Rovana, Klaipedoje gavome strike pro vobleriu, taip pat ir viena nebloga (mano supratimu) rite dzerkams

Seniau gyriau Mariks, bo dirba visa para. Visa para dirba ir dabar, bet sestadieni jie susigadino savo ivaizdi. O buvo taip .... Po nesekmingos pirmos poledines zukles, uzsukau nusipirkt peiliuku graztui. Kadangi pats nieko nesugavau, ydomu kaip kitiems sekasi. Pardavejai daznai turi daug informacijos.Vegys rašė:- kiaura para dirbanti parduotuve uz senuku - del to kad dirba kiaura para !
su seimininku nesenai uzmezgiau siokia tokia draugyste, nes jis man zadejo atvezti pludziu gut-mix butent tokiu kokiu reikia...uzsakiau uz 300lt, tai laukiu...dar ziniu neturiu, o jei apie pacia parduotuve-asortimentas labai prastas tik turi viena kita kokybiskesne preke (kalbu apie pludininku, nes daugiau i nieka ten neziurejau), nepirk ten tik tai jauku. Jie tikrai ten seni, geriausiu atveju praeito sezono o jei ir ne dar senesi...taigi jei pakeliui ta parduotuve, viskas ok, bet jei nea...hmm...ten nevaziuociau.Kairys rašė:Sveiki, gal kas iš vilniečių ar svečių lankėtės Justiniškėse po Norfa šalia turgelio esančia žvejybos parduotuvėje? Kokie atsiliepimai? Ruošiuos apsilankyti prie progos, ir šeimininkas malonus pasirodė...
Ir šiaip Jūsų nuomone, kur Vilniuje labiausiai apsimoka pasiruošti artėjančiam sezonui? Kaip ta Lazdynų Ina, dar tebedirba? Dėkui
Geras klausimas ! Man asmeniskai svarbu :Kairys rašė:O kai jūs renkatės vietą, kurioje perkate? Kas nulemia? Man tai norisi kokybės ir kainos normalaus santykio, ir kad šnekėtų su tavim suprantamai.
Yra keletas "taškų", kuriuose prekiauja tomis pat prekėmis, kaip parduotuvėje, tik žemesnėmis (gerokai!) kainomis. Pav., Inos iš Lazdynų anyta turi kioską, jei ko neatsivežusi- galima susitarti. Labai įdomi dar viena vieta: visas "LARUS" asortimentas, tik apie 30 proc. pigiau. Dėl šitų- UŽ.Kairys rašė:...Tiesa, o Gariūnuose ar prekinatės...
As visai nesenei Rivagryje pirkau Rapala vobleriuka "Made in Ireland". Tokio spalvinimo Rapala puslapyje neradau. Speju, irgi is senesniu gamybosXrapas rašė:Yra dar kelios "savotiškos" parduotuvės- visų pirma, RivaGris (VCUP ir Kalvarijų gatvėje). Asortimentas labai savotiškas, niekad nežinai, ko aptiksi. Buvau užėjęs ir 15 m. senumo NilsMasterių, ir panašaus amžiaus STORM
nu seneli verslas yra verslas, o kas pakimba tas pakimba ar nesenelis rašė:Patinka man Romados "akcijos"Ziuriu laidoje reklamuoja,kad naujos Daiwa Liberty rites,gamintos Japonijos rinkai (!) sia savaite kainuos TIK 119 lt. Pagooglinu - http://tackleshop.ecrater.com/product.php?pid=1607925
1 USD nunai ~2.2 Lt. Na as suprantu,kad tai ekonomines klases produktas,bet kiek dabar zveju plus i "Romada" DAIWOS riciu! *PYP* vos pats nenubegau - gerai,kad sekmadieni nedirba
Teisybekursis rašė:nu seneli verslas yra verslas, o kas pakimba tas pakimba ar nesenelis rašė:Patinka man Romados "akcijos"Ziuriu laidoje reklamuoja,kad naujos Daiwa Liberty rites,gamintos Japonijos rinkai (!) sia savaite kainuos TIK 119 lt. Pagooglinu - http://tackleshop.ecrater.com/product.php?pid=1607925
1 USD nunai ~2.2 Lt. Na as suprantu,kad tai ekonomines klases produktas,bet kiek dabar zveju plus i "Romada" DAIWOS riciu! *PYP* vos pats nenubegau - gerai,kad sekmadieni nedirba