Man rodos labai normalios tos taisykles. Ir kas liecia gaudyma nuo krantines, tai paprasciausiai gaudyt su ilga girlianda patogiau tinginiams. Vis tiek max 3 stintas istrauki vienu kartu ir tai, jei nepastebi pirmo timptelejimo. Su meskeres ilgio girlianda tiesiog nereikia ieskot stintos skirtinguose gyliuose... Eilini karta gaudant, sunus gaude viena meskere su laaabai dideliais tarpais tarp kabliu, mano sistema buvo per pus trumpesne. Is pradziu kibo vienodai, paskum man nustojo. Stintos pakilo. Teko dadurt gabala valo tarp svino ir sistemeles - vel viskas buvo normaliai. Stinta ta karta kelis kartus keite plaukiojimo gyli - reikejo spet paskui ja. Su N kabliu but nereikeje sukt galvos. Ir siaip, pagalvojom, kad geriausiai but buve su pludine ir kokia pora kabliuku. Jau eilini karta sunus duoda man i kaulus su viena meskere (su legaliu, kartais mazesniu kabliu skaiciumi) pries mano dvi.
P.s. Prisizvengem is GA - vos pagavom po viena stinta, is karto privaziavo tikrint ir po to vis prasukdavo pro sona. Paskum, kai susirinko desimt kart daugiau zveju is kuriu puse pazeidejai - nebepasirode ne karto, matyt po darbo valandu taisykles nustoja galioti.

savas
http://savastudija.blogspot.lt" onclick="window.open(this.href);return false;