man dar ne, bet šį sekmadienį tai tikrai bus :Dmindoze rašė:egidijus tau ka jau 15 gruodzio?
...žuvies galim ir nusipirkt, ale kur tu tą malonumą nusipirksi???
man dar ne, bet šį sekmadienį tai tikrai bus :Dmindoze rašė:egidijus tau ka jau 15 gruodzio?
Nu tau ziuriu su atstumu suvokimais, tai tikrai nekas......hoples rašė:as nerij kai gaudau tai nuo kranto 3-4 metrus metu duok dievenu 15 per visa neri gal tera, vidurij upes manau nera ko ju ieskot
2 vnt virš normos. Bauda už 2 vėgėles 2x500=1000 Ltvegelinis rašė:vakar biski zemiau rambyno kibimas neblogas, kibo ant mesliniu slieku pagavau septynias vegeles ir sapala kibo nuo penkiu iki 1 nakties.
nu kazkaip nesamone sneki biski apie kibima po rambinu, tai kad vakar draugai buvo toje vietoi bent keli, o uzvakar pats buvau, jokio kibimo iki 1h nakties nebuvo, vienetai kurie pagavo viena kita vegele, visiem kabinejosi tik sutemus, ir tik vienoi damboi nuo 2h iki 8h buvo sioks toks sujudimas, vakar kibimai sake prasidejo nuo 2h bet ir tai nestebuklingi, PS. sumetat keliu zmoniu vegeles ir aiskinat kad pagavo vienas tiek, tikrai zinau kokia situocija Rambino apylinkese, near ten taip gerai kaip pasakojavegelinis rašė:vakar biski zemiau rambyno kibimas neblogas, kibo ant mesliniu slieku pagavau septynias vegeles ir sapala kibo nuo penkiu iki 1 nakties.
Salia zwejojo zmogeliukas is pa Utenas iki 2val turejo 8 vegeles pasiteisino taip pat mesliniai sliekai. Su privaziavimu sunku ziauriai paleido
as buvau su dzipu tai dar kitus zvejus tampiau kad grystu pas seimas.
MODETATORIAI:
Už šią žinutę jos autorius išsiųstas 2 savaitėm atostogų.
Ir beja gruodziu 11 d as ir pats buvau ir aplinkui draugai zvejojo kaip sakai zemiau Rambyno iki pat senvages sunkiai kibo, kur pats zvejojai neaisku, nes tokiu laimykiu ten nieks neturejonerkis rašė:nu kazkaip nesamone sneki biski apie kibima po rambinu, tai kad vakar draugai buvo toje vietoi bent keli, o uzvakar pats buvau, jokio kibimo iki 1h nakties nebuvo, vienetai kurie pagavo viena kita vegele, visiem kabinejosi tik sutemus, ir tik vienoi damboi nuo 2h iki 8h buvo sioks toks sujudimas, vakar kibimai sake prasidejo nuo 2h bet ir tai nestebuklingi, PS. sumetat keliu zmoniu vegeles ir aiskinat kad pagavo vienas tiek, tikrai zinau kokia situocija Rambino apylinkese, near ten taip gerai kaip pasakojavegelinis rašė:vakar biski zemiau rambyno kibimas neblogas, kibo ant mesliniu slieku pagavau septynias vegeles ir sapala kibo nuo penkiu iki 1 nakties.
Salia zwejojo zmogeliukas is pa Utenas iki 2val turejo 8 vegeles pasiteisino taip pat mesliniai sliekai. Su privaziavimu sunku ziauriai paleido
as buvau su dzipu tai dar kitus zvejus tampiau kad grystu pas seimas.
MODETATORIAI:
Už šią žinutę jos autorius išsiųstas 2 savaitėm atostogų.