manoji dar nepriaugo stintu valgymo amziauskrioklis rašė:Mano vaikai maxsimum tik po 4 vnt. stintu tesuraito per vakariene :D
tai su kokia zuVe Ce taip smaginasaieLPi rašė:Vakar ir vėl pasismaginau, tai dabar sprendžiu dilemą: kept ar džiovint
girdėjai Linai, Renaldas liepė stintas sasiedams išdalintieLPi rašė: tai vakar tik kokios keturios
Kazi, ten ju kaip pas suni blusu, jai imanoma po tris iskart paimti...Kuzmičius rašė:o jei pakėlus sistema aukščiau nuo dugno,gal pitačioku būtų mažiau.?
praeitu metu kazkur pameciau, tai siemet naujus pasijamiau. gerai sviecia. ypac jei pries diena per nakti palaikau prie lempos, tai paskui visa diena ir nakti aki reziasavas rašė:Diego, a tu nauja partija miltu naudoji ar sena? Man kazko atrodo, kad senoji nelabai ilgai bedirba. Gal cia tik taip atrodo, bo lyginant su visokiais kembrikais - tai ryskumas nesulyginamas, bet kazko greit nusesta... Pernai lyg ir vos ne puse nakties atsviesdavo - dabar tik kelias valandas (pernyksciai miltai).
pas mane zydra, bet manau tiks belekuri, svarbu kad butu auksto intensyvumonekitoksiras rašė:o kokia spalva geriausia būtu pasirinkt stintai?
cia tikrai nebuna klaidinančios informacijos?diego rašė:siandien uzsibrezem tiksla, pasigaunam po 50 stintu ir namo. tai pradejom 17h ir baigem 19.40
Senoje perkeloje?diego rašė:siandien uzsibrezem tiksla, pasigaunam po 50 stintu ir namo. tai pradejom 17h ir baigem 19.40