Tai kad nuo sestadienio rodo tiek meteo tiek yr.no ziemajustgytis rašė:
P.s. o seip tai rakinam sita tema iki 2015... Vistiek atrodo ledo nebus sia ziema

Tai kad nuo sestadienio rodo tiek meteo tiek yr.no ziemajustgytis rašė:
P.s. o seip tai rakinam sita tema iki 2015... Vistiek atrodo ledo nebus sia ziema
Kuo tiki, kuo zvejoji, tuo ir pagauni.Aloyzas66 rašė:Kablio papuošimas, ypač kai pernai ėjo oranžinis ar rožinis fosforas, tai galiu drąsiai sakyti, kad apie 70 proc. tai duoda kitą rezultatą. Ir lydekoms tai turi didelę reikšmę.
Jeigu cia man, tai zvejoju balansyrais nuo pats nebezinau kada. Jau begale teoriju bandyta perbandyta ir atrasta tai, kas veikia (man).Aloyzas66 rašė:Manau, kad kai pazvejosi daugiau laiko, tada suprasi.
http://www.gismeteo.lt/month/4157/martiz-zz rašė:Tai kad nuo sestadienio rodo tiek meteo tiek yr.no ziemajustgytis rašė:
P.s. o seip tai rakinam sita tema iki 2015... Vistiek atrodo ledo nebus sia ziema![]()
Žvejoji ešerius specifinio dydžio ir specifinėm sąlygom, ko pasekoj tavo pastebėjimai gal ir teisingi , bet nebūtinai turi tikt ir kitiemlooking4snow rašė:Lydekom palei nendrynus ir iki ~7 m gylio - 5 cm balansyrus. Eserius gaudau tik nuo 15 m gylyn - 7 cm balansyrai.justgytis rašė:O kokio dydzio balansyrus naudoji?...
Na nesakei, tik tiek kad, bent jau aš nežinojau, kaip tu tuos ešerius gaudai.looking4snow rašė:Bet as ne viename poste neparasiau, kad akute yra blogis ir nenaudokit jo. Pats ta isvartei.As tik parasiau, kad niekam nekeiciu kabliu, nes nera prasmes. Kimba ir ant pliku ir ant akuciu. Ir lydekos gan retai atsikabina nuo originaliuju 5 cm Rapala Jigging Rap kabliu. Bet va ideja - pasikeisiu siai ziemai i Ownerius. Ziuresim ar tas pats, ar 100 proc. nebepabegs.
Viršutinis balansyras butent tokio spalvinimo tai killer'is konkretus!Ramekas rašė:Na prigriebiau keleta balansyru ir blizguciu artejanciam ledui, laukiu nesulaukiu, kada su jeis galesiu pazaisti.
Taip sitie pavadziai,tikrai paves...Jurginas rašė:Su masalai viskas liuks, tik pavadėliai, nors ir iš ne pigiujų, nežinai kada paves.
Tas melynas beveik visose balose veikia,tiek eseriui,tiek ledekai.Ramekas rašė:Is kaires 2 pernai man neblogai veike.
Bratka, tai kokio tu tada storio vala naudoji, jei tau truksta pavarys o ne pats valas?Bratka rašė:Taip sitie pavadziai,tikrai paves...Jurginas rašė:Su masalai viskas liuks, tik pavadėliai, nors ir iš ne pigiujų, nežinai kada paves.
Ir seip gaudydamas lydekas niekad nesirenku pavadziu kurie laiko max 5kg.,visad imu kurie laiko nors 10kg. nes ikabinus kokia lelijos sakni ar pan. naudojant plona pavadi dazniausiai jis ir truksta...eseriaujant pavadzio dazniausiai nenaudoju,tai aisku priklauso nuo ezero,ant kiek yra didele tikimybe pakabint ledeka.Gaudant eserius,bent jau as labai retai naudoju balansyrus,blizgele man juos daug geriau sekasi vilioti,nors yra ezeriuku kuriose balasyras blizge daro i vienus vartus(cia apie eserius),bet tai dazniausiai ezerai kuriose pagrindinis gylis iki 4m.
Ka cia sneki apie koto amortizacija....Sneka buvo(manau visi suprato)apie pavadeli laikyma,kai uz kliuvinio uzkabini.....looking4snow rašė:Kaip sitas pavadelis gali trukti, jei raso 5 kg, o valas tarkim 0,22 mm mono? Taigi valas gal 3 kg telaiko. O siaip koto amortizavimas ir rites stabdis nuo tokiu dalyku saugo.