nieko, kitakart gal be slidziu bustrololo rašė:Išalkęs kaip reikiant.

nieko, kitakart gal be slidziu bustrololo rašė:Išalkęs kaip reikiant.
Gyvenimas jei but nemielas,susirastu daug greitesni buda....kiekvienam savo...ansanas rašė:kad ir su zvejojimo rogutem koks skirtumas, vos ne tas pats kas vandeniu vaiksiot.. Na nebent priekrantej visai zvejojo tai dar dar galima suprast, kitu atveju sakyciau ,kad zmogui gyvenimas nemielas.
O jei nuo liepto pabandyti gaudyti balta zuvi ?BigBull rašė:Vakar labai norėjau užlipt abt ledo, bet dar tikrai neina to padaryt. Kadangi vistiek norėjau bent pažiūrėt kaip naujos blizgutės žaidžia tai nuo liepto pralaužus leduką bandžiau. Smagu baisiai ir net 2 ešeriukai užkibo. Gruodžio vidurys širdis ledo baisiai nori... Aš UŽ kad būtų uždrausta žvejyba gyva žuvele
Ir aš UŽ tai, ir dar už ,kad būtų uždrausta lipt ant ledo, jei jo storis mažiau nei nustatyta norma (taip pat kaip juoda vėliava banguojančioj jūroj ,pvz.). O kad durnių visuomet atsiras ,tai natūraluBigBull rašė: ... Aš UŽ kad būtų uždrausta žvejyba gyva žuvele
tevuk as uzpernai panasaus sudejimo ir amziaus zmogeli istraukiau, jam labai pasiseke kad buvau netoliese tai va galiu pasakyti, kad keletas eseriuku nera verti gyvybes, juo labiau sansu su tokia apranga nebelieka nes iluzus lieka laiko apie 3 min poto atsako galunes ir labas veziukai ir seimai beda. zuvis niekur nepabegs galima ir palaukti. kam zaisti su mirtim.Dziedas rašė:Viskas priklauso nuo pjuvenų šviežumo galvoje.Jokie draudimai nepadės - nėra kam tikrinti...
o tu i lauka bent iseini?siJonas rašė:Tai as jau nebesuprantu. Yra tas ledas ar nera? Vieni sezona pradeda kiti sneka, kad reiks ledo palaukt. Tipo uzsitrauke telkiniai ledu, bet tirpsta tas ledas ar kaip? :D
Tai aišku, kad storėja ledas! Juk šiandien tik +5 buvo!siJonas rašė:Tai as jau nebesuprantu. Yra tas ledas ar nera? Vieni sezona pradeda kiti sneka, kad reiks ledo palaukt. Tipo uzsitrauke telkiniai ledu, bet tirpsta tas ledas ar kaip? :D