ai beje, gulpa tai ir anksciau pas mus juroj ant lietuvisku menkiu esu bandes, tai menkem tikrai tiko ir pasiteisino.
esu pernai bandes geguzes men nidoje ant keitecho, spalvos buvo daugiau i skaidresnes, bandziau i krevetes spalva pataikyt.nu tai tusciu partraukimu nebuvo nei diena nei nakti.dar bandziau kitas ivaires spalvas bet keitecho neturejau tai dejau LJ tas pats tusciu partraukimu nebuvo.dar bandziau paprastais mikrikais ir kliovas suretejo kas desimtas tik buvo su zuvim.moralas toks nesvarbu ant ko gaudai svarbu masalas smarve turetu.SauliusM rašė:neatlaike durniaus nervai, parsisiunciau:
aisku kaina kosmine, bet imsim daba rimtai uotus su pleksne.
nu o jei tie neims, tai susersiu eseriam.![]()
arba upetakiam
Tikrai taipAiris rašė:idomu ar su spiningu pagavo?
Vanduo skaidrus, vejas i nugara, kibimo nebuvo.marijus* rašė:Airi, manau ne man vienam įdomu, kaip sekėsi Nidoje ?
Nu nieko nuostabaus, kad praejta pavasari saziningai visa juroje atbraidziau ir tik pleksnes traukiau, nors irgi dabar buvau melnrageje tai tinklu belekiek daug, nes blizges nebutu kur uzmesti, visos duobes uzbarikaduotos :DDonis rašė:Dauoda lietuviai vaizduvienjoje Kursiu nerijos puseje Kursmares uztvertos nuo kranto iki kranto,eseriai vargsai negali migruoti,kitoje puseje Baltija apraizgyta tinklais,lasisom zabangu pristatyta,rimtai alkanu tauta trodom turbut