Graudu. Jei Motiejūno neiškeis, reik tikėtis, kad bent jau žiedus iškovos ?