tai kita kart "vyrazhaites jasneje"
nes nu labai keistai nuskambejo ta pirmine versija....

Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
IMAX Nautech http://www.tackletrailer.com/product/im ... qnz1fRdXoEShtulas rašė:Neesu specas, neturėjau daug žieminių kostiumų ir nesisuku šitoj rinkoj. Bet man labai patiko kažkokio žmogaus pasakymas: Bijai nuskęst, tai prie paprasto, normalaus kostiumo pasiimi gelbėjimosi liemenę ir baigtos bėdos. Nu negirdėjau, neskaičiau dar nei apie nors vieną žieminį NESKĘSTANTĮ kostiumą, kuris turėtų normalias kvėpavimo savybes.
Pats turiu norfin'a x2, nu man jo savybių pilnai užtenka. Žiemą aš nežvejoju 3 paras, o vienai dienai nesušlampi smarkiai. Kitas dalykas, teisingai parinkti apatiniai sluoksniai išvis neleidžia suprakaituot.
Apskritai čia nuo kiekvieno priklauso. Pvz man ir su tuo norfin x2 nedažnai šalta būna, o kitas prakaituoja ir prie -20 su tokiu kostiumu. Vieningos išvados nebuvo ir nebus turbūt niekada.
viena yra kas kalbeta kita konkretus modelis jeigu nezinai ka protingo zmogui atsakyti tai geriau patyleti, jau apsisprendziau pirkti nera ka lygint su kineticvava rašė:nu kodel "vaiku darzelis". matyt apie tavo klausiama kostiuma nieks negirdejes ir nenesioja, o apskritai apie neskestancius kostiumus yra daug prisneketa. Ir visi ju pliusai bei minusai aptarti
TooMuuKaaS rašė:...dediesi pirma sluoksni ir paprasta megstini kuris nieko nesudaro :D megstinis kaip kempine prakaita geria slapta ir t.t
te: ,,,,, sudeliok, tada vel bandysiu paskaityt, gal suprasiu ka parasei...TooMuuKaaS rašė:viena yra kas kalbeta kita konkretus modelis jeigu nezinai ka protingo zmogui atsakyti tai geriau patyleti, jau apsisprendziau pirkti nera ka lygint su kinetic
Mullion X5000hipy rašė:te: ,,,,, sudeliok, tada vel bandysiu paskaityt, gal suprasiu ka parasei...TooMuuKaaS rašė:viena yra kas kalbeta kita konkretus modelis jeigu nezinai ka protingo zmogui atsakyti tai geriau patyleti, jau apsisprendziau pirkti nera ka lygint su kinetic
Sakykit, kas esate siuntęsi iš Cabela's - klausimas dėl jų dydžių. Žinau, kad yra dydžių lentelė, bet didelis klausimas kyla dėl kelnių dydžio - dėl juosmens. Jeigu paprastų džinsų liemens apimtis mano 32, klausimas ar nebus M (Cabela's) dydis man per mažas, nes ten taip gudriai surašyta - krūtinė gerai, visa kita gerai, o juosmuo toks ant ribos...Mike rašė:Gera kaina:
http://www.cabelas.com/product/Clothing ... t104170680
Nu ir kelnės tiek pat kainuoja (čia tall dydis, regular dar pigesnis).
Su visais siuntimais ir mokesčiais į kokius 1100 - 1200 Lt galima būtų tilpti.
Turiu Cabelas Polartec Windblock džemperį M dydžio, tai ką galiu pasakyt, kad 182 m ūgiui ir 92 kg svoriui jis net kiek didokas. Daugomos kitų firmų net L dydis būtų mažesnis, bet čia tik patirtis su vienu produktu. Dėl konkrečios prekės - teisingai žmogus parašė, kad tik iš atsiliepimų bus galima daryt išvadas.valgykitmorkas rašė: Sakykit, kas esate siuntęsi iš Cabela's - klausimas dėl jų dydžių. Žinau, kad yra dydžių lentelė, bet didelis klausimas kyla dėl kelnių dydžio - dėl juosmens. Jeigu paprastų džinsų liemens apimtis mano 32, klausimas ar nebus M (Cabela's) dydis man per mažas, nes ten taip gudriai surašyta - krūtinė gerai, visa kita gerai, o juosmuo toks ant ribos...
Kazkoks nepopuliarus modelis, jokiu atsiliepimu apie ji nera.AndM rašė:Sweiki, gal kas turit isigija ir galit nuomone apie ji parasytihttp://www.norfin-shop.eu/product/float ... orfin-raft
Komfortas toks, kad nešalta. Nereikia durnelio įjunkti, užduodant tokį klausimą.Tironas rašė:mersuprantu kox gali buti komfortas su kostiumu kuris realiai imant neskirtas zvejybai nuo ledo.