Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #529279   Nerius
 09 Gru 2013 18:55
Viskas gerai,zvejok ir pagausi. Kitiem jei neturi cia mazdaug voblu po 70lt,tai jau nelygis kaip matau.
 #529280   Menke
 09 Gru 2013 19:00
Nerius rašė:Viskas gerai,zvejok ir pagausi. Kitiem jei neturi cia mazdaug voblu po 70lt,tai jau nelygis kaip matau.
nieko cia gero. Ir blizges, ir vobleriai, ir sukre, ir tvisteriai, ir riperiai, ir sliekai. Pradedant spiningaut reikia pradeti nuo vieno tipo masalu ir po truputi plesti arsenala. Siulyciu pradeti nuo riperiau arba sukriu, jas lenviausiai perprasti.
 #529283   Feniksas
 09 Gru 2013 19:11
Tikrai taip, beto vobleriai nuo nekibos gali ir neisgelbet. Mano didziausia siu metu lydeka griebe butent sukre
 #529293   SSG.
 09 Gru 2013 19:54
Nerius rašė:Viskas gerai,zvejok ir pagausi. Kitiem jei neturi cia mazdaug voblu po 70lt,tai jau nelygis kaip matau.
+1. :gutgut
 #529325   3nergy
 09 Gru 2013 21:54
Dabar pokolkas pasiteisino vobleriai ir sukres guma nelabai . Svarbiausia kad ir nedidelis arsenalas svarbu labai patinka zvejoti , pirmi metai kaip jau su zvejo biletu reikia .
 #529388   Nerius
 10 Gru 2013 09:50
Oi tik nepradekit. ;-) Atrodo cia tokie aiskintojai nuo ko vaikui pradeti zvejoti patys pradejot nuo japonu ir kolekcionavimo vobleriu ar dar kokiu masalu. Ka turi su tuo ir gaudo. Atsirinks kas patinka ir paskui ziures ko jam reikia,o gal isvis spjaus i ta spininga ir zvejos feederiu ar plude kokia. Nevisi ir pinigu turi tiek,kad pirktu brangiausius voblerius ir irankius. O idejes cia voblas maziau kaip uz 50lt\1vnt. ir dar ne japona,tai bus jam paaiskinta,kad isvis cia ant ju niekas nekimba ir netike niekam. :lol: Taip,kad easy,zmogus rodo ka turi,o ne klausia ko jam reikia.
 #529422   Feniksas
 10 Gru 2013 11:55
Teisingai pastebeta, beto as butent didziausias lydekas esu pagaves ant sukres, daugiausia mazu lydeku griebe vobleri, vidutiniokes apie kyla kando guma. Taip kad kaip jau sakiau nezinai ka jos nores valgyt ir nei joks zipas gali neisgelbet nuo nekibos
 #529429   Saugirdas
 10 Gru 2013 12:03
Daugirdas rašė:Su tokiu arsenalu iki "rimtai" dar nemažai trūksta :)
Nepjauk. Geras arsenalas. :gutgut
Blizges tikrai kibios. ;-)
 #529430   Rapolas
 10 Gru 2013 12:09
3nergy rašė:Na nedidelis bet siais metais tepradejau rimtai spiningauti
Kaip pradedančiajam- tai labai neblogas rinkinukas :gutgut
Praktiškai, gerai pasirinkinęs konkretų masalą, gali pagaut visą plėšrią žuvį ;)
 #529485   3nergy
 10 Gru 2013 15:37
Ačiū . Dabar tik reikia laukti kol bus pavasarys ir reiks žiurėti gal eis pagauti kokia lašiša upeje nes lydekom draudimas prasides , o po visu svenciu zadu imti dar visokiu masalu . nes nelabai yra kur zvejoti bet vistiek visas dienas praleidziu pries upes (danes) pora km nuo kretingos miesto .
 #529489   Rapolas
 10 Gru 2013 15:48
3nergy rašė:... o po visu svenciu zadu imti dar visokiu masalu . nes nelabai yra kur zvejoti bet vistiek visas dienas praleidziu pries upes (danes) pora km nuo kretingos miesto .
Tai kad kretingiškiai pro savo miestą tekančią upę Akmena vadina ,lygtais ;)
Pasidomėk ir pabandyk keletą nebrangių lietuviškų vobleriukų (Vivingros ir Aisės)- KLASSIK modeliukų (5-7cm), lašišų nzn kaip ten (tavo danutėj :D), bet šlakį kokį gal ir pavyks nusegt :-D
 #529494   3nergy
 10 Gru 2013 16:11
Tai kad nervina tie brakonieriai labai medžioja o gamtosaugininku nematyt galetu griesciau padaryti ir priziureti nes daug ju isnaikina . Na taip Akmena . Aš su spiningu nelabai pažvejavau nes gavau galime sakyti tik rudeni o draudimas prasidejo rugsejo 15d jei neklistu ir buvo iki spalio o nuo spalio ligtinai negalejo . Bet kiek pazvejavau tai tikrai yra zuvies tik reikia ja sudominti kazkaip . Ačiū , kad pasakei reiks nusipirkti ir išbandyti per žiemą reikia susikaupti .
 #531785   Keme
 20 Gru 2013 18:01
keli metai atgal birzelio pradzioj mano lydekos valge isskirtinai tik mistrallio trinari balta su raudona galva voblika pirkta UZ 9 LITUS (taip, devynis lietuviskus pinigus). va tau ir japonai, be 50-70lt/vnt geda fotkint..
o cia kaip sakot, kad geriausia nuo sukres ir gumos pradet iskoduot spiningo subtilybes, tai nezinau, apvala nuli ant ju pagaves, niekaip nesusidraugauju.

gal kas zinot kazka panasaus i o.s.p bent minnow voblikus?
 #531802   Evaldas Z
 20 Gru 2013 20:24
Cia 95 ?
Apie juos atsiliepimai dvejopi: arba gaudo labai gerai, arba vos ne visiskai negaudo. Turiu 65 ir jis tikrai man gerai gaude, bet kazkodel didesniu taip ir neisbandziau iki siol :roll:
 #532482   ėrnis
 25 Gru 2013 16:07
tas yo-zuri gan neblogai dirba, jau pora margasoniu sugauta su juo, tik kad kita spalva
 #532622   Daugirdas
 26 Gru 2013 17:48
Sakyčiau į šapalus ir lydekas taikai :)Rudros tai jau ir taip aišku kad gėris :gutgut , chubiai, bent man tai apskritai praėjusio sezono kileriai (tiesa, ne Nemune) Cherry irgi :gutgut . O vat pontoonu (crack jack) neprakalbinu...
 #532671   Fuksas
 26 Gru 2013 21:01
Daugirdas rašė:Sakyčiau į šapalus ir lydekas taikai :)Rudros tai jau ir taip aišku kad gėris :gutgut , chubiai, bent man tai apskritai praėjusio sezono kileriai (tiesa, ne Nemune) Cherry irgi :gutgut . O vat pontoonu (crack jack) neprakalbinu...
Crackai universalus masalai, bet man jie pirmoj vietoj lydeku kileriai
 #532725   Marka
 27 Gru 2013 09:46
šiandien planuoju ir aš dėžutę pantoonais pasipildyt, kol dar šventinės kainos :) crackjacka imsiu nes visi giriat labai tik va dėl dydžio galvoju, pritaikymas irgi pagrinde Nemune, dar apie upėtakį svajoju kai draudimas baigsis tai jaučiu reik red raga kokį imt ir hypnose. ir apie gagagoona gerus atsiliepimus girdėjau tai ir šita manau pasiimsiu. gal sukritikuosit prieš perkant ir apie spalvas ir dydžius paprotinsit
 #532727   MariusM
 27 Gru 2013 09:58
Mariookas rašė:šiandien planuoju ir aš dėžutę pantoonais pasipildyt, kol dar šventinės kainos :) crackjacka imsiu nes visi giriat labai tik va dėl dydžio galvoju, pritaikymas irgi pagrinde Nemune, dar apie upėtakį svajoju kai draudimas baigsis tai jaučiu reik red raga kokį imt ir hypnose. ir apie gagagoona gerus atsiliepimus girdėjau tai ir šita manau pasiimsiu. gal sukritikuosit prieš perkant ir apie spalvas ir dydžius paprotinsit
pasiskaitinėk atsiliepimus čia http://voblery.com.ua/
 #532728   Marka
 27 Gru 2013 10:01
prastas rusas iš manęs, jei kažkas žinot ką nors panašaus tik anglų kalba, bučiau labai dėkingas
 #532739   Paulius_K
 27 Gru 2013 10:55
Jei upetakiams is Pantoon tai siulyciau CrackJack ir Greedy Guts. Dydzius ir nerima tai jau pagal savo upes pasiziurek ;) O tavo mineti reg rag ir Hypnose daugiau sapalams tinkami
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 60
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė