Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Įranga, apranga, žūklės įrankiai, masalai, įvairūs priedai
 #526210   Tironas
 27 Lap 2013 19:10
jei manes kas paklaustu, o turiu abu siuos rubus tiek Thermal pro tiek Power stretch, pasakyciau kad per sezona neradau reaalaus pritaikymo antrajam.
tada kai silta, virsutines dalies nereikia, tad pakanka kelniu. tada kai salta yra daug daug geriau thermal pro, nes su poweriu realiai salta o deveti viena ant kito nematau reikalo.
gal kita sezona rasiu pritaikyma ir poweriui.
 #526264   birbyzas
 27 Lap 2013 22:16
Jau supratau, kad man reikia vision Thermal Pro Overall. Daug kas matau turit, gal padetumet su dydziu, pasimatuot neturiu galimybes... inernete radau tik krutines apimti pagal dydzius. Esu 187 cm ugio, ne storas, toks netgi sportisko sudejimo sakyciau :)), nesmulkus zodziu... Pagal krutine tilpciau i XL, bet baisoka, kad kiausiniu nespaustu arba nekabotu klynas...
 #526289   Tironas
 27 Lap 2013 23:44
turetu buti gerai xl. mano 195cm ir is bedos xxl tikokol neatsirado xxxl
 #526299   Laurisss
 28 Lap 2013 07:39
birbyzas rašė:Jau supratau, kad man reikia vision Thermal Pro Overall. Daug kas matau turit, gal padetumet su dydziu, pasimatuot neturiu galimybes... inernete radau tik krutines apimti pagal dydzius. Esu 187 cm ugio, ne storas, toks netgi sportisko sudejimo sakyciau :)), nesmulkus zodziu... Pagal krutine tilpciau i XL, bet baisoka, kad kiausiniu nespaustu arba nekabotu klynas...
Na nežinau, mano 182 ir 90 kg, tai XL kaip tik..Siūlyčiau matuotis.
 #527522   Jordanas
 02 Gru 2013 12:36
Sveiki gal kas turit ir galėtumėt išsakyt savo nuomone apie kombinezona Kinetic Godspeed Flotation Suit,arba Kinetic Godspeed G2 Flotation Suit,išanksto dėkoju
 #527578   Ignelis
 02 Gru 2013 14:49
Dėl goodspeed buvau labai patenkintas, kol nepradėjo eit saibom visos siules. Dabar pas siuvėja persiunamas yra. Nes jos tikrai silpnokos, arba pas mane brokas buvo, nes klynas, pazastys, uzpakalis, vidiniai rankogaliai atsisakė.
 #527623   Jordanas
 02 Gru 2013 16:31
Kurį modeli turėjei ir kaip su kvepavimu ar nesi vidui šlapes?girdejau kalbu kad su kvepavimu tai nelabai.
 #527638   Ramekas
 02 Gru 2013 16:52
Kur tu matei, kad neskestantys kostiumai, prikimsti neopreno kvepuotu? Ant kaikuriu tik raso, kad kvepuojantys, bet jie nemanau, kad ka nors isgarina plius jie saltesni uz skestancius ir sunkesni. O dar cia tavo varijantas viendalis, man kazkaip viendaliai i akis nekrenta. Ziemai pirmam ledui ir as norejau imti neskestanti, bet nemazai zmoniu mane perkalbejo, kad 100 kartu geriau imti kokybiska, silta, kvepuojanti dvieju daliu kostiuma, o jei bijau nuskesti, geriau nelipti ant plono ledo, arba jei mirtinai jau noriu lipti, tai uzsideti neskestancia liemene, kuri labiau pagelbes, negu neskestantis kombinzonas. Taip ir padariau, pasiemiau silta ziemini kostiuma ir dar liko pinigu apatiniams rubams.
 #527676   Ignelis
 02 Gru 2013 18:40
godspeed turejau, ta pirmaji, ten jokio neopreno nera, fomke plona kazkokia. Su kvepavimu dideliu bedu neturejau, nes po apacia atsakingai apsirenges 3sluoksniais, po intensyvios zukles nusiemus aisku jauciasi kad vidine kombinezono puse dregnoka, visko atsisegus uztrauktuka neisgarina. Ilga laika sedint ant dezes(pernakti palapinej) prades lipt prie uzpakalio, nezinau kaip su tais paprastais zieminiais kostiumais ar jei ir prie uzpakalio limpa pernakt sedint, as tokiu atveju pradejau nestis medziagine kedute tada nelimpa :) .
Kitas dalykas, nevelnio tas godspeed nesunkus, net lengvas sakyciau kaip zieminis kostiumas. +Patogus ir gerai atrodo :gutgut
Kvepuojantys ir neskestantys kostiumai tikrai egzistuoja, berods pigiausias IMAX 2.4k lt kainuoja. Mano isvada, godspeed nevertas stukes litu. Norvegijoj jis 700kainuoja, situ jis vertas persius siules uz 50lt ir dar sezona sudevesiu.
 #527706   Jordanas
 02 Gru 2013 20:29
Dėkoju už nuomones ,žvalgaus dar ir i Baleno Mullion X5000 ,nu keli pažystami turi sake super ,bet kaina nemaža , jeigu jis tikrai geras tai užsimerkčiau ir imčiau GAL KAS TURIT PAKOMENTUOKIT +ir-
 #529558   Jordanas
 10 Gru 2013 20:15
Sveiki kolegos gal kas turit kostiuma Rapala Interface Ice suite pakomentuokit kaip jis žiemai ar neperplonas?
 #529667   Airis
 11 Gru 2013 09:26
kas naudojate norfin active.Kokie butu atsiliepimai?
 #529688   Laurisss
 11 Gru 2013 10:51
Jordanas rašė:Sveiki kolegos gal kas turit kostiuma Rapala Interface Ice suite pakomentuokit kaip jis žiemai ar neperplonas?
Čia priklauso, kokiai žvejybai naudosi, ir ką/kiek devėsi po apačia. Jei dėvėsi ant plonų apatinių ir sėdėsi visą diena ant stintų prie -10, tai jis tikrai bus per plonas..
 #529779   timocha
 11 Gru 2013 19:07
Pernai prie -15 atsedejau visa žvejyba su pirmu sluoksniu ir flysiniu džemperiu, tikrai nesusalau.
ps:. naudoju tik viršutine dali, nes kelniu taip ir nepavyko atitaikyt.
 #529823   vava
 11 Gru 2013 22:08
tai ka? ir mum siulai tokia nesamone daryt??? :)
 #529831   TooMuuKaaS
 11 Gru 2013 22:35
Sveiki gal kas nors turit? galvoju pasiimt ziemai, idomu nebus per saltas ir prakaita garins... apatinius rubus turiu gerus pirmas sluoksnis Vision bambuko audini ir antra sluoksni mikropluoksto kazkokio.
http://www.zvejoklis.lt/lt/prekiu-katal ... x5000-1408
Ar geriau ziuritis koki shimano gamini aisku is nexus jau kainos kitokios....
 #529832   Shtulas
 11 Gru 2013 22:38
Nujaučiu, kad vėl prasidės tas pats per tą patį: neskęstantis kostiumas nebus kvėpuojantis... ir pnš...
 #529836   TooMuuKaaS
 11 Gru 2013 22:49
Shtulas rašė:Nujaučiu, kad vėl prasidės tas pats per tą patį: neskęstantis kostiumas nebus kvėpuojantis... ir pnš...
Taiva siandien apie tai ir gincijausi parduotuvej Vienam gale kably Kaune, taciam buvo keista kaip gali neskestantis kostiumas kuris nepraleidzia vandens ir buti kvepuojantis, seip isokus i ji ziaurei smagus tox lengvas, bet ar nebus kate maise, kad tik kur nors juroj ar mariose rudeni per vejus ar lietu zvejot, o ant ledo suprakaitavus salta sedet nebus?
 #529837   Skridžas
 11 Gru 2013 22:53
Kas per nesąmonės visi kostiumai kvėpuoja net ir nesketsnatis...per uštrauktuka...
 #529842   liorenas
 11 Gru 2013 23:11
Kaip isvis neturedamas zieminio kostiumo, labai jau dauk apie tai nurauki... :-D
 #529845   TooMuuKaaS
 11 Gru 2013 23:15
liorenas rašė:Kaip isvis neturedamas zieminio kostiumo, labai jau dauk apie tai nurauki... :-D
Cia yra bent vienas zmogus kuris gali kazka pasidalint zinomis ar tik kazka uzklausius sumalt suda galit papyzdavot ar pan, turiu ar neturiu kitas reikalas jauciu skirtumas nuo rudeninio ir pavasarinio paprasto kostiumo todel ir ieskaus ziemai pasiule varianta plius kad neskestu manau tikrai geriau negu norfinai sunkus kaip pukines kaldros ir sudo kruva kiekienas ziuri pagal kisene as ziuriu pagal kainos santyki ir kokybe jeigu galiu leisti sumoketi 1300 su nuolaida ir dasimetus prie kazkokio pigesnio ir tureti neskestanti tai ir domiuosi
 #529847   liorenas
 11 Gru 2013 23:19
TooMuuKaaS rašė:
liorenas rašė:Kaip isvis neturedamas zieminio kostiumo, labai jau dauk apie tai nurauki... :-D
...turiu ar neturiu kitas reikalas...
Pardon, kolega, cia ne tamstai mano ankstesnis postas buvo...cia buvo replika skridzui del kvepuojancio uztrauktuko... ::hai-bai :-D
 #529848   TooMuuKaaS
 11 Gru 2013 23:22
tada sorry ir as uz keiksmazodzius ir piktesnius zodzius, tiesiog ne kazka randu apie ji kiek skaitinejuos skirtas Norvegijos rinkai gal ir teisingas daiktas...
 #529855   Shtulas
 11 Gru 2013 23:42
Neesu specas, neturėjau daug žieminių kostiumų ir nesisuku šitoj rinkoj. Bet man labai patiko kažkokio žmogaus pasakymas: Bijai nuskęst, tai prie paprasto, normalaus kostiumo pasiimi gelbėjimosi liemenę ir baigtos bėdos. Nu negirdėjau, neskaičiau dar nei apie nors vieną žieminį NESKĘSTANTĮ kostiumą, kuris turėtų normalias kvėpavimo savybes.
Pats turiu norfin'a x2, nu man jo savybių pilnai užtenka. Žiemą aš nežvejoju 3 paras, o vienai dienai nesušlampi smarkiai. Kitas dalykas, teisingai parinkti apatiniai sluoksniai išvis neleidžia suprakaituot.
Apskritai čia nuo kiekvieno priklauso. Pvz man ir su tuo norfin x2 nedažnai šalta būna, o kitas prakaituoja ir prie -20 su tokiu kostiumu. Vieningos išvados nebuvo ir nebus turbūt niekada.
 #529860   p.arturas
 12 Gru 2013 00:15
liemene pades pluduriuot, bet islipt nepades. tiesiog rasti tave bus lengviau, naru nereikes.
neskestantis kostiumas pludruma uztikrina visas net ir kelnes. esme tame kad beveik uzsirident ant ledo gali.
o su paprastu imirkusiu tai vargiai koja uzkelsi ant ledo.
 #529865   Shtulas
 12 Gru 2013 00:51
Jo, sutinku su tuo. Tik va įdomu būtų pamatyt valtį su kvėpavimo savybėm...
 #529870   timocha
 12 Gru 2013 07:35
timocha rašė:Pernai prie -15 atsedejau visa žvejyba su pirmu sluoksniu ir flysiniu džemperiu, tikrai nesusalau.
ps:. naudoju tik viršutine dali, nes kelniu taip ir nepavyko atitaikyt.
turėjau omeny kad po activo striuke buvau uzsidejes pirma sluoksni ir dzemperiuka :-D Jei einu ešeriu tai užtenka tik storesniu apatiniu, jei žadu sedet ilgiau vienoj vietoj dedu plona pirma sluoksni + džemperi. Prakaita kažkiek garina, lietu laiko neblogai. Tik beda su išmatavimais, striuke pritaikiau lengvai, o kelnes reikiamo ilgio buvo ženkliai per plačios :/nek
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 56
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė