Aš nemanau kad po žodžiais plėtra ir konkurencingumo didinimas slepiasi pažodžiui: plėstis ir didinti 

Pruskienei nusispjauti ką tu manai. Ji paprastas žmogus, tad ir supranta "po prostu"tuomahaukas rašė:Aš nemanau kad po žodžiais plėtra ir konkurencingumo didinimas slepiasi pažodžiui: plėstis ir didinti
Pritariu as tausenuks rašė:Gal ir ne cia rasau,ale panashiaiVnz.papiktino paskutinis zvejys ir zuvis zurnalas,susinervinau ,kai 3-4 viduriniai lapai skirti dzipams aprashyti.Na ash suprantu,kad zvejybai reikalingas panashaus prof.auto,na bet nereikia shitiek privaryti.Tai gal jau neber apie ka rashyt
![]()
Tai bevelychiau inete labai daug visokio gerio apie zvejoba,ne visi gi zvejai inetu naudojasi.Manych,jiems butu indomiau pasiskaitinet apie kokias egzot.zvejybas ar sistemeles(pvz),o ne apie auto.Tai juk yr zurnalas tam ratai,4x4 ir t.t
ps.cia mano nuomone IMHO
Jo, betvarke musu pamaryje. Graudu ziuret.
Ai, supratau, Agi, apie kuria vieta sneki.Na, as manau, jei kaz kas bent lopineli kur nupirkes sutvarko tai, tegul ir su nauda, bet jau gerai, jau pliusas, o ne minusas.Agis rašė:neaa, kalbejau apie sabakstyna priesais Viktora, kairiau, tiksliau pasroviui dar iki Parduotuves.